Edmar70 01.02.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Musze wyjechać służbowo..... ale postaram się wrócić ok. 14 a tymczasem czujcie się jak u siebie w domu Tylko nie zagiń w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Musze wyjechać służbowo..... ale postaram się wrócić ok. 14 a tymczasem czujcie się jak u siebie w domu Tylko nie zagiń w akcji i wracaj szybko bo bezwstydników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Edmar i oczym porozmawiamy pod nieobecność właścicielki komentarzy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no i zostawiły mnie normalnie samego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no i zostawiły mnie normalnie samego Nie samego, bo z myślami o śniadanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 tylko że na sniadanie juz trochę za późno pora bardziej obiadowa się już zbliża i nie pluj więcej na monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 tylko że na sniadanie juz trochę za późno pora bardziej obiadowa się już zbliża i nie pluj więcej na monitor Po lub przed obiadkiem też można ...wedle upodobań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 tylko że na sniadanie juz trochę za późno pora bardziej obiadowa się już zbliża i nie pluj więcej na monitor Po lub przed obiadkiem też można ...wedle upodobań na pusty żołądek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wróciła... noładnie...ledwie na chwilkę wyszłam a tu prosze jakie rozmowy na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Wróciła... noładnie...ledwie na chwilkę wyszłam a tu prosze jakie rozmowy na wysokim poziomie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 tylko że na sniadanie juz trochę za późno pora bardziej obiadowa się już zbliża i nie pluj więcej na monitor Po lub przed obiadkiem też można ...wedle upodobań na pusty żołądek?? A co Rom-ciu pusty żołądek Ci przeszkadza w.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hmmmmmniech no pomyślę może np zacząć Ci burczeć w brzuchu.....co może Cię lub drugą stronę rozpraszać, stresować, spowodować że opadną emocje, opadnie kurtyna,ehhhh.......no wiesz o czym mówie hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hmmmmm niech no pomyślę może np zacząć Ci burczeć w brzuchu.....co może Cię lub drugą stronę rozpraszać, stresować, spowodować że opadną emocje, opadnie kurtyna,ehhhh.......no wiesz o czym mówie hihihihi Popłakałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hmmmmm niech no pomyślę może np zacząć Ci burczeć w brzuchu.....co może Cię lub drugą stronę rozpraszać, stresować, spowodować że opadną emocje, opadnie kurtyna,ehhhh.......no wiesz o czym mówie hihihihi Popłakałam się Pomysłowy ze mnie Dobromir co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Dobrze, że jesteś Edytko bo właśnie miałam Cię wołać na niezwykle intrygujące rozmowy o .... spadniętej kurtynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Już w trzech komentarzach podjeliśmy ten sam temat i zaczynam gubić sie co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hihi ja też ale staram sie stwarzać pozory......udaję że kontroluje sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Już w trzech komentarzach podjeliśmy ten sam temat i zaczynam gubić sie co nieco Właśnie o tym samym sobie pomyślałam....ciągle muszę Was gonić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts