Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Edyś a nie boisz się, że w salonie jak będzie się chodzić taras - salon - taras - salon to ona się zniszczy? Bo jednak panele to bardziej wytrzymałe są? :roll:

Anuś, nie dajmy się zwariować. :lol: Te dechy, to moje marzenie. A poza tym nie mam już maleńkich dzieci, co z piaskownicy będą pakować mi się prosto do salonu, więc mam nadzieję utrzymać je przez wiele lat, w jaknalepszym stanie.

Też sobie tak tłumaczę.....ale jednak sie boję :roll:

No i spóźniłam się na cokolwiek :(

Aniu, kafelki prezentują się ciekawie i rozmiar tez mają super.

Strasznie podobają mi się duże prostokątne kafle :D

Bardzo ciekawa jestem tynków. Tez mam STO. Co to za kolorki?

Edytko, jak ja Ci zazdroszczę tej podłogi :roll:

Napewno będzie przepiękna.

Ja niestety mam podłogówkę i ograniczone pole wyboru.

Jesli możesz to powiedź ile na gotowo wyjdzie Ci metr2.

Monia kolor 32334 i 32226 :lol:

Generalnie dom będzie śmietankowo - capucinowy,a narożniki - bonie i fundamenty kakałkowe :lol:

Aniu, z czego będzie blat?

Kremowe blaty są śliczne tylko muszą być z dobrego materiału bo inaczej strasznie się niszczą :-?

Blat będzie standardowy, taki normalny, 280/metr kwadratowy. Niestety na droższy mnie nie stać, więc mogę tylko spróbować zagrać kolorem, w miarę jednolitym :lol:

Aniu

wybrałaś bardzo fajne pstryczki. Używam berkera od zawsze i są niezniszczalne :D

Teraz mam dokładnie tą serie. Bardzo ładnie się prezentuje.

Dzień dobry wszystkim

Dzięki Efilko, mam nadzieję, że fajnie wyjdą te beżowo - śmietankowe, choć w Polsce tradycyjne są białe. Choć chyba jednak już się zaczynamy przełamywać co do kolorowych pstryczków :lol:

Aniu

wybrałaś bardzo fajne pstryczki. Używam berkera od zawsze i są niezniszczalne :D

Teraz mam dokładnie tą serie. Bardzo ładnie się prezentuje.

Dzień dobry wszystkim

Dzięki Efilko, mam nadzieję, że fajnie wyjdą te beżowo - śmietankowe, choć w Polsce tradycyjne są białe. Choć chyba jednak już się zaczynamy przełamywać co do kolorowych pstryczków :lol:

hmmm mialam na oku berkera (jak i w poprzednim domu) ale polazlam na targi budowlane i odkrylam firme nota bene, tam jeden pstryczek kosztuje tyle co parter w berkerach ale chyba sie skusze sa inne............

Edytko,

specjalnie dla Ciebie :D

Sorki za pierdolniczek ale właśnie zabieramy się za ogrodzenie a potem dopiero porządek się od frontu zrobi.

http://1.1.1.1/bmi/images48.fotosik.pl/17/733c657250d8fc84.jpg

http://1.1.1.3/bmi/images32.fotosik.pl/374/8c3fc90e69231cb5.jpg

http://1.1.1.5/bmi/images32.fotosik.pl/374/8356d2b8817996e9.jpg

Dzień doberek...:)

Wiecie jak już się tak naczytałam tych Waszych dzienniczków to wydaje mi się,że wszystko już wiem...ale w praktyce to dopiero wyjdzie.

Trochę głupio się ostatnio poczułam, bo czytam wycenę za budowę....i czytam stemple....hmmm. połączyłam je z pracą biurową i pomyslałam,że to coś takiego co się odbija na betonie w domu... ( ale ja byłam naiwna)...

Dopiero Pan ( bardzo przystojny) wyjaśnił mi ( prawie pękając ze śmiechu) ,że stemple to ten las w domu

:oops: