bobowa budowniczowa 04.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Jeżeli chodzi o ogrodzenie to ja zrobiłem z tyłu i po bokach a z przodu zamknąłem działeczkę siatką leśną. Zawsze to bezpieczniej a i nerwów mniej Mam pytanie: co to jest rozdzielnica budowlana???????????? Witaj Romku własnie takie ogrodzenie mam zamiar robić w przyszłym tygodniu (hurra coś się wreszcie będzie działo ) A rozdzielnica budowlana.... no jakby to wytłumaczyć...... powiem Ci tak jak ja to zrozumiałam.....mam teraz skrzynkę na prąd ale nie ma w niej licznika. Musze teraz poprosić fachowca o zbicie z desek "czegoś" do czego "coś prądowego" przytwierdzi (czyli tą rozdzielnicę) i tam będzą jakieś gniazda i będzie można brać prąd......ale czy to będzie prąd budowlany czy "normalny' tego nie wiem. I tak musze iść do Enei bo przysłali mi takie bardzo mądre pismo, w którym coś ode mnie chcą ale ... ja nie wiem co.... no to pójdę i poproszę żeby mi po polsku powiedzieli To się nazywa : skrzynka budowlana Proszę się tu ze mnie nie smiać.... ja tak "godom" jak mi Pan w Enei powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bobowa brakowało mi Ciebie dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.02.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Bobowa brakowało mi Ciebie dzisiaj Mi też brakowało ale już jestem i z możemy pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.02.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 A gdzie jest Edytka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.02.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Chodz do brazy nie będziemy znowu tak skakać jak w piatek to była jazda bez trzymanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Dzień dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Nic się nie martw Aniu. Tylko spokojnie!!!Poprawi się projet i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 ehhhhhhhhhhhhh cichutko tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Witam, wpadłam się przywitać Całe szczęście, że to szkolenie już się skończyło... ale jeszcze będą dwa szkolenia dwudniowe tylko jeszcze nie wiem kiedy. Jutro o 10 mam akt notarialny... oczywiście mam nadzieje, że nie będzie już więcej niespodzianek bo....wrrrrr A Edytki nie było???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzymam jutro kciuki za akt notarialny. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki i wszystko przebiegnie gładko i sprawnie ano nie było Edytki Zostawiłyście mnie i błąkałem się sam jak palec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Trzymam jutro kciuki za akt notarialny. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki i wszystko przebiegnie gładko i sprawnie ano nie było Edytki Zostawiłyście mnie i błąkałem się sam jak palec No i gdzie Ty się biedaku tak błakałeś u kogo byłeś i dlaczego płaczesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 a błąkałem się tu i tamjak przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Jestem!!! bobuś jak ja będę trzymać kciuki to akcik masz zapewniony. Romciu nie narzekaj, bo z tego co wiem , to to masz wiele wielbicielek i sam to Ty nigdy nie zostaniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj moi kochani witajcie!!!! Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać.... Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie ...nie??? Ale i tak bardzo mi Was brakowało [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 co??????????? ja wielbicielek???? chyba mnie z kimś pomyliłaś??? jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A jesli chodzi o przeprowadzkę to: napierd...ją mnie plecy i coś korzonki się odzywają a jak ja się rozłożę, to wiadomo jak ta przeprowadzka się skończy.....hihihi......Pokoje dzieciaków spakowane do końca, kuchnia w połowie, slaon prawie do końca, najbardziej martwię się garaże, strychem i pom. gosp.... wiecie te pierdol...ki są najgorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj moi kochani witajcie!!!! Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać.... Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie ...nie??? Ale i tak bardzo mi Was brakowało [/i] hahaha ale mi się podoba Twoja charakterystyka muszę się zastanowić.......hmm........czy ta charakterystyka miała pozytywny oddzwięk czy nie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale i tak bardzo mi Was brakowało No właśnie mi do Ciebie też było tęskno a Ty sobie jakieś szkolenia wymyśliłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A jesli chodzi o przeprowadzkę to: napierd...ją mnie plecy i coś korzonki się odzywają a jak ja się rozłożę, to wiadomo jak ta przeprowadzka się skończy.....hihihi......Pokoje dzieciaków spakowane do końca, kuchnia w połowie, slaon prawie do końca, najbardziej martwię się garaże, strychem i pom. gosp.... wiecie te pierdol...ki są najgorsze no nie zazdraszczam Ci jak miałbym się teraz przeprowadzać.......niby jestem na swoim od 1,5 roku a tyle dupereli się zebrało że szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 co??????????? ja wielbicielek???? chyba mnie z kimś pomyliłaś??? jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj Romku ja tu innych mężczyzn na forum nie znam a jak bywam w gościnie u różnych osób to widzę, że Ty tam brylujesz A żona na pewno Ci szlabanu nie da bo wie że ją kochasz mam nadzieję, że za bardzo nie dałam czadu O... i nauczyłam się małe literki robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts