Edmar70 01.02.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Już w trzech komentarzach podjeliśmy ten sam temat i zaczynam gubić sie co nieco Właśnie o tym samym sobie pomyślałam....ciągle muszę Was gonić.... I Vice Versa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Już w trzech komentarzach podjeliśmy ten sam temat i zaczynam gubić sie co nieco Właśnie o tym samym sobie pomyślałam....ciągle muszę Was gonić.... I Vice Versa To zostańmy u mnie... nie będziemy innym "zaśmiecać" komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 opadnie kurtyna,ehhhh Już to sobie wyobrażam ooooooo sprawczyni sie pojawiła Już w trzech komentarzach podjeliśmy ten sam temat i zaczynam gubić sie co nieco Właśnie o tym samym sobie pomyślałam....ciągle muszę Was gonić.... I Vice Versa To zostańmy u mnie... nie będziemy innym "zaśmiecać" komentarzy Najbardziej to mi szkoda avy bidna się za głowę złapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 dobra zostajemy tutaj uffffffffffffffffffffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 mi tez szkoda Avy ona się stara zapieprza z dzienniczkiem bierze budowe na powaznie a my takie pierdoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 mi tez szkoda Avy ona się stara zapieprza z dzienniczkiem bierze budowe na powaznie a my takie pierdoły Pierdoły nie pierdoły ale z życia wzięte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 mi tez szkoda Avy ona się stara zapieprza z dzienniczkiem bierze budowe na powaznie a my takie pierdoły Jakie pierdoły.... toż to rozmowy na poważne tematy są... życiowe tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Chciałam po cichutku zauważyć, że otwarłam nową stronkę (zresztą nie tylko tutaj, bo u Brazy też) i niczego nie dostałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Chciałam po cichutku zauważyć, że otwarłam nową stronkę (zresztą nie tylko tutaj, bo u Brazy też) i niczego nie dostałam O pani wybacz to nie godne, już się poprawiam http://foto.otwarty.pl/foto/815,biale-frezje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 UPPPSSSS temat mnie pochłonął http://www.roze.pl/gfx/W001.jpg hihi Edytce nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 co za rozmowa na trzech watkach ciekawe czy ktoś sie jescze kapnął dobrali sie okularnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hihi Edytce nie wyszło Co mi miało nie wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hihi Edytce nie wyszło Co mi miało nie wyjść kwiatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 hihi Edytce nie wyszło Co mi miało nie wyjść kwiatki Kiedy som na swoim miejscu Ja bynajmniej widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 ja nie widze to o czym mówiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Rom-ku dzieki za kwiatki, Edytko Tobie również choć ich nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Edytko Tobie również choć ich nie widzę Cholercia to szkoda, bo obrazek jest nieprzeciętny, choć kwiat bardzo znany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Edytko Tobie również choć ich nie widzę Cholercia to szkoda, bo obrazek jest nieprzeciętny, choć kwiat bardzo znany Napisali HOTLINK ZABRONIONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a mój widac wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a mój widac wygrałem No wreszcie jesteś.... i nie uciekać proszę i mówić dalej na zadany temat.... Ja sobie poczytam wieczorkiem bo teraz pędzę do ....kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts