efilo 08.10.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a ja nie lubie babskich dzionków bo wole kupowac z lubym jak jade sama to wejde do dwóch sklepów po czym prawie nie patrze na półki i się zniechęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 a ja nie lubie babskich dzionków bo wole kupowac z lubym jak jade sama to wejde do dwóch sklepów po czym prawie nie patrze na półki i się zniechęcam A ja lubię ....i na koenic pyszne lody ...i kino z babskim filmem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 dzień dobry ja nie chadzam na babskie dzionki ale lody to lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ech lody i kino to ja też bym lubiła. ale na razie jakoś nie mam kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ech lody i kino to ja też bym lubiła. ale na razie jakoś nie mam kiedy ja też mogę sobie tylko powzdychać. Ostatnio na babskim wieczorze byłam w lutym.... Ale uwielbiam chodzić z dzieciakami do kina. Marcel wogóle miał rok jak zaczął zaliczać senase z bajkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hehehe zosia zaliczyła pierwszy seans w wieku 2 miesięcy next z nicolasem cagem - podobało jej się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A ja mam juz taki komfort, że jak idziemy całą rodzinką do kina, to ja z lubym na seans dla dorosłych, a dziewczynki na swój. W końcu mąż przestał zasypiać, np. na Harrym Potterze. Witanko wieczorne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 A ja mam juz taki komfort, że jak idziemy całą rodzinką do kina, to ja z lubym na seans dla dorosłych, a dziewczynki na swój. W końcu mąż przestał zasypiać, np. na Harrym Potterze. Witanko wieczorne. ZAZDRASZCZAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Glamurku, nim się obejrzysz będziesz miała tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ech... kiedy to będzie... na szczęście ja lubie HP i luby też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 08.10.2008 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ja tez świetnie bawię się na bajkach animowanych i fabularnych. Ostatni hicior to WALLY ...!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 ech... kiedy to będzie... na szczęście ja lubie HP i luby też Ja też lubić Harrego. I czytać, i oglądać. Ale małż niekoniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no właśnie znajomi też byli zachwyceni niestety dziecko w wieku Kruszki sie nie nadaje do kina jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień Dobry Dziękuję Aniu za objaśnienia dotyczące wózka Ale to fajne - ale pewnie drogie co?? A żona czuje się tak sobie - męczą ją mdłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 witaj strażniku już myślałam że aż tak przezywasz ciąże że nie zaglądasz nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 09.10.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 DZień doberek.... Miłego dnia... Jestem nie w temacie...., ale ciąży z całego serca gratuluję....!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Nic wczoraj sobie nie kupiłam ale było super. Najpier pochodziłyśmy sobie po sklepach, obkupiłyśmy dzieci. Potem wpadłyśmy do fryzjera i na obiadek. A na koniec na kawkę i ciacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Hejeczka!!! Aniu a gdzie będziesz kupować swoje AGD, czy przez internet? Doberek Edyś jeszcze nie wiem, na razie sprawdzam ceny w hurtowniach i u znajomych ale i tak najtaniej wychodzi w internecie. Tylko, że ja się troszkę boję, bo skd mam wiedzieć, czy mi nie przyślą kamlotów w tej paczce . Choć rozbieżność cenowa jest ogromna - np. płyta od 2.300 do 3.700 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Romek muszę cos powiedzieć Jako gospodyni tych komentarzy czuję się zaniedbana.............przez Ciebie Podobno u Ciebie w pracy skończył się już sezon A żonke wspieraj i kochaj to mdłości jej przejdą Piekarnik ok 2000 kosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia super, uwielbiam takie wypady. A jak obkupuję dzieciaki to bardziej się cieszę, niż jakbym dla siebie kupowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts