monia77w1 03.10.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Aniu, z czego będzie blat? Kremowe blaty są śliczne tylko muszą być z dobrego materiału bo inaczej strasznie się niszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.10.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Aniu wybrałaś bardzo fajne pstryczki. Używam berkera od zawsze i są niezniszczalne Teraz mam dokładnie tą serie. Bardzo ładnie się prezentuje. Dzień dobry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Edyś a nie boisz się, że w salonie jak będzie się chodzić taras - salon - taras - salon to ona się zniszczy? Bo jednak panele to bardziej wytrzymałe są? Anuś, nie dajmy się zwariować. Te dechy, to moje marzenie. A poza tym nie mam już maleńkich dzieci, co z piaskownicy będą pakować mi się prosto do salonu, więc mam nadzieję utrzymać je przez wiele lat, w jaknalepszym stanie. Też sobie tak tłumaczę.....ale jednak sie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 No i spóźniłam się na cokolwiek Aniu, kafelki prezentują się ciekawie i rozmiar tez mają super. Strasznie podobają mi się duże prostokątne kafle Bardzo ciekawa jestem tynków. Tez mam STO. Co to za kolorki? Edytko, jak ja Ci zazdroszczę tej podłogi Napewno będzie przepiękna. Ja niestety mam podłogówkę i ograniczone pole wyboru. Jesli możesz to powiedź ile na gotowo wyjdzie Ci metr2. Monia kolor 32334 i 32226 Generalnie dom będzie śmietankowo - capucinowy,a narożniki - bonie i fundamenty kakałkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Aniu, z czego będzie blat? Kremowe blaty są śliczne tylko muszą być z dobrego materiału bo inaczej strasznie się niszczą Blat będzie standardowy, taki normalny, 280/metr kwadratowy. Niestety na droższy mnie nie stać, więc mogę tylko spróbować zagrać kolorem, w miarę jednolitym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Aniu wybrałaś bardzo fajne pstryczki. Używam berkera od zawsze i są niezniszczalne Teraz mam dokładnie tą serie. Bardzo ładnie się prezentuje. Dzień dobry wszystkim Dzięki Efilko, mam nadzieję, że fajnie wyjdą te beżowo - śmietankowe, choć w Polsce tradycyjne są białe. Choć chyba jednak już się zaczynamy przełamywać co do kolorowych pstryczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.10.2008 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Dobry Wieczór Przyszedłem się pochwalić kawałkiem mojej podbitki http://img291.imageshack.us/my.php?image=obraz1039bj8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 04.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Aniu wybrałaś bardzo fajne pstryczki. Używam berkera od zawsze i są niezniszczalne Teraz mam dokładnie tą serie. Bardzo ładnie się prezentuje. Dzień dobry wszystkim Dzięki Efilko, mam nadzieję, że fajnie wyjdą te beżowo - śmietankowe, choć w Polsce tradycyjne są białe. Choć chyba jednak już się zaczynamy przełamywać co do kolorowych pstryczków hmmm mialam na oku berkera (jak i w poprzednim domu) ale polazlam na targi budowlane i odkrylam firme nota bene, tam jeden pstryczek kosztuje tyle co parter w berkerach ale chyba sie skusze sa inne............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 I nie widać może teraz się uda: http://img291.imageshack.us/img291/1/obraz1039bj8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 04.10.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 bardzo ładna ta podbitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Mi też się bardzo podoba Bardzo podobają mi się podbitki zrobione równolegle do sciany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.10.2008 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2008 Edytko, specjalnie dla Ciebie Sorki za pierdolniczek ale właśnie zabieramy się za ogrodzenie a potem dopiero porządek się od frontu zrobi. http://1.1.1.1/bmi/images48.fotosik.pl/17/733c657250d8fc84.jpg http://1.1.1.3/bmi/images32.fotosik.pl/374/8c3fc90e69231cb5.jpg http://1.1.1.5/bmi/images32.fotosik.pl/374/8356d2b8817996e9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.10.2008 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień Dobry Ciesze się że się podbitka podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry z rana Znowu wszyscy śpicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2008 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień doberek Wracając do pstryczków. Anju - ja akurat jestem zdania że to żaden super ozdobnik i im mniej je widać tym lepiej. Bobowa- ja mam właśnie te kremowe - na śmietankowej ścianie wyglądają super - znaczy w ogóle nie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 06.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień doberek... Wiecie jak już się tak naczytałam tych Waszych dzienniczków to wydaje mi się,że wszystko już wiem...ale w praktyce to dopiero wyjdzie. Trochę głupio się ostatnio poczułam, bo czytam wycenę za budowę....i czytam stemple....hmmm. połączyłam je z pracą biurową i pomyslałam,że to coś takiego co się odbija na betonie w domu... ( ale ja byłam naiwna)... Dopiero Pan ( bardzo przystojny) wyjaśnił mi ( prawie pękając ze śmiechu) ,że stemple to ten las w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Glamourmum, boska jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.10.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Dzień dobry Monia wczoraj się zachwycałam Twoim barwnym ale tych zdjęć wyżej nie widzę Romku śliczna podbitka Glam ubawiłaś mnie wszystkim miłego poniedziałku i idę oglądać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 06.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cześć Magi puszcze Ci na priva login i hasło na fotosika to sobie obejrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2008 Cześć dziewczynki Glamour - chciałabym widzieć mine Twojego fachmana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts