monia77w1 07.10.2008 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dobry wieczór Aniu, zapraszam na fotosika. Tam mozna sobie obejrzeć moje drzwi i nie tylko Cieszę się, że nie tylko ja nie umiem sobie odpuścić Markoto, koniecznie muszę wreszcie do Ciebie zajrzeć. Też mam podłogówkę i chciałabym drewno. Stempelku jak wyceny? Romku, o której to się przychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 ja zaraz polece do dziennikow i bede podziwiac co wybralas, a pstryczki ktore mi sie podobaja to i nawet 300zł za sztuke potrafia kosztowac sa tu http://www.nota-bene.com.pl/nowosci.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Czołem! Aniu no to zaszalałaś z tym sprzęciorem. Będzie bosko się piec. I okap zajefajny. Cały sprzęt miodzio. Pstryczki w takiej cenie....ola boga...do czego to doszło. No ale za luksus sie płaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Aniu mam teraz taki piekarnik, przynajmniej tak samo wygladajest super, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.10.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Dobry wieczór Aniu, zapraszam na fotosika. Tam mozna sobie obejrzeć moje drzwi i nie tylko Cieszę się, że nie tylko ja nie umiem sobie odpuścić Markoto, koniecznie muszę wreszcie do Ciebie zajrzeć. Też mam podłogówkę i chciałabym drewno. Stempelku jak wyceny? Romku, o której to się przychodzi Stempelek jest radosny dzisiaj, bo podpisał umowę z firmą budowlaną.....która zbuduje cały domek..... a za 2 tygodnie odbiera zgodę na budowę.... bo Pan z firmy budowlanej wykonał 1 króciutki telefonik.... huraaaa!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Stempeleczku GRATULACJE!!! Cudna wiadomość. Cieszę się razem z Tobą. Czasami trzeba uruchomić protekcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.10.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Stempeleczku GRATULACJE!!! Cudna wiadomość. Cieszę się razem z Tobą. Czasami trzeba uruchomić protekcję. dziękuję bardzo... w końcu mogę zacząc być z siebie dumna.... przez chwilę myślałam,że nie dam się w ł.....rstwo. Ale jakie to ł....rstwo, toż to tylko mała pomoc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.10.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nie ma mowy o ł.... Człowiek człowiekowi powinien pomagać jak tylko może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 07.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Nie ma mowy o ł.... Człowiek człowiekowi powinien pomagać jak tylko może. brawooooooo.......!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 07.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Kasiu, moje gorące gratulacje Pamiętam jak ja się cieszyłam jak zaczynałam budować swój domek Po drodze entuzjazm trochę zmalał ale to przez pewnych partaczy murarzy Trzymam kciuki i mam nadzieję, że Twoja budowa pójdzie z górki pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.10.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Glam no wielkie gratki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 08.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień dobry śpiochy A ja mam dzisiaj babski dzień Jedziemy z moją przyjaciółką na zakupy a potem na obiad. I to bez dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.10.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.10.2008 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Glamurku moje wielkie gratulacje, czyli za miesiąc zaczynacie tak? Romku najpierw zapytam jak żonka się czuje???? Mam nadzieje, że wszystko w porządku?? Piekarnik z wózkiem to takie ustrojstwo, że nie otwierasz drzwi piekarnika tradycyjnie, tylko ciągniesz za drzwiczki i wyjeżdżają blachy z plackiem i pizzą z piekarnika i nie musisz łapek wkładać do 200 stopni. Coś na zasadzie cargo w szafkach kuchennych. Na płytę ceramiczną po wielkich wątpliwościach zdecydowałam się ok 3 lat temu i .......zakochałam się w niej . Do utrzymania w czystości 100 razy lepsza od gazowej (przynajmniej w mojej ocenie). A okap....hm.okazało się, że nasza projektantka zapomniała o wentylacji w kuchni. Więc okap musi mieć dość dużą wydajność i jednocześnie być cichy bo pewnie będzie długo pracować. A ten ma na najmniejszym biegu 30 db. Rozbieżność cenowa tych sprzętów jest tak powalająca, że . Na razie szukamy dobrej oferty. Efilko za chwilę idę wrzucić zdjęcia. Normalnie mój kafelkarz zapierdziela tak, że wczoraj jak poszłam (po dwóch dniach roboty) zrobiona jest cała łazienka (ściany) z wyjątkiem wnęki prysznicowej Anja 300 za jeden pstryczek ...i co....zdecydujesz się? A piekarnik masz z wózkiem? Monia przyjemności i zaszalej troszkę Ja zaszalałam wczoraj: kostium, buty, kurtka Edyś zeznawać proszę szybciutko jak u Ciebie posuwają się prace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Witajcie bobowa budowniczowa, edmar70, efilo, monia77w1( mam nadzieję ,że nikogo nie opuściłam) dziekuję Wam bardzio, bardzio za miłe słówka. Tak już nie długo wejdę do grona ludzi budujących a nie tylko smęcących o biurokracji. Dziękuję Wam,że w tych najgoszych chwilach biurokracji wspierałyscie mnie dobrym słowem... Ale sie zrobiło poważnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.10.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Glamurku my to dopiero Cię będziemy wspierać jak zaczniesz tą nierówną walkę bo do tej pory to czysta przyjemność te papierki Ja tak z grubej rury, mam nadzieje, że Cię nie wystraszyłam, ale lepiej wiedzieć co nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Glamurku my to dopiero Cię będziemy wspierać jak zaczniesz tą nierówną walkę bo do tej pory to czysta przyjemność te papierki Ja tak z grubej rury, mam nadzieje, że Cię nie wystraszyłam, ale lepiej wiedzieć co nas czeka Wiesz bobowa naczytałam się już tyle dzienników z róznymi historiami i problemami na budowie.... że po części wiem co mnie czeka.... ale nie ma to jak praktyka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 glamurku tyle historii ile budów obyś przeszła gładko. tak czy siak będziemy Cię wspierać dzień dobry wszystkim. co sie dzieje ze strażnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Hejeczka!!! Aniu a gdzie będziesz kupować swoje AGD, czy przez internet? Glamurku teraz się zacznie. Budowa to w sumie świetna przygoda, ale niestety przychodzą momenty załamania i wyczerpania nerwowego. Oczywiście tego Ci nie życzę. Monia SUPER! Na zakupach można sie nieźle odstresować. A jak kupisz sobie jeszcze coś, to juz w ogóle. Daj znać potem co kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ALE....................co nas nie zabije to nas wzzmocni !!!! Jak ja bym chciała sobie zafundować taki babski dzionek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts