monia77w1 25.09.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Napewno dacie radę A w razie co to zawsze mogę wpaść i Wam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.09.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dobry Wieczór. Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować, iż 4 maja 2009 roku moja córcia Marcia przestanie być jedynaczką - wówczas na świat przyjdzie jej rodzeństwo - aż dwójka naraz Łał Romku, to był dopiero strzał. Wielgachne gratulacje!!! Oj będzie się działo, oj będzie. A co żona na tę wiadomość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dobry Wieczór. Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować, iż 4 maja 2009 roku moja córcia Marcia przestanie być jedynaczką - wówczas na świat przyjdzie jej rodzeństwo - aż dwójka naraz Łał Romku, to był dopiero strzał. Wielgachne gratulacje!!! Oj będzie się działo, oj będzie. A co żona na tę wiadomość??? Dzięki Edytko Żona powoli dochodzi do siebie po szoku na tą wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.09.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Romku no super. Wielkie gratulacje dla przyszłego potrójnego taty. A to wiadomo czy takie bliźniaki dwujajowe czy jednojajowe są? Nie znam się na bliźniakach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.09.2008 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Dzięki Edytko Żona powoli dochodzi do siebie po szoku na tą wiadomość No właśnie tak myślałam, że trochę zszokowana. Ja też bym była. Romku musisz teraz bardzo dbać o swoją żonę, bo te 9 m-cy mogą być dla niej niezwykle cięzkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 25.09.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gratulacje Romku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 04:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 04:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Romku no super. Wielkie gratulacje dla przyszłego potrójnego taty. A to wiadomo czy takie bliźniaki dwujajowe czy jednojajowe są? Nie znam się na bliźniakach Dziękuje Efilo Bliźniaki będą jak ja to mówię - dwujajeczne Czyli w ogóle nie podobne do siebie.Może to i lepiej - nie trzeba wtedy kupować wszystkiego takiego samego. Mogą nawet był różne płcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzięki Edytko Żona powoli dochodzi do siebie po szoku na tą wiadomość No właśnie tak myślałam, że trochę zszokowana. Ja też bym była. Romku musisz teraz bardzo dbać o swoją żonę, bo te 9 m-cy mogą być dla niej niezwykle cięzkie. A mi się zdaje że ciężej będzie po tych 9 miesiącach. Czy ja wtedy będę miał czas żeby Was odwiedzać na FM??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Gratulacje Romku!! Dzięki Markotko Miałaś być dzisiaj pierwsza i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2008 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witaj Romku!! Dzis mam dzien wolny wiec obiad gotuje a jak wsiakne w forum to juz nic nie ugotuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witajcie Kochani Romku - to wspaniale że dwujajeczne. Jednojajeczne to mi się wydają takie ułomne psychicznie. Od razu mówię że to tylko brzmi tak pejoratywnie a ja nic złego nie mam na myśli. Po prostu one stanowią jakby jedną osobę i są bez tej drugiej nieszczęśliwe. I potem całe życie są na siebie skazane. Współczuje małżonkom takich osób. Mają dwóch partnerów naraz. Choć o naszej polskiej parze raczej tego nie można powiedzieć A co do czasu no to na pewno będziesz go miec dla nas - w pracy Ciężkie będą tylko początki. Potem już z górki. A jak Marcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witaj Romku!! Dzis mam dzien wolny wiec obiad gotuje a jak wsiakne w forum to juz nic nie ugotuje Cześć Markotko a co dobrego gotujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witajcie Kochani Romku - to wspaniale że dwujajeczne. Jednojajeczne to mi się wydają takie ułomne psychicznie. Od razu mówię że to tylko brzmi tak pejoratywnie a ja nic złego nie mam na myśli. Po prostu one stanowią jakby jedną osobę i są bez tej drugiej nieszczęśliwe. I potem całe życie są na siebie skazane. Współczuje małżonkom takich osób. Mają dwóch partnerów naraz. Choć o naszej polskiej parze raczej tego nie można powiedzieć A co do czasu no to na pewno będziesz go miec dla nas - w pracy Ciężkie będą tylko początki. Potem już z górki. A jak Marcia? Cześć Efilo Dzi eki dobra kobieto za dobre słowo Cięzko mi pwoiedzieć czy to że dwujajeczne to lepiej czy gorzej. Nie mam pojęcia. A Marcia - jescze jest za mała żeby takie rzeczy rozumiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień dobry Cześć A co Ty tak od rana skaczesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień dobry Romku gratulacje!!! Podwójne i dużo zdrówka dla żony Ja dzisiaj mam w planie na obiad placki ziemniaczane ostatnio za mną chodzą będę robiła pierwszy raz mam nadzieję, że wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 No ja robie nalesniki Ostatnio robilam placki tez pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Dzień dobry Cześć A co Ty tak od rana skaczesz? A bo lubię sobie poskakać Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Ale mi narobiłyście ochoty na placki ziemniaczane Tylko, że u mnie prawie nikt nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts