Rom 26.09.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 są tacy co mają piątkę naraz poza tym to nie Ty będziesz karmił piersią więc jesteś w lepszej sytuacji (o urodzeniu nawet nie wspominam) będzie cesarka ojej coś poważnego? przy pierwszym była cesarka wiec teraz tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 są tacy co mają piątkę naraz poza tym to nie Ty będziesz karmił piersią więc jesteś w lepszej sytuacji (o urodzeniu nawet nie wspominam) będzie cesarka ojej coś poważnego? przy pierwszym była cesarka wiec teraz tym bardziej No tak, to wszystko tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ooo i proszę tym o to sposobem , ja chwilowo bezdomna zadomowiłam się na forum- fajnie Aniu gratulki http://img337.imageshack.us/img337/3589/dsc6266800flowerbf2.jpg dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 26.09.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 ale faaajny kffffiatek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.09.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wieczorne witanko! Aniu jak tam szaleństwa zakupowe? Monia widzę, że masz pietra co do mnogiej ciąży. W rodzinie męża też są bliżniaki, więc na mnie może to przejść. Ale ja nie planuję więcej dzieci, na szczęście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Witanko wieczorne Przede wszystkim jak się czujesz Edytko Mam nadzieję, że juz lepiej Właśnie wróciłam z szaleństw zakupowych a jutro znowu jadę wydać grubą kasę Kafle kupione, z wyjątkiem dekorów do WC, jutro będe pytać w innych sklepach I znalazłam fajne kafle do kuchni (na tzw. fartuszek) ale tez ich nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wieczorne witanko! Aniu jak tam szaleństwa zakupowe? Monia widzę, że masz pietra co do mnogiej ciąży. W rodzinie męża też są bliżniaki, więc na mnie może to przejść. Ale ja nie planuję więcej dzieci, na szczęście. Witanko Edytko Jakbyś spędziła z moim dzieckiem chociaż 5 minut to wiedziałabyś z czego wynikają moje obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Wieczorne witanko! Aniu jak tam szaleństwa zakupowe? Monia widzę, że masz pietra co do mnogiej ciąży. W rodzinie męża też są bliżniaki, więc na mnie może to przejść. Ale ja nie planuję więcej dzieci, na szczęście. Witanko Edytko Jakbyś spędziła z moim dzieckiem chociaż 5 minut to wiedziałabyś z czego wynikają moje obawy Monia co ten Twój synek wyczynia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu, moje dziecko ma energii naz pięciu. Cały dzień trajkocze. Ale, zeby tak sobie bez sensu trajkotał to pół biedy. On zadaje milion pytań na minutę i na wszystkie oczekuje konkretnej odpowiedzi. Nowa pani w przedszkolu określiła go tak: bardzo symatyczny i uprzejmy chłopiec tylko strasznie duzo mówi Ja wiem, ze takie dzieci są inteligętniejsze ale wierzcie mi, ja po całym dniu padam. Pragnę chociaż minuty ciszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Co sobie ponarzekałam to moje ale przynajmniej nową stronkę mam Przystojniaków poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 http://pikorr.webpark.pl/przyjaciel/atleta.gif Monia taki troszke inny ale też przystojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem Aniu, starszemu też się buzia nie zamyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 http://expatpol.allegro.pl/show_item.php?item=423599406 A to wózek dla Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem Aniu, starszemu też się buzia nie zamyka Noooooooo.......nie zamyka mu się jak z koleżankami nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 http://pikorr.webpark.pl/przyjaciel/atleta.gif Monia taki troszke inny ale też przystojny No miodzio chłopak Przystojniak jakich mało dzięki Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem Aniu, starszemu też się buzia nie zamyka Noooooooo.......nie zamyka mu się jak z koleżankami nadaje Z koleżankami to raczej nie. Mój mąż nie ma koleżanek. No chyba, ze o czymś nie wiem Do mnie cały czas gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.09.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 A jeśli chodzi o synka to Ty się kobieto ciesz bo jeszcze chwilkę i będziesz chciała, żeby cokolwiek do Ciebie powiedział Mój starszy syn to sobie teraz znalazł inne słuchaczki i nawet kupić słowa od niego nie umiem Aniu, starszemu też się buzia nie zamyka Noooooooo.......nie zamyka mu się jak z koleżankami nadaje Z koleżankami to raczej nie. Mój mąż nie ma koleżanek. No chyba, ze o czymś nie wiem Do mnie cały czas gada poryczalam się ze śmiechu Ja myślałam, że ty o moim dziecku mówisz a Ty o mężu gadasz Mój do mnie nie nadaje jak katarynka.bo nie ma mozliwości Zapytasz: jak to???? No on to by chciał tylko, że on zaczyna życie po 21-ej a ja przed 21-ą kończę dzień Ale jak juz się spotkamy to umie nadawać A koleżanek to też mam nadzieję , że nie ma To znaczy teraz właśnie jest u koleżanki Cholera coś mi się już wszystko pokiełbasiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu, co do zlewu to cieżko mi sobie go wyobrazić. Moze jakieś fotki wkleisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 Aniu, nic Ci sie nie pomyliło. Jeden i drugi nadaje jak kataryna. Od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts