Edmar70 01.02.2008 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Edytko Tobie również choć ich nie widzę Cholercia to szkoda, bo obrazek jest nieprzeciętny, choć kwiat bardzo znany Napisali HOTLINK ZABRONIONY Ło matko czyżbym się do czegoś włamała http://img219.imageshack.us/img219/4971/kwaity355oy0.jpg A ten widać? Z czymś mi się on kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a mój widac wygrałem No wreszcie jesteś.... i nie uciekać proszę i mówić dalej na zadany temat.... Ja sobie poczytam wieczorkiem bo teraz pędzę do ....kartonów juz sobie idziesz a ja chciałem rozpocząć natarcie ehhhhh.....tak to jest z kobietami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 teraz widać ładny prą.............yyyyyyyyyyyy..........pręcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.02.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 no i znowy mnie zostawiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ja też zaraz znikam. Przenieśmy nasze dysputy na wieczór, w ciemności zawsze przyjemniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.02.2008 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 WIeczorem ja znów jadę na działkę Poczytam jak wrócię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.02.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Ja też zaraz znikam. Przenieśmy nasze dysputy na wieczór, w ciemności zawsze przyjemniej O rany na śmierć zapomniałam, że idę dzisiaj na imieniny więc nie pogadam z Wami dziś wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Edytko Tobie również choć ich nie widzę Cholercia to szkoda, bo obrazek jest nieprzeciętny, choć kwiat bardzo znany Napisali HOTLINK ZABRONIONY Ło matko czyżbym się do czegoś włamała http://img219.imageshack.us/img219/4971/kwaity355oy0.jpg A ten widać? Z czymś mi się on kojarzy Widać, piękny i kojarzy mi się z trójkątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 a mój widac wygrałem No wreszcie jesteś.... i nie uciekać proszę i mówić dalej na zadany temat.... Ja sobie poczytam wieczorkiem bo teraz pędzę do ....kartonów juz sobie idziesz a ja chciałem rozpocząć natarcie ehhhhh.....tak to jest z kobietami Ciekawe..... że jak się dowiedziałes o której kończę pracę, to właśnie wtedy chciałeś zacząć.....hm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Nikogo nie ma... wszyscy imprezują i nikt mi kartonów nie chce pomóc pakować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Nikogo nie ma... wszyscy imprezują i nikt mi kartonów nie chce pomóc pakować No jak nie!!!??? Spójrz, ile już spakowałam!!!! http://www.siodemka.pl/images/opakowania/kartony1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.02.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Nikogo nie ma... wszyscy imprezują i nikt mi kartonów nie chce pomóc pakować No jak nie!!!??? Spójrz, ile już spakowałam!!!! http://www.siodemka.pl/images/opakowania/kartony1.jpg Dzięki Brazunia... a jak Ci tak dobrze idzie to może jeszcze pomożesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2008 Przepraszam, ale nastąpił frontalny atak ze strony skyp'a i ... przegadałam pakowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Witam wszystkich obecnych i nieobecnych którzy odsypiają wczorajsze imprezy i leczą kaca Chciałam powiedzieć, że: byłam na zakupach, zrobiłam rosół, gulasz,ugotowałam jarzynki na sałatkę, jajka na pastę jajeczną, upiekłam murzynka, spakowałam 3 kartony, zrobiłam porządek w ciuchach, spakowałam 6 kartonów i połowę ciuchów i jadę się przeprowadzać Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.02.2008 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Jesssoooo!!!! Jakiś spowalniacz czasu masz Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.02.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 oj kiepsko się dzisiaj rano czułem ale wczoraj teściowa kończyła 50 lat to była nie lada okazja już na szczęście mi sie polepszyło i jestem pełen energii Miłego wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2008 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Dobry wieczór Dodam, że zrobiłam sałatkę, pastę jajeczną, zupę pieczarkową, spakowałam jeszcze 8 kartonów i... to już wszystko na dzisiaj. Ugotowałam polskie pyszności na przyjazd mężusia (będzie za godzinkę) a teraz mogę sobie poklikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 BB jak juz skończysz to pakwoanie to podskocz do mnie. Ja muszę się juz pomalutku zacząć zbierać. DO swiat niedaleko a i niebawem bedzie do czego się przeprowadzać. Ułożą tylko panele i możemy mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.02.2008 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 A i jeszcze dodam, że jestem pod wrażeniem obfitości kulinarnych To u nas ostatnio bardzo kuleje. Na kanapki to z rok nie bedziemy mogli patrzeć Dzisiaj rano mąż pojechał do sklepu po zakupy. Przywióżl chleb i jakąś wędliną na kanapki i..... kadryla Pytam sie, czy nic innego juz nie było? A on do mnie: przecież ty lubisz, zawsze kupujesz. No kupuję tylko że ....dla psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.02.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 BB jak juz skończysz to pakwoanie to podskocz do mnie. Ja muszę się juz pomalutku zacząć zbierać. DO swiat niedaleko a i niebawem bedzie do czego się przeprowadzać. Ułożą tylko panele i możemy mieszkać No problem, ma już taką wprawę (przeprowadzałam się już 5 razy) że mogę podskoczyć 3 godzinki i zrobione i jeszcze obiadek Wam ugotuję Tak Ci zazdroszczę, że już się wprowadzasz do swojego domku Ale pocieszam się, że ja też na święta (tylko następne) mam zamiar zdążyć i pewnie wtedy będę się śmiała z tego co teraz napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts