Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia widać, że informatyk jest na specjalnych warunkach :roll: i mnie nic do tego.

Ostatnio mam głowę zaprzątniętą mamą, która jest po dwóch zawałach i szykuje się do wszczepienia rozrusznika. :( Jakoś cały czas o tym myślę. :roll:

Edytko,

to ja trzymam kciuki za zdrowie mamy co by jak najdłuzej jej służyło :D

Mam nadzieję, ze wszystko bedzie dobrze :D

Edys a kiedy mama bedzie miała ta operację :roll:

Miała mieć 18 IX. Stawiła się w szpitalu w wyznaczonym terminie, ale odesłali ją z kwitkiem, ponieważ wszystkie zabiegi odwołane z powodu przenosin oddziału do nowego budynku. :-? Tylko czemu nikt nas nie poinformował. :x

Nowy termin na 18 X.

To dwa dni po Twoich urodzinach.........prawda :roll:

Będę trzymać kciuki, oby tylko się nie przeziębiła

Edys a kiedy mama bedzie miała ta operację :roll:

Miała mieć 18 IX. Stawiła się w szpitalu w wyznaczonym terminie, ale odesłali ją z kwitkiem, ponieważ wszystkie zabiegi odwołane z powodu przenosin oddziału do nowego budynku. :-? Tylko czemu nikt nas nie poinformował. :x

Nowy termin na 18 X.

To dwa dni po Twoich urodzinach.........prawda :roll:

Będę trzymać kciuki, oby tylko się nie przeziębiła

Urodziny mam 15 X, a mamy zabieg 17 X (źle spojrzałam w kalendarz) :lol: Ale to i tak 2 dni po. :lol:

Właśnie też obawiam się o przeziębienie, tym bardziej, że to jest okres kiedy mama co roku zapada na jakieś choróbsko. :-? I jeszcze ciągle siedzi przy oknie i się wietrzy, bo jej ponoć gorąco. :o :o :o Prośby, aby tego nie robiła na nic się zdają. :x Nie mam już do niej siły. :-?

Edyś a czy Ona nie robi tego celowo, może chce się przeziębić żeby nie iść do tego szpitala :roll:

Tak czy owak ciężkie dni przed Wami wszystkimi

Znając swoją mamę, to wiem, że robi wiele rzeczy celowo, aby w swoich córkach wzbudzić poczucie winy. :-? Ale jeżeli chodzi o wietrzenie, to ona od zawsze tak robiła, więc tym razem o to jej nie podejrzewam. :roll: A boi sie tego szpitala jak diabeł święconej wody. Ale nie ma dla niej innego ratunku jak ten zabieg. I ona nie może się z tym pogodzić. Nie wiem, czy ja bardziej nie chciałabym mieć tego już za sobą, bardziej niż ona.

Wiem Kochana, wiem, na pewno Ty bardziej byś chciała mieć to za soba ale jak ona tak strasznie się boi to może jednak celowo tam siedzi. Edyś a nie możesz w jakiś sposób przyspieszyć tego terminu i to najlepiej tak, żeby zadziałać z zaskoczenia i powiedzieć mamie, że np. pojutrze operacja. Miałybyście obie to już za sobą.

Szybszego terminu raczej nie da się ustalić. Przyjęcie do szpitala

załatwiał mamie znajomy lekarz, który mamę prowadzi i on już postarał

się jak mógł. Gdyby nie to, że szpital przenosił oddział do nowgo budynku, pewnie byłoby szybciej. :roll:

A czy robi to celowo, to już jeden Bóg wie. :roll: NIe mieszkam z nią,

i nie mam na to co robi najmniejszego wpływu.