efilo 13.10.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 bo Ty się tu powinieneś pokazywać bez powiadomień!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 bo Ty się tu powinieneś pokazywać bez powiadomień!!!! a niby to dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ma się to doświadczenie moje dziecko jest akurat na etapie odgłosów zwierzecych więc meczę beczę miauczę szczekam - do wyboru do koloru hahahahaha ja mam to samo piesek robi aj, aj ,aj krówka muuuuuuuuuuuuu a kurka ko ko ko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny chyba będzie musiał mnie ktoś zmienić bo strasznie sie ostatnio opuszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Rozumiem, że mamusia nie odpuszcza i robi wszystko aby uprzykrzyć Ci życie??? no i jeszcze zachowuje się tak jakby to ona była poszkodowana i najbiedniejsza czesiulek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny chyba będzie musiał mnie ktoś zmienić bo strasznie sie ostatnio opuszczam Ty nam tu nie kokietuj tylko powiedz kiedy w końcu na moja budowę przyjedziesz bo niedługo tam zamieszkam i to już nie będzie budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł 13 tysięcy??????????????????????? masakra!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 ma się to doświadczenie moje dziecko jest akurat na etapie odgłosów zwierzecych więc meczę beczę miauczę szczekam - do wyboru do koloru hahahahaha ja mam to samo piesek robi aj, aj ,aj krówka muuuuuuuuuuuuu a kurka ko ko ko w sumie to niedawno też tak miałam, teraz moja młodzież gustuje w innym słownictwie tzn. chciałaby ale nie pozwalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Jedyny minus kozy ze sie baaardzo nagrzewa. A dlaczego minus? znaczy ze mozna sie poparzyć Dzieci już duże więc się nie boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny chyba będzie musiał mnie ktoś zmienić bo strasznie sie ostatnio opuszczam Ty nam tu nie kokietuj tylko powiedz kiedy w końcu na moja budowę przyjedziesz bo niedługo tam zamieszkam i to już nie będzie budowa no własnie muszę sie w końcu z Tobą umówić bo potem jak nie będzie budowy to nie będzie pretekstu ja kokietuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Aniu - co chcesz za stronkę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł nie fajnie jest nie mieć wsparcia od mamy...ja też to przerabiam..., może nie tak nasilone jak ty, ale równiez nie jedna łza wylała sie w poduszkę....stara zasada...co nas nie zabije to nas wzmocni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny chyba będzie musiał mnie ktoś zmienić bo strasznie sie ostatnio opuszczam Ty nam tu nie kokietuj tylko powiedz kiedy w końcu na moja budowę przyjedziesz bo niedługo tam zamieszkam i to już nie będzie budowa no własnie muszę sie w końcu z Tobą umówić bo potem jak nie będzie budowy to nie będzie pretekstu ja kokietuje?? No własnie potem nie będzie pretekstu no kokietujesz bo mówisz że sie opuszczasz w "strażnikowaniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Aniu - co chcesz za stronkę?? hm.................. nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł nie fajnie jest nie mieć wsparcia od mamy...ja też to przerabiam..., może nie tak nasilone jak ty, ale równiez nie jedna łza wylała sie w poduszkę....stara zasada...co nas nie zabije to nas wzmocni. Glamurku ja to już nawet nie mówię o wsparciu, bo na to to NIGDY nie mogłam liczyć ale o zwykłych ludzkich odruchach, które każdy człowiek powienien mieć dla drugiego człowieka. Zajrzyj do psychologa, temat: granice - ciekawa lektura i pomocna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.10.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 strażnik powinien byc zawsze obecny chyba będzie musiał mnie ktoś zmienić bo strasznie sie ostatnio opuszczam Ty nam tu nie kokietuj tylko powiedz kiedy w końcu na moja budowę przyjedziesz bo niedługo tam zamieszkam i to już nie będzie budowa no własnie muszę sie w końcu z Tobą umówić bo potem jak nie będzie budowy to nie będzie pretekstu ja kokietuje?? No własnie potem nie będzie pretekstu no kokietujesz bo mówisz że sie opuszczasz w "strażnikowaniu" to nie kokietowanie bo naprawdę wie opuściłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł nie fajnie jest nie mieć wsparcia od mamy...ja też to przerabiam..., może nie tak nasilone jak ty, ale równiez nie jedna łza wylała sie w poduszkę....stara zasada...co nas nie zabije to nas wzmocni. Glamurku ja to już nawet nie mówię o wsparciu, bo na to to NIGDY nie mogłam liczyć ale o zwykłych ludzkich odruchach, które każdy człowiek powienien mieć dla drugiego człowieka. Zajrzyj do psychologa, temat: granice - ciekawa lektura i pomocna Moj problem jest bardziej złożony.... ale nie chce go opisywać na forum. Za bardzo boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł nie fajnie jest nie mieć wsparcia od mamy...ja też to przerabiam..., może nie tak nasilone jak ty, ale równiez nie jedna łza wylała sie w poduszkę....stara zasada...co nas nie zabije to nas wzmocni. Glamurku ja to już nawet nie mówię o wsparciu, bo na to to NIGDY nie mogłam liczyć ale o zwykłych ludzkich odruchach, które każdy człowiek powienien mieć dla drugiego człowieka. Zajrzyj do psychologa, temat: granice - ciekawa lektura i pomocna Moj problem jest bardziej złożony.... ale nie chce go opisywać na forum. Za bardzo boli. jasne, rozumiem. Musi minąć odpowiedni czas żeby się otworzyć. Ja sama sobie się dziwię że tak przed całą Polską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Przyszłam W sądzie Mój szcunek do mojej matki bardzo szybko zbliża się do niebezpiecznej granicy ZERO Koza..........ciesze się, że Wam się podoba a cena jest naprawdę atrakcyjna w porównaniu do kóz, które do tej pory oglądałam i brałam pod uwagę. Niektóre to i 13.000 kosztują Glamurku dachówkę kupowałam w Biskupicach, firma Ed-Bau, cena ok. 50 zł nie fajnie jest nie mieć wsparcia od mamy...ja też to przerabiam..., może nie tak nasilone jak ty, ale równiez nie jedna łza wylała sie w poduszkę....stara zasada...co nas nie zabije to nas wzmocni. Glamurku ja to już nawet nie mówię o wsparciu, bo na to to NIGDY nie mogłam liczyć ale o zwykłych ludzkich odruchach, które każdy człowiek powienien mieć dla drugiego człowieka. Zajrzyj do psychologa, temat: granice - ciekawa lektura i pomocna Moj problem jest bardziej złożony.... ale nie chce go opisywać na forum. Za bardzo boli. jasne, rozumiem. Musi minąć odpowiedni czas żeby się otworzyć. Ja sama sobie się dziwię że tak przed całą Polską Podziwiam za odwagę i otwarość. Pewnie przychodzi taki moment,że chce sie z kimś podzielić swoim problemem, to podobno pomoaga. Moja sytuacja będzie zawsze pzry mnie, czasami jest mi obojęta, czasami rani , zostawiając ślady....i chyba tak już będzie na wieki, nie mam takiej silnej woli,żeby zerwać kontaktr z moja rodziną. W głębi serca bardzo ją kocham...szkoda,że bez wzajemności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts