bobowa budowniczowa 28.12.2007 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Edmar - to ja bardzo dziękuję i oczywiście składam Tobie i Rodzince Wszystkiego Najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 28.12.2007 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2007 Rom-ku właśnie dzisiaj jakoś się tak czuję zarazkowo.... Myślałam że to grypa mnie odwiedza a to chyba zarazki z forum ale to pozytywne zarazki jak w jogurcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.01.2008 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No szlag mnie dzisiaj trafił . Moja Pani architekt zmieniła sobie konstruktora i powiedziała, że ma nadzieję, że w ciągu dwóch tygodni nowa Pani konstruktor wyrobi się z naszym projektem . A jak oddawaliśmy jej projekt to obiecywała, że na początku stycznia będzie składać papiery o pozwolenie na budowę.I co ... i nie ma szans No lepiej dla nich obu żeby się Pani konstruktor wyrobiła a nie żeby tylko miała nadzieję Wszystkie papiery czekają tylko na ten chole..y projekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Grunt to się nie denerwować i zachować zimną krew.Bo inaczej cienko widzę tą Panią architekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Bobo spokojnie, nie denerwuj się!! Nic to nie da, może poza wrzodami żołądka, a to nie jest miła perspektywa Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę, a przede wszystkim - dystansu do wielu spraw, bo najważniejsze jest zachowanie równowagi psychicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 mówiąc krótko: wyluzuj bobowa bo i tak nic nie poradzisz a tymi już nerwami sobie pare dni odjęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Bobo spokojnie, nie denerwuj się!! Nic to nie da, może poza wrzodami żołądka, a to nie jest miła perspektywa Wszystkiego dobrego na Nowy Rok życzę, a przede wszystkim - dystansu do wielu spraw, bo najważniejsze jest zachowanie równowagi psychicznej Braz dzięki wielkie za wsparcie i życzenia. Tobie również życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku, a przede wszystkim zakupu wymarzonej działki i budowy wymarzonego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 mówiąc krótko: wyluzuj bobowa bo i tak nic nie poradzisz a tymi już nerwami sobie pare dni odjęłaś Dzięki Rom-ku. Muszę wyluzować. Dzisiaj powiedzieliśmy Pani architekt, że do 20 stycznia musimy złożyć papiery. No zobaczymy Oczywiście zamelduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Powiedz mi Kochana, czy Ty już masz jakiś określony projekt, czy nadal szukasz. Jakoś nie mogę się połapać - przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Powiedz mi Kochana, czy Ty już masz jakiś określony projekt, czy nadal szukasz. Jakoś nie mogę się połapać - przepraszam Braza, nie przepraszaj. Projekt mam indywidualny, Pani architekt już go dopieściła. Teraz czeka na obróbkę przez konstruktora. Mozna powiedzieć, że projekt spełnia moje oczekiwania, z dwoma wyjątkami: 1. Spiżarnia miała mieć wejście z kuchni... a nie ma (bedę musiała dojść do niej jakieś 6 kroczków) 2. Gabinet mojego męża miał być na parterze... a będzie na piętrze cóż, najwyżej zabiorę mu klawiaturę i myszkę i zostanie mu tylko pogapić się w monitor . No ale w związku z gabinetem na piętrze salon z jadalnią i kuchnią będzie miał jakieś 50 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki, mam nadzieję, że jak już będzie w wersji widocznej, to wkleisz i pochwalisz się A te 6 kroków do spiżarki ... psia krętka, nachodzisz się po zbóju Może by tak rolki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Jasne ... mogę wkleić tylko jak to się robi???? Zdjęcie?, plik na dysku? czy cóś innego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Musisz mieć zdjęcia na jakimś serwerze - ja mam na Fotosiku ( http://www.fotosik.pl ) i nie narzekam. Później, jak juz przerzucisz zdjęcia na fotosik, otwierasz je tam sobie, klikasz prawym klawiszem myszy - pojawi się okno, na którego dole będa "właściwości". Klikasz, otwiera się okno z adresem: zaznaczasz adres myszą, klikasz na nim prawym klawiszem, po otwarciu sie okna klikasz na "kopiuj". Przechodzisz na Forum, otwierasz okno odpowiedzi, klikasz myszką na żółty prostokącik z napisem IMG bezspośrednio za tym wklejasz adres zdjęcia - bez spacji - i ponownie klikasz na żółty prostokącik IMG. Wyglada to tak: adres zdjęcia. Powinno sie udać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.01.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Dzięki Braza:lol: Wydaje się proste zobaczymy jak mi pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Prościzna dasz sobie radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Bobowa mam do Ciebie zupełnie odbiegające od tematu pytanie: wyczytałem właśnie że Twój mąż pracuje jako grafik komputerowy - a ja mam taki problem - potrzebuje ze zdjęcia jpg wyciąć człowieka i wkleić go na białe tło. Mogłabyś się spytać małżonka jak to zrobić najprościej? Plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Bobowa mam do Ciebie zupełnie odbiegające od tematu pytanie: wyczytałem właśnie że Twój mąż pracuje jako grafik komputerowy - a ja mam taki problem - potrzebuje ze zdjęcia jpg wyciąć człowieka i wkleić go na białe tło. Mogłabyś się spytać małżonka jak to zrobić najprościej? Plisssss Jasne, jak tylko się dowiem dam Ci znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.01.2008 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Cześć Rom-ku. Małżonek mówi, że wie jak to zrobić w Photoshop-ie. Innych programów nie posiada. Jak masz ten program to będą dalsze instrukcje, a jak nie masz to małżonek mówi, że nożyczki w rączki i do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.01.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2008 Mam photoshopa.Wiem że jest tam wiele sposobów na wycinanie. Krzywe Beziera, maski, cholera wie co jesczeWidziałem jak znajomy wycinał coś najprościej za pomocą gumki. JEchał wokół obiektu gumką, zaznaczał jakoś środek i wklejał na nową warstwe.Ale nie mam pojecia jak sie to robi?A moze są lepsze sposoby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts