Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

są tacy co mają piątkę naraz :lol:

poza tym to nie Ty będziesz karmił piersią więc jesteś w lepszej sytuacji (o urodzeniu nawet nie wspominam) :lol:

będzie cesarka :D :D :D :D

ojej

coś poważnego?

przy pierwszym była cesarka wiec teraz tym bardziej

No tak, to wszystko tłumaczy :lol:

Witanko wieczorne :lol:

Przede wszystkim jak się czujesz Edytko :roll:

Mam nadzieję, że juz lepiej :roll: :lol:

Właśnie wróciłam z szaleństw zakupowych a jutro znowu jadę wydać grubą kasę :wink:

Kafle kupione, z wyjątkiem dekorów do WC, jutro będe pytać w innych sklepach :lol:

I znalazłam fajne kafle do kuchni (na tzw. fartuszek) ale tez ich nie było :cry:

Wieczorne witanko! :D

Aniu jak tam szaleństwa zakupowe?

Monia widzę, że masz pietra co do mnogiej ciąży. :lol: W rodzinie męża też są bliżniaki, więc na mnie może to przejść. :o :lol: Ale ja nie planuję więcej dzieci, na szczęście. :lol:

Witanko Edytko :D

Jakbyś spędziła z moim dzieckiem chociaż 5 minut to wiedziałabyś z czego wynikają moje obawy :roll:

Wieczorne witanko! :D

Aniu jak tam szaleństwa zakupowe?

Monia widzę, że masz pietra co do mnogiej ciąży. :lol: W rodzinie męża też są bliżniaki, więc na mnie może to przejść. :o :lol: Ale ja nie planuję więcej dzieci, na szczęście. :lol:

Witanko Edytko :D

Jakbyś spędziła z moim dzieckiem chociaż 5 minut to wiedziałabyś z czego wynikają moje obawy :roll:

Monia co ten Twój synek wyczynia???? :roll: :roll: :roll: :roll:

Aniu,

moje dziecko ma energii naz pięciu. Cały dzień trajkocze. Ale, zeby tak sobie bez sensu trajkotał to pół biedy. On zadaje milion pytań na minutę i na wszystkie oczekuje konkretnej odpowiedzi. Nowa pani w przedszkolu określiła go tak: bardzo symatyczny i uprzejmy chłopiec tylko strasznie duzo mówi :lol:

Ja wiem, ze takie dzieci są inteligętniejsze ale wierzcie mi, ja po całym dniu padam. Pragnę chociaż minuty ciszy :roll:

A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział :roll: Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem :roll:

Aniu, starszemu też się buzia nie zamyka :roll:

Noooooooo.......nie zamyka mu się jak z koleżankami nadaje :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział :roll: Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem :roll:

Noooooooo.......nie zamyka mu się jak z koleżankami nadaje :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Z koleżankami to raczej nie.

Mój mąż nie ma koleżanek.

No chyba, ze o czymś nie wiem :lol:

Do mnie cały czas gada :D

Z koleżankami to raczej nie.

Mój mąż nie ma koleżanek.

No chyba, ze o czymś nie wiem :lol:

Do mnie cały czas gada :D

poryczalam się ze śmiechu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja myślałam, że ty o moim dziecku mówisz a Ty o mężu gadasz :D :D :D :D :D

Mój do mnie nie nadaje jak katarynka.bo nie ma mozliwości :roll:

Zapytasz: jak to????

No on to by chciał tylko, że on zaczyna życie po 21-ej a ja przed 21-ą kończę dzień :roll: :roll: :roll: :roll:

Ale jak juz się spotkamy to umie nadawać :lol:

A koleżanek to też mam nadzieję , że nie ma :roll:

To znaczy teraz właśnie jest u koleżanki :roll: :roll:

Cholera coś mi się już wszystko pokiełbasiło 8) 8)