Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dobry Wieczór.

Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować, iż 4 maja 2009 roku moja córcia Marcia przestanie być jedynaczką - wówczas na świat przyjdzie jej rodzeństwo - aż dwójka naraz :D :D :D :D :D :D

BRAAAAAWO~!!!!!!!!!!!! Romku strasznie się cieszę i ogromnie gratuluję "celności" No to teraz ekspresem musisz konczyć domek :-)

Dobry Wieczór.

Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować, iż 4 maja 2009 roku moja córcia Marcia przestanie być jedynaczką - wówczas na świat przyjdzie jej rodzeństwo - aż dwójka naraz :D :D :D :D :D :D

BRAAAAAWO~!!!!!!!!!!!! Romku strasznie się cieszę i ogromnie gratuluję "celności" No to teraz ekspresem musisz konczyć domek :-)

Dziękuję Aniu :D

Ja pitolę ups....... :oops: :oops: sorki :oops: :oops:

normalnie Romek mnie zatkało :o :o :o

Gratuluję Wam oczywiście serdecznie i życzę żeby po 4 maja 2009 doba się Wam rozciągnęła :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam nadzieję, że ciąża żony będzie przbiegać spokojnie i donosi ją do końca bo z ciążami bliźniaczymi często jest tak, że ostatnie miesiące trza leżeć :roll:

A czy w Twojej rodzinie albo rodzinie żony były już ciąże bliźniacze?????

Ja pitolę ups....... :oops: :oops: sorki :oops: :oops:

normalnie Romek mnie zatkało :o :o :o

Gratuluję Wam oczywiście serdecznie i życzę żeby po 4 maja 2009 doba się Wam rozciągnęła :lol: :lol: :lol: :lol:

Mam nadzieję, że ciąża żony będzie przbiegać spokojnie i donosi ją do końca bo z ciążami bliźniaczymi często jest tak, że ostatnie miesiące trza leżeć :roll:

A czy w Twojej rodzinie albo rodzinie żony były już ciąże bliźniacze?????

Cześć Aniu

Mnie też zatkało :lol: :lol: :lol: :lol:

Ale już doszedłem do siebie

W rodzinie miałem już jedne bliźniami dwujajeczne

Niezłe jaja nie? :lol: