Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

To typowo polskie, powiedzcie ile widzieliscie ciesli i dekarzy, ktorzy chodza po dachu z zabezpieczeniem?? Albo w kasku??

Jedyną osobą. którą widziałam w kasku był mój kierownik budowy a reszta miała to głeboko w nosie. A potem nieszczęście i płacz.

W każdym razie Aniu trzymam mocno kciuki, zeby jednak wszystko sprawniem poszło i żebyscie jak najszybciej wprowadzili się do nowego domku :D

o cholera :cry: :cry: :cry: :cry:

to rzeczywiście niewesoło :cry: :cry:

i co teraz robicie??? Przerwa w budowie????

Dużo zdrówka dla Pana od wykończeń

na szczęście :roll: :roll: :roll: (nasze- bo biedny pan Heniu... to chyba go nie miał spadając ) firma posiada kilku fachowców od wykończeń i właśnie małżek dzwonił z budowy że kolejna ekipa kończy szlifowanie gipsów- potem gruntowanie ścian , płytki i malowanie :-) - chyba ktoś nad nami czuwa :o :o :roll: :wink: :wink: :wink: - szkoda tylko bo jak pan Heniu robi to widziałam a w ogóle już mu przedstawiałam swoją wizję wykończeń , a teraz wszystko muszę tłumaczyć znowu- ale z drugiej strony lepiej tak niż przymusowy postój :-)

:D :D :D

super że wszystko kręci się dalej i nie ma przestoju

i nie narzekaj bo mogło być gorzej

Dzięki za cieplutki słówka, z drugiej strony "na całe szczęście pan Heniu spadł u siebie w domu naprawiając komin a nie na budowie u nas bo wtedy na pewno dochodzenie i inne pierdoły a budowa by stała :-?

no właśnie miałam pytać o to czy nie było problemów