efilo 23.09.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o kurcze straszne rzeczy mówisz Aniu współczuję bardzo. panu również Rom - weź komórkę podejdź do lustra zrób zdjęcie i wklej. i tyle. proste nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No oczywiscie coś ta mina jest podejrzana od razu podejrzana To z upału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o kurcze straszne rzeczy mówisz Aniu współczuję bardzo. panu również Rom - weź komórkę podejdź do lustra zrób zdjęcie i wklej. i tyle. proste nie? Dobrze mówisz Rób zdjęcie i przesyłaj mi ja wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 To typowo polskie, powiedzcie ile widzieliscie ciesli i dekarzy, ktorzy chodza po dachu z zabezpieczeniem?? Albo w kasku?? Jedyną osobą. którą widziałam w kasku był mój kierownik budowy a reszta miała to głeboko w nosie. A potem nieszczęście i płacz. W każdym razie Aniu trzymam mocno kciuki, zeby jednak wszystko sprawniem poszło i żebyscie jak najszybciej wprowadzili się do nowego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o cholera to rzeczywiście niewesoło i co teraz robicie??? Przerwa w budowie???? Dużo zdrówka dla Pana od wykończeń na szczęście (nasze- bo biedny pan Heniu... to chyba go nie miał spadając ) firma posiada kilku fachowców od wykończeń i właśnie małżek dzwonił z budowy że kolejna ekipa kończy szlifowanie gipsów- potem gruntowanie ścian , płytki i malowanie - chyba ktoś nad nami czuwa - szkoda tylko bo jak pan Heniu robi to widziałam a w ogóle już mu przedstawiałam swoją wizję wykończeń , a teraz wszystko muszę tłumaczyć znowu- ale z drugiej strony lepiej tak niż przymusowy postój super że wszystko kręci się dalej i nie ma przestoju i nie narzekaj bo mogło być gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 o kurcze straszne rzeczy mówisz Aniu współczuję bardzo. panu również Rom - weź komórkę podejdź do lustra zrób zdjęcie i wklej. i tyle. proste nie? Dobrze mówisz Rób zdjęcie i przesyłaj mi ja wkleję nie mam komórki z aparatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 A zdjęcie domu to czym robiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 23.09.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzięki za cieplutki słówka, z drugiej strony "na całe szczęście pan Heniu spadł u siebie w domu naprawiając komin a nie na budowie u nas bo wtedy na pewno dochodzenie i inne pierdoły a budowa by stała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 aparatu tez niby nie masz co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 zdjęcie robiłem żony telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Dzięki za cieplutki słówka, z drugiej strony "na całe szczęście pan Heniu spadł u siebie w domu naprawiając komin a nie na budowie u nas bo wtedy na pewno dochodzenie i inne pierdoły a budowa by stała no właśnie miałam pytać o to czy nie było problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 zdjęcie robiłem żony telefonem To jak wrócisz do domku rób szybciutko zdjęcie potem do nie a ja zajmę się resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.09.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 zdjęcie robiłem żony telefonem To jak wrócisz do domku rób dszybciutko zdjęcie potem do nie a ja zajmę się resztą dobra - podaj nr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Rom nie mów że żony komórka to jedyny aparat w domu a z żoną się od trzech dni nie widziałeś ależ kręcisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.09.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dzień dobry Aniu dobrze, że przestoju nie będzie Będzie Romka zdjęcie to chyba wejdę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 zdjęcie robiłem żony telefonem To jak wrócisz do domku rób dszybciutko zdjęcie potem do nie a ja zajmę się resztą dobra - podaj nr ten sam, na który wczoraj wysyłałeś mi zdjecie domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.09.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Romku a to nie ty jestes na NK w klanie muratora?? zaraz w pierwszym rzadku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 dzień dobry Aniu dobrze, że przestoju nie będzie Będzie Romka zdjęcie to chyba wejdę wieczorem Heloł Magi dawno Cię nie było ładnie to tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Tak wyglądała praca koncepcyjna majstrów od dachu http://images37.fotosik.pl/13/56a47f44d18f8f9b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.09.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 Romku a to nie ty jestes na NK w klanie muratora?? zaraz w pierwszym rzadku??? Tak to on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts