efilo 24.09.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i faktycznie macie trzy łazienki? na dole jest jedna mała łazienka i osobno toaleta na górze miała być duża łazienka ale właśnie się zmieniły plany i będzie malutka z prysznicem, umywalka i toaletą a co w zamian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 i faktycznie macie trzy łazienki? na dole jest jedna mała łazienka i osobno toaleta na górze miała być duża łazienka ale właśnie się zmieniły plany i będzie malutka z prysznicem, umywalka i toaletą a co w zamian? w zamian trzeci pokój na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jak potrzebny to nie ma się co oglądać na salony kąpielowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Na górze bedą ściany działowe z płyt gk. Najpierw miały być na górze dwa pokoje. Zdążyłem postawić większość konstrukcji pod te ściany pracując na poddaszu po nocach. A teraz zmieniła się koncepcja i będę wszystko rozwalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 nie martw sie to nieuniknione niezależnie od tego ile czasu sie by nie poswiecilo na kombinowanie i ustalanie. i tak masz lepiej bo to gk. u mnie pod młotek poszedł brodzik z silikatów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 jak sobie teraz pomyślę, to jakbym miał teraz zacząć budowę to dużo rzeczy bym zrobił inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja tez przede wszystkim budowalabym z bk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Ja tez przede wszystkim budowalabym z bk a dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja na razie nic nie zrobiłabym inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja na razie nic nie zrobiłabym inaczej. a bo pewne rzeczy dopiero wynikają jak się już mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Bede miec wnetrza nowoczesne wiec wystarczyloby pomalowac i moznabylo zaoszczedzic na tynkach, poza tym nie ma problemow zeby cos powiesic a na innych sa, ladnie sie w tym wykuwa, nie ma syfu, nie kruszy sie tak jak ceramika.No i mniej promieniotworczy ten bialy bk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a tak ze spokojną głową możesz się cieszyć tym że nie masz bk i nie słyszysz wszystkiego co sie dzieje u sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 to fakt, jak się chce cos powiesić to wystarczy długi wkręt do drewna i super się trzyma. Nie trzeba się bawić z dyblami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Efilo no to jedyny plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no to podam drugi jak przykręcisz ogrzewanie (np. idąc do pracy) to masz i tak długo ciepło (choć to kij z dwoma końcami ) p.s. ja bym się bała na tym pumeksie wieszać coś ciężkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 no to podam drugi jak przykręcisz ogrzewanie (np. idąc do pracy) to masz i tak długo ciepło (choć to kij z dwoma końcami ) p.s. ja bym się bała na tym pumeksie wieszać coś ciężkiego hahaha -pumeksie dobre!!!!! Efilo jak dom jest ocieplony to tak samo trzyma ciepło jak ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 24.09.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wlasnie w najnowszym muratorze bylo ze bez problemu mozna wieszac i to dosc duze ciezary a w ceramice trzeba srtosowac specjalne zamocowania. Nawet nie wiem jakie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.09.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Wlasnie w najnowszym muratorze bylo ze bez problemu mozna wieszac i to dosc duze ciezary a w ceramice trzeba srtosowac specjalne zamocowania. Nawet nie wiem jakie to eeeeeee to do dooooooooopy ta ceramika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 ja nie mam ceramiki tylko silikat ja tu chce Cie pocieszyć a tu sie dołujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Efilo jak dom jest ocieplony to tak samo trzyma ciepło jak ceramika mylisz pojęcia. ja mówię o akumulacji ciepła. a nie o 'ciepłochronności' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts