Rom 01.10.2008 04:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień Dobry Pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 04:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień Dobry Pierwszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 04:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzien dobry !! I to az tyle razy pierwszy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Edys odniosnie zabiegu wszczepienia rozrusznika to naprawde nic strasznego. Jak sama nazwa wskazuje to zabieg nie operacja, nacina sie przy obojczyku wklada rozrusznik i zaszywa Tzn tak to wygladalo z opowiadan znajomego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry Markoto Dień dobry Romku Trzy razy dzień dobry chyba coś Ci się zacięło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzien dobry !! I to az tyle razy pierwszy:) Cześć Markotko Najpierw nie chciało się wgrać a potem się okazał że poszło tyle razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry Markoto Dień dobry Romku Trzy razy dzień dobry chyba coś Ci się zacięło Cześć Moniu rzeczywiście coś forum z rana nawaliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Nawalało czy nie nawalało ale od razu widać kto tu rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Przywitać się przyszłam i pozdrówka dla wszystkich zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 No no Depesia tak ladnie wkroczylas, ze masz prawo do zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Mam internet, w końcu. Mam nadzieję, że już na dobre. Witam cieplutko, choć za oknem plucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Gratulacje!! Internet to teraz chyba podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Gratulacje!! Internet to teraz chyba podstawa Cześć Markotuś. Mam na myśli internet w pracy. Który pojawiał się i znikał, za sprawą nowego informatyka. Ciągle coś mącił. Ale mam nadzieję, że już wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Aaaa ale w pracy to tez podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Aaaa ale w pracy to tez podstawa Jakby nie patrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cześć ludziom pracy Ja nadaje z domku, bo mi się zachorowało i mam "zapalenie nerwu śródżebrowego", ku#$% boli jak cholera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cześć ludziom pracy Ja nadaje z domku, bo mi się zachorowało i mam "zapalenie nerwu śródżebrowego", ku#$% boli jak cholera cześć Aniu!!! Zapalenie czego... Z czego to goowno się bierze??? Jeszcze wczoraj było chyba wszystko ok? Nie ma tego złego... przynajmniej z nami posiedzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Góóóówno takie albo przychodzi samo albo od dźwigania, a że ja nie dźwigałam to znaczy się że samo przyszło Edyś ja tak mam już od soboty, ale nic nie mówiłam Męczyłam się przez weekend strasznie, w poniedziałek zwlokłam się do pracy (niestety musiałam ), po południu w poniedziałek do lekarki i od wczoraj jestem w domku. Oczywiście jak to ja już latam jak głupia po tej chacie i ...............lepiej już nic nie powiem bo mi się dostanie po głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Góóóówno takie albo przychodzi samo albo od dźwigania, a że ja nie dźwigałam to znaczy się że samo przyszło Edyś ja tak mam już od soboty, ale nic nie mówiłam Męczyłam się przez weekend strasznie, w poniedziałek zwlokłam się do pracy (niestety musiałam ), po południu w poniedziałek do lekarki i od wczoraj jestem w domku. Oczywiście jak to ja już latam jak głupia po tej chacie i ...............lepiej już nic nie powiem bo mi się dostanie po głowie No właśnie, nawet sobie już przygotowałam http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify02/016.gif aby wbić Ci trochę rozsądku do głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Góóóówno takie albo przychodzi samo albo od dźwigania, a że ja nie dźwigałam to znaczy się że samo przyszło Edyś ja tak mam już od soboty, ale nic nie mówiłam Męczyłam się przez weekend strasznie, w poniedziałek zwlokłam się do pracy (niestety musiałam ), po południu w poniedziałek do lekarki i od wczoraj jestem w domku. Oczywiście jak to ja już latam jak głupia po tej chacie i ...............lepiej już nic nie powiem bo mi się dostanie po głowie No właśnie, nawet sobie już przygotowałam http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify02/016.gif aby wbić Ci trochę rozsądku do głowy. pseplasam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts