Rom 09.10.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 witaj strażniku już myślałam że aż tak przezywasz ciąże że nie zaglądasz nic a nic Cześć Efilo Stęskniłem się za Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 DZień doberek.... Miłego dnia... Jestem nie w temacie...., ale ciąży z całego serca gratuluję....!!! Heloł A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Nic wczoraj sobie nie kupiłam ale było super. Najpier pochodziłyśmy sobie po sklepach, obkupiłyśmy dzieci. Potem wpadłyśmy do fryzjera i na obiadek. A na koniec na kawkę i ciacho czesc Moniu za dużo nie gadaj tylko wklejaj zdjęcie po wizycie u fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Romek muszę cos powiedzieć Jako gospodyni tych komentarzy czuję się zaniedbana.............przez Ciebie Podobno u Ciebie w pracy skończył się już sezon A żonke wspieraj i kochaj to mdłości jej przejdą Piekarnik ok 2000 kosztuje Aniu mam swiadomość tego zaniwdbania i obiecuję poprawę Ostatnio jakoś znowu mam więcej pracy w pracy 2 tysiaki za sam piekarnik??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzień dobry to czekam z Romkiem na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 dzień dobry to czekam z Romkiem na zdjęcia Cześć Magi Piękny piesio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzień dobry wszystkim Nic wczoraj sobie nie kupiłam ale było super. Najpier pochodziłyśmy sobie po sklepach, obkupiłyśmy dzieci. Potem wpadłyśmy do fryzjera i na obiadek. A na koniec na kawkę i ciacho czesc Moniu za dużo nie gadaj tylko wklejaj zdjęcie po wizycie u fryzjera Zdjęć nie ma i nie będzie. Włosy mam obcięte na bardzo krótko, nie wiem czy nie za krótko Na całe szczęście szybko mi rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia super, uwielbiam takie wypady. A jak obkupuję dzieciaki to bardziej się cieszę, niż jakbym dla siebie kupowała Aniu,mam tak samo. Też wolę kupować ubrania dla Szymka niż dla siebie. A na ksiązki to potrafię wydać majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Romek muszę cos powiedzieć Jako gospodyni tych komentarzy czuję się zaniedbana.............przez Ciebie Podobno u Ciebie w pracy skończył się już sezon A żonke wspieraj i kochaj to mdłości jej przejdą Piekarnik ok 2000 kosztuje Aniu mam swiadomość tego zaniwdbania i obiecuję poprawę Ostatnio jakoś znowu mam więcej pracy w pracy 2 tysiaki za sam piekarnik??? No niestety, tyle ten piekarnik kosztuje A na poprawę czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia super, uwielbiam takie wypady. A jak obkupuję dzieciaki to bardziej się cieszę, niż jakbym dla siebie kupowała Aniu,mam tak samo. Też wolę kupować ubrania dla Szymka niż dla siebie. A na ksiązki to potrafię wydać majątek Książki.........hm....................uwielbiam....................czytać.................gorzej z kupowaniem.......................bo............takie....................drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 A ja pije sobie kawkę Częstujcie się http://republika.pl/blog_jz_4079871/5539903/sz/kawa_latte__zdjecia_kawy_latte__kawa_z_pianka__zdjecia_pianki_251.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 to pod tą kawkę http://www.skrzacik.now.pl/Grafika/Przepisy/tiramisu.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Witam i dużo promieni słonecznych Wam przekazuję, bo u mnie niemalże lato więc nie będę wiśna i się podzielę. Aniu masz niesamowitych fachowców. Zapindalają jak siemasz. Świetnie to wygląda. Nie wiedziałam, że zafundujesz sobie taki fikuśny sufit w kuchni. Co do zakupów przez internet, to będą to moje pierwsze w życiu takie zakupy. Są obawy, a jakże...ale zakup jest tak bardzo kuszący cenowo (zaoszczędzam na AGD jakieś 4 tysiaki), że już się skusiłam. Towar dostarczą mi we czwartek. Jakby co to zawsze towar można zwrócić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Cześć Edyś Słoneczko się przyda bo u mnie mgła Fachowcy faktycznie oki. Oby tak dalej. Powiedzieli, że w poniedziałek i wtorek zrobią całe WC , a potem zabierają się za moje gresy . Juz nie mogę się doczekać Ja na sprzęcie też mogę trochę zaoszczędzić, zobaczymy, na razie nie wiem na co się zdecydujemy, ale koniecznie daj znać czy wszystko doszło i jest w porządku Efilko czy to był orzechowiec? Pysznyyyyyyyyyyyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dam znać oczywiście. A mnie to wygląda natiramizzzzzuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Tiramisu jadłam pierwszy raz w życiu jakieś trzy miesiące temu i.................baaaaaaaaaaaaaaardzo mi zasmakowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. łał no to poproszę................tym bardziej, że się nie piecze, bo w obecnym domku nie mam piekarnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Kawusia i ciacho, uwielbiam Aniu, Twoi panowie naprawdę zasuwają Zazdraszczam Co do książek to Szynkowi nigdy nie żałuję. Już wolę nie kupić mu zabawki ale książkę zawsze. Edytko, ja bardzo często kupuję przez net i jesszcze się nie nacięłam. Fakt, zawsze staram się sprawdzić sprzedawcę. U mnie tez świeci piękne słoneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. łał no to poproszę................tym bardziej, że się nie piecze, bo w obecnym domku nie mam piekarnika Zaraz sie skupię i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts