bobowa budowniczowa 20.09.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Aniu a ta wycena płotu to dużo czy mało? bo ja się nie znam Efilko to jest płot metalowy, ocynkowany i pomalowany. Płoty kute wychodzą 2 razy drożej. Ten płot wyceniał nam Wiśniowski. Inna firma pt. Heniu wentyl wyceniła nam płot z tego materiału co Wiśniowski na ok 25 tyś, ale to jeszcze nie wiadomo Prosze Pani bo moga dojść słupki jakaś podmurówka, beton itd. No to postanowiliśmy wziąć sprawdzoną i terminową firmę. Dla mnie to i tak jest trochę za drogo bo myślałam że za sam front to zapłacimy ok 10 tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 a jak to będzie wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 nareszcie jak można tyle spać Cześć Efilo To Ty też już o tej godzinie nie śpisz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Melduję, że też już nie śpię Idę robić sniadanko a potem wyjeżdżamy na łowy kibelkowo - bateryjno - kanapowo - drzwiowe Aniu - z Ciebie też ranny ptaszek Nie zapomnij o relacji opisowo - fotograficznej Strasznie jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 http://www.wisniowski.pl/lng_pl/images/galeria/ogr_poses_lux/zoom/00058.jpg To nie jest dokładnie ten sam płot bo nie mogę teraz znaleźć ale mniej więcej tak ma wyglądać, bez tego środkowego ozdobnika: czyli proste pręty, zakończone grotem, bez esów - floresów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 aha i góra płotu będzie półokrągła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 bardzo ładny. jak nam się nie uda przeforsować poziomego układu sztachetek to pewnie będzie bardzo podobny. też nie chcemy esów. a floresów to już tym bardziej Rom - moje dziecie o godzinie 5:45 vel 6:05 zaczyna pokrzykiwać MA-MO MA-MO no i nie ma wyjścia. A jak udaje że nie słyszę to misiem dostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 20.09.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzien dobry!! NIe zebym dopiero teraz wstala ale udalo mi sie dzieci uspic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzien dobry!! NIe zebym dopiero teraz wstala ale udalo mi sie dzieci uspic ufffff właśnie uśpiłem córkę Bidułka się przeziębiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzien dobry!! NIe zebym dopiero teraz wstala ale udalo mi sie dzieci uspic Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 http://www.wisniowski.pl/lng_pl/images/galeria/ogr_poses_lux/zoom/00058.jpg To nie jest dokładnie ten sam płot bo nie mogę teraz znaleźć ale mniej więcej tak ma wyglądać, bez tego środkowego ozdobnika: czyli proste pręty, zakończone grotem, bez esów - floresów Aniu piękny płot tylko czemu tak pieruńsko drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 bardzo ładny. jak nam się nie uda przeforsować poziomego układu sztachetek to pewnie będzie bardzo podobny. też nie chcemy esów. a floresów to już tym bardziej Rom - moje dziecie o godzinie 5:45 vel 6:05 zaczyna pokrzykiwać MA-MO MA-MO no i nie ma wyjścia. A jak udaje że nie słyszę to misiem dostaje Ty to masz przerąbane. My to śpimy do 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.09.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 o 7 to ja już jestem w aucie i zmierzam do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Cześć Markotko Cześć Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzien dobry!! NIe zebym dopiero teraz wstala ale udalo mi sie dzieci uspic ufffff właśnie uśpiłem córkę Bidułka się przeziębiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.09.2008 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 http://www.wisniowski.pl/lng_pl/images/galeria/ogr_poses_lux/zoom/00058.jpg To nie jest dokładnie ten sam płot bo nie mogę teraz znaleźć ale mniej więcej tak ma wyglądać, bez tego środkowego ozdobnika: czyli proste pręty, zakończone grotem, bez esów - floresów Aniu piękny płot tylko czemu tak pieruńsko drogi Noż cholerka właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 o 7 to ja już jestem w aucie i zmierzam do pracy w sobotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Cześć Markotko Cześć Romku Cześć Aniu Fajnie Cię widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 Dzien dobry!! NIe zebym dopiero teraz wstala ale udalo mi sie dzieci uspic ufffff właśnie uśpiłem córkę Bidułka się przeziębiła a na dodatek ja razem z nią Kichamy więc sobie razem i smarkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.09.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2008 ja rozumiem, że sobota wieczór ale żeby nikogo nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts