monia77w1 09.10.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to jak w necie można kupić bezpiecznie to ogłaszam, że szukam sprawdzonego sklepu internetowego z lampami.Zaczęłam się ostatnio przyglądać lampom. Niby tyle tego towaru a nic mi nie pasuje, albo sie nie podoba, albo kosztuje majątek, albo nie ma stojącej lampy do kompletu. Nie chciałabym, żeby to była nowoczesna lampa. Najtrudniejszy wybór to lampy do chłopaków. Żadne dziecięce wzory nie wchodzą w rachubę, potem są takie "dorosłe lampy", a z młodzieżowymi kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. łał no to poproszę................tym bardziej, że się nie piecze, bo w obecnym domku nie mam piekarnika Zaraz sie skupię i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 09.10.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzięki Romku jak się nie piecze to ja też chętnie rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 No to jak w necie można kupić bezpiecznie to ogłaszam, że szukam sprawdzonego sklepu internetowego z lampami. Zaczęłam się ostatnio przyglądać lampom. Niby tyle tego towaru a nic mi nie pasuje, albo sie nie podoba, albo kosztuje majątek, albo nie ma stojącej lampy do kompletu. Nie chciałabym, żeby to była nowoczesna lampa. Najtrudniejszy wybór to lampy do chłopaków. Żadne dziecięce wzory nie wchodzą w rachubę, potem są takie "dorosłe lampy", a z młodzieżowymi kłopot. Aniu, ja staram się wybierać sprzedawców u których można osobiście odebrać towar i nie płacę aż nie zobaczę towaru na własne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu ale ładnie się u Ciebie robi. A Twoja wielka łazienka to istny salon kapielowy Bardzo ładne płytki wybraliście. W sumie to mam coś bardzo podobnego z tym że u mnie wicej jest jaśiejszych niż ciemniejszych. A syfit w kuchni jest zajebi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.10.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dzieki Romku Monia tak na zdrowy rozum to chyba jedyne wyjście.........no chyba, że chodzi o małe kwoty to wtedy mogę zaryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Dobra szefowa wyszła, więc piszu Składniki: 1. 2 op.(małe) serka mascarpone 2. 2 op. podłużnych biszkoptów 3. 4 jajka 4. 3/4 szklanki cukru 5. ok. pół szklanki likieru Amaretto 6. 2,3 łyżki kawy rozpuszczalnej 7. 3/4 szklanki gorącej wody 8. kakao do posypania W gorącej wodzie rozpuszczamy kawę (wywar musi być esencjonalny) w zależności jak mocna jest kawa, to 2 lub 3 łyżki. Do tego dodajemy Amaretto. Odstawiamy do wystygnięcia. Z żółtek i cukru miksujemy kogel-mogel, na puszystą masę. Do kogla dokładamy serki i najpierw delikatnie mieszamy łyżką, a następnie krótko miksujemy. Na koniec dokładamy ubitą ba sztywno pianę i delikatnie mieszamy. Do formy o takich wymiarach, aby zmieściły się dwa biszkopty obok siebie (nie wiem jaki to rozmiar ) układamy biszkopty(jeden przy drugim, przerwami pomiędzy proszę się nie przejmować ) namaczając je wcześniej w wywarze. Na biszkopty kładziemy połowę masy i posypujemy kakao. Potem druga warstwa biszkoptów i reszta masy. na koniec posypać obficie kakao. Ot...i cała robota. Wstawić do lodówki na 24 h.(a nawet na niedługo do zamrażarki). Smacznego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... bardzo polubiłem Twojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... Dla mojego to może i wystarczy, ale dla mnie chyba nie za leniwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... bardzo polubiłem Twojego męża Domyślam się.................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 09.10.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... bardzo polubiłem Twojego męża Domyślam się.................... skąd????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... Dla mojego to może i wystarczy, ale dla mnie chyba nie za leniwa jestem nie kumam za mało seksu, za dużo ćwiczeń, a co ma leń do tego Dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Aniu mam superowy przepis, wychodzi miodzi...i sie nic nie piecze. Sie nie chwal tylko pisz od razu A orzechowca i wszystkie podobne ciasta zawuerające orzechy i karmel uwielbiam Ja też A potem kilogramy ...................ech............. aniu, trochę ruchu i powinno być lepiej. Wiem, ze ciezko się zmotywować ale to chyba najlepsze rozwiązanie. Wtedy można sobie i ciacho zjeść i doopka nie rośnie Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... bardzo polubiłem Twojego męża Domyślam się.................... skąd????????????? jak to skąd..............no przecież facet jesteś, prawda mój mąż to też facet no to chyba wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... Dla mojego to może i wystarczy, ale dla mnie chyba nie za leniwa jestem nie kumam za mało seksu, za dużo ćwiczeń, a co ma leń do tego No tak, to mój taki skrót myślowy. Chodzi mi o to, że sex to jakby nie było ćwiczenia, więc mój kochany jest wyćwiczony a ja nie, bo wolę na leniucha, i wcale się nie męczę. Dzięki za przepis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 09.10.2008 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Monia wiem, ruch, ruch i jeszcze raz ruch..............tylko jak to zrobić jak się nie chce, nie ma czasu i ochoty. Wiem, wiem jak się chce to się zrobi ale jak się wieczorem pada na pysk to........................... Mój mąż mówi, że ćwiczenia mam w domu. Wystarczy sex............... Dla mojego to może i wystarczy, ale dla mnie chyba nie za leniwa jestem nie kumam za mało seksu, za dużo ćwiczeń, a co ma leń do tego No tak, to mój taki skrót myślowy. Chodzi mi o to, że sex to jakby nie było ćwiczenia, więc mój kochany jest wyćwiczony a ja nie, bo wolę na leniucha, i wcale się nie męczę. Dzięki za przepis Ja Ciebie love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.10.2008 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 Ja Ciebie love To znaczy, że znów mamy te same upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts