DPS 13.10.2008 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Trzeba bardzo wiele przejść, chyba trzeba przekroczyć pewną granicę, żeby otworzyc się przed cała Polską - wiem, bo też to zrobiłam. Poczułam sie lepiej, bo miałam wsparcie od ludzi z forum, pomogło mi to. Aniu - niezmiennie trzymam kciuki, nie daj się jej i już. Niech idzie naszczaw, a nie z pretensjami do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.10.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Wierzę, że dział psychologa niejednokrotnie pomaga w trudnych sytuacjach. Ale ja jakoś nie mam odwagi tak na forum opowiadać o swoich problemach. Wolę obgadać takie sprawy w bardziej kameralnej atmosferze, np. ze swoją przyjaciółką. Mam taka psiapsiółę, z którą gadam sobie szczerze i zawsze po takiej rozmowie jest mi lżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Trzeba bardzo wiele przejść, chyba trzeba przekroczyć pewną granicę, żeby otworzyc się przed cała Polską - wiem, bo też to zrobiłam. Poczułam sie lepiej, bo miałam wsparcie od ludzi z forum, pomogło mi to. Aniu - niezmiennie trzymam kciuki, nie daj się jej i już. Niech idzie naszczaw, a nie z pretensjami do Ciebie. To chyba nie jest kwestia granicy, przekraczania jej lub nie.... to jest chyba kwestia charakteru. Wcale nie twierdzę,że dzielenie się swoimi problemami z innymi jest złe. Wręcz przeciwnie, bardzo chciałabym sie otworzyć przed innymi, ale nie mam odwagi.... to wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.10.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Glamurku, ja też nie mam odwagi, albo aż takiej potrzeby, nie wiem sama...jestem osobą raczej zamkniętą i swoje problemy wolę rozwiązywać w zaciszu. Taka już jestem i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Glamurku, ja też nie mam odwagi, albo aż takiej potrzeby, nie wiem sama...jestem osobą raczej zamkniętą i swoje problemy wolę rozwiązywać w zaciszu. Taka już jestem i już Ja może potrzebę mam .... ale nie mam odwagi... , i chyba boję się ranić moich bliskich, gdyby to przeczytali. Ktoś kiedyś napisał,że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.... Jest mi źle z tym co dzieje się w moim życiu, ale może nie warto tego upubliczniać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Kochane moje depesiu, edys i glamurku Jeszcze raz mówię, sama się sobie dziwię, moja przyjaciółka zna mnie na wylot i znam jej opinie, może chciałam jeszcze usłyszeć opinie innych Tak czy owak to jest i kwestia charakteru i odwagi i zaufania i otwartości i przełomu i tzw. jednej kropli za dużo. Cóż ...............ja i tak baaaaaaaaaaaaaardzo się ciesze z tego co mam i życzę aby każdy człowiek miał to co będzie chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 dobry wieczór kłaniam się nisko dzisiaj mimo trzynastego super dzień bo dostałam na konto transzę kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Efilko gratuluję Możesz dalej wybierać te wszystkie piekne przedmioty do Twojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 szczerze mówiąc to transza była po to żeby skorzystać z krachu na giełdzie i wziąć mniej franków jak przyjdzie do kupowania tych pięknych rzeczy to pewnie po kasie nie będzie ani śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć Anuś! Dobrze prawisz, wiele rzeczy na to się skłąda. Ważne aby pomogło. Aniu, jakie nowości budowlane u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 13.10.2008 19:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam Zdjęcia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 13.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam widzimy na zdjęciach....że zapowiada się piękna aranżacja wnętrza... A jak z tą koza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.10.2008 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 Zdjecia!!! Zakrzyknę jak echo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzień dobry Ale się wczoraj poważnie zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2008 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzien dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzien dobry! cześć co tak krzyczysz od rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i wreszcie dzień jak codzień dzień dobry Romku nie wysłał mi się ten post a napisałam go zaraz po pierwszym poście Romka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i wreszcie dzień jak codzień dzień dobry Romku nie wysłał mi się ten post a napisałam go zaraz po pierwszym poście Romka Cześć Pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Romcio mimo że jestem w pracy.... coś dla Ciebie co by Cię zmotywować do zaglądania mimo wszystko do nas http://img216.imageshack.us/img216/5843/bfnlz9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts