Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

:evil: :evil: :evil: No szlag mnie dzisiaj trafił :evil: :evil: :evil: . Moja Pani architekt zmieniła sobie konstruktora :evil: :evil: :evil: i powiedziała, że ma nadzieję, że w ciągu dwóch tygodni nowa Pani konstruktor wyrobi się z naszym projektem :evil: :evil: :evil: . A jak oddawaliśmy jej projekt to obiecywała, że na początku stycznia będzie składać papiery o pozwolenie na budowę.I co ... i nie ma szans :cry: :cry: :cry:

No lepiej dla nich obu żeby się Pani konstruktor wyrobiła a nie żeby tylko miała nadzieję :evil: :evil: :evil:

Wszystkie papiery czekają tylko na ten chole..y projekt :evil:

Bobo spokojnie, nie denerwuj się!! Nic to nie da, może poza wrzodami żołądka, a to nie jest miła perspektywa :wink:

Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę, a przede wszystkim - dystansu do wielu spraw, bo najważniejsze jest zachowanie równowagi psychicznej :D

Bobo spokojnie, nie denerwuj się!! Nic to nie da, może poza wrzodami żołądka, a to nie jest miła perspektywa :wink:

Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę, a przede wszystkim - dystansu do wielu spraw, bo najważniejsze jest zachowanie równowagi psychicznej :D

Braz dzięki wielkie za wsparcie i życzenia. Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a przede wszystkim zakupu wymarzonej działki i budowy wymarzonego domku :p

Powiedz mi Kochana, czy Ty już masz jakiś określony projekt, czy nadal szukasz. Jakoś nie mogę się połapać - przepraszam :oops:

Braza, nie przepraszaj. Projekt mam indywidualny, Pani architekt już go dopieściła. Teraz czeka na obróbkę przez konstruktora. Mozna powiedzieć, że projekt spełnia moje oczekiwania, z dwoma wyjątkami:

1. Spiżarnia miała mieć wejście z kuchni... a nie ma :roll: (bedę musiała dojść do niej jakieś 6 kroczków)

2. Gabinet mojego męża miał być na parterze... a będzie na piętrze :roll: cóż, najwyżej zabiorę mu klawiaturę i myszkę i zostanie mu tylko pogapić się w monitor :oops: . No ale w związku z gabinetem na piętrze salon z jadalnią i kuchnią będzie miał jakieś 50 m :lol:

Musisz mieć zdjęcia na jakimś serwerze - ja mam na Fotosiku ( http://www.fotosik.pl ) i nie narzekam. Później, jak juz przerzucisz zdjęcia na fotosik, otwierasz je tam sobie, klikasz prawym klawiszem myszy - pojawi się okno, na którego dole będa "właściwości". Klikasz, otwiera się okno z adresem: zaznaczasz adres myszą, klikasz na nim prawym klawiszem, po otwarciu sie okna klikasz na "kopiuj". Przechodzisz na Forum, otwierasz okno odpowiedzi, klikasz myszką na żółty prostokącik z napisem IMG bezspośrednio za tym wklejasz adres zdjęcia - bez spacji - i ponownie klikasz na żółty prostokącik IMG. Wyglada to tak: adres zdjęcia. Powinno sie udać :D

Bobowa mam do Ciebie zupełnie odbiegające od tematu pytanie: wyczytałem właśnie że Twój mąż pracuje jako grafik komputerowy - a ja mam taki problem - potrzebuje ze zdjęcia jpg wyciąć człowieka i wkleić go na białe tło. Mogłabyś się spytać małżonka jak to zrobić najprościej? Plisssss

Bobowa mam do Ciebie zupełnie odbiegające od tematu pytanie: wyczytałem właśnie że Twój mąż pracuje jako grafik komputerowy - a ja mam taki problem - potrzebuje ze zdjęcia jpg wyciąć człowieka i wkleić go na białe tło. Mogłabyś się spytać małżonka jak to zrobić najprościej? Plisssss

Jasne, jak tylko się dowiem dam Ci znać :lol:

Mam photoshopa.

Wiem że jest tam wiele sposobów na wycinanie. Krzywe Beziera, maski, cholera wie co jescze

Widziałem jak znajomy wycinał coś najprościej za pomocą gumki. JEchał wokół obiektu gumką, zaznaczał jakoś środek i wklejał na nową warstwe.

Ale nie mam pojecia jak sie to robi?

A moze są lepsze sposoby??