Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Jeżeli chodzi o ogrodzenie to ja zrobiłem z tyłu i po bokach a z przodu zamknąłem działeczkę siatką leśną. Zawsze to bezpieczniej a i nerwów mniej

Mam pytanie: co to jest rozdzielnica budowlana???????????? :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Witaj Romku własnie takie ogrodzenie mam zamiar robić w przyszłym tygodniu (hurra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: coś się wreszcie będzie działo :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

A rozdzielnica budowlana.... no jakby to wytłumaczyć...... powiem Ci tak jak ja to zrozumiałam.....mam teraz skrzynkę na prąd ale nie ma w niej licznika. Musze teraz poprosić fachowca o zbicie z desek "czegoś" do czego "coś prądowego" przytwierdzi (czyli tą rozdzielnicę) i tam będzą jakieś gniazda i będzie można brać prąd......ale czy to będzie prąd budowlany czy "normalny' tego nie wiem. I tak musze iść do Enei bo przysłali mi takie bardzo mądre pismo, w którym coś ode mnie chcą ale ... ja nie wiem co.... no to pójdę i poproszę żeby mi po polsku powiedzieli :lol: :lol: :lol: :lol:

To się nazywa : skrzynka budowlana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Proszę się tu ze mnie nie smiać.... ja tak "godom" jak mi Pan w Enei powiedział :oops: :lol:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, wpadłam się przywitać :lol:

Całe szczęście, że to szkolenie już się skończyło... ale jeszcze będą dwa szkolenia dwudniowe :wink: :roll: tylko jeszcze nie wiem kiedy.

Jutro o 10 mam akt notarialny... oczywiście mam nadzieje, że nie będzie już więcej niespodzianek bo....wrrrrr :evil: :evil: :evil: :evil:

A Edytki nie było????

Trzymam jutro kciuki za akt notarialny. Mam nadzieję, że nie będzie niespodzianki i wszystko przebiegnie gładko i sprawnie :D :D :D :D

ano nie było Edytki :cry: :cry: :cry: :cry: Zostawiłyście mnie i błąkałem się sam jak palec :cry:

No i gdzie Ty się biedaku tak błakałeś :roll: u kogo byłeś :roll: i dlaczego płaczesz???? :roll:

Oj moi kochani witajcie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! :D :D

Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać....

Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie :oops: :wink: ...nie??? :lol:

Ale i tak bardzo mi Was brakowało :oops: :oops: :oops: :lol: [/i]

A jesli chodzi o przeprowadzkę to: napierd...ją mnie plecy :evil: :evil: :evil: i coś korzonki się odzywają :evil: :evil: a jak ja się rozłożę, to wiadomo jak ta przeprowadzka się skończy.....hihihi......Pokoje dzieciaków spakowane do końca, kuchnia w połowie, slaon prawie do końca, najbardziej martwię się garaże, strychem i pom. gosp.... wiecie te pierdol...ki są najgorsze :roll: :roll:

Oj moi kochani witajcie!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! :D :D

Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać....

Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie :oops: :wink: ...nie??? :lol:

Ale i tak bardzo mi Was brakowało :oops: :oops: :oops: :lol: [/i]

hahaha ale mi się podoba Twoja charakterystyka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

muszę się zastanowić.......hmm........czy ta charakterystyka miała pozytywny oddzwięk czy nie???

A jesli chodzi o przeprowadzkę to: napierd...ją mnie plecy :evil: :evil: :evil: i coś korzonki się odzywają :evil: :evil: a jak ja się rozłożę, to wiadomo jak ta przeprowadzka się skończy.....hihihi......Pokoje dzieciaków spakowane do końca, kuchnia w połowie, slaon prawie do końca, najbardziej martwię się garaże, strychem i pom. gosp.... wiecie te pierdol...ki są najgorsze :roll: :roll:

no nie zazdraszczam Ci

jak miałbym się teraz przeprowadzać.......niby jestem na swoim od 1,5 roku a tyle dupereli się zebrało że szok

co???????????

:o :o :o :o :o

ja wielbicielek????

chyba mnie z kimś pomyliłaś???

jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum :lol:

Oj Romku ja tu innych mężczyzn na forum nie znam a jak bywam w gościnie u różnych osób to widzę, że Ty tam brylujesz :wink: :roll: :lol:

A żona na pewno Ci szlabanu nie da bo wie że ją kochasz :lol: :lol: :lol:

mam nadzieję, że za bardzo nie dałam czadu

O... i nauczyłam się małe literki robić :oops: :lol: