bobowa budowniczowa 01.10.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Edytko powiedz co u Ciebie w domku sie robi tynki juz wyprostowane? kafelki się kładą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Edytko powiedz co u Ciebie w domku sie robi tynki juz wyprostowane? kafelki się kładą ? Tynki wciąż się prostują i słabo schną, deszczowo i wilgotno jest. Kafle kładą się, ale mozolnie, bo fachman straszny dłubek, i rozchorował się na dodatek. Całe poddasze jest już w k-g. Kuchnia ma być 15 X, anie nie mam jeszcze terakoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To będziesz miała fajny prezent na urodzinki terakota w kuchniach naszych gabarytów to nie jest problem. Kilka dni wystarczy i gotowe. Zapewne Twój płytkarz wie, że 15-go będzie montaż kuchni to się na pewno postara Szkoda tylko tych tynków, czy Ty możesz tam juz grzać.....choć troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 To będziesz miała fajny prezent na urodzinki terakota w kuchniach naszych gabarytów to nie jest problem. Kilka dni wystarczy i gotowe. Zapewne Twój płytkarz wie, że 15-go będzie montaż kuchni to się na pewno postara Szkoda tylko tych tynków, czy Ty możesz tam juz grzać.....choć troszkę A skąd!!! Co prawda ekipa już czeka, aby zrobić przekop gazowy, ale co z tego kiedy jeszcze nie mam wydanego pozwolenia na instalację gazową. Mam nadzieję dostać ją na dniach. A potem to już z górki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 01.10.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Po pozwoleniu masz 2 tygodnie na uprawomocnienia a potem trzeba zglosic rozpoczecie prac i tydzien czekac az sie rozpocznie prace, niestety troche to trwa procedura jak z pozwoleniem na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cześć Kobitki Wy tu sobie piszecie a mi powidomienia wogóle nie przychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dzień dobry O kurcze.....ale tu dzisiaj tłok....ale fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Po pozwoleniu masz 2 tygodnie na uprawomocnienia a potem trzeba zglosic rozpoczecie prac i tydzien czekac az sie rozpocznie prace, niestety troche to trwa procedura jak z pozwoleniem na budowe i po uprawomocnieniu się pozwolenia wystąpić o dziennik budowy, potem instalacja, potem wrysowanie jej na mapke geodezyjną, potem umowa z gazownią i potem .......gaz Kurde trochę sie jeszcze czeka A może choiaż jakiś grzejnik na prąd albo dmuchawę wstawisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 i po uprawomocnieniu się pozwolenia wystąpić o dziennik budowy, potem instalacja, potem wrysowanie jej na mapke geodezyjną, potem umowa z gazownią i potem .......gaz Kurde trochę sie jeszcze czeka A może choiaż jakiś grzejnik na prąd albo dmuchawę wstawisz Buuuu...buuuu...buuuu.... Jeszcze do końca tygodnia pojadę do starostwa i zapytam na jakim etapie sprawy się mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dobry Wieczór wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dobry Wieczór wieczornie Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 01.10.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dobry Wieczór wieczornie Heloł Heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 01.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Jeloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 01.10.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cześć Dziewczyny Kurcze już od paru ładnych dni mam skończone tynki a jeszcze Wam nie wkleiłem zdjęcia Muszę się poprawić A jutro wchodzą na robotę podbitkowcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Romku to niewybaczalne Cześć Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Heloł Edytko Brak zdjeć u Ciebie też jest niewybaczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Ale ja jeszcze nie mam czym się pochwalić. A Romek tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 01.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Edytko, nie czaruj tylko wklejaj swoje poddasze A Romka dom to ja już widziałam A ja jutro z samego ranka mam montaż drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 01.10.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 A gdzie... gdzie widziałaś???? Ja ja Ci zazdroszczę tych drzwi. Oby nic nie spartolili. A foty będą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts