Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Trzeba bardzo wiele przejść, chyba trzeba przekroczyć pewną granicę, żeby otworzyc się przed cała Polską - wiem, bo też to zrobiłam. Poczułam sie lepiej, bo miałam wsparcie od ludzi z forum, pomogło mi to.

Aniu - niezmiennie trzymam kciuki, nie daj się jej i już.

Niech idzie naszczaw, a nie z pretensjami do Ciebie. :evil:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wierzę, że dział psychologa niejednokrotnie pomaga w trudnych sytuacjach. Ale ja jakoś nie mam odwagi tak na forum opowiadać o swoich problemach. :roll: Wolę obgadać takie sprawy w bardziej kameralnej atmosferze, np. ze swoją przyjaciółką. Mam taka psiapsiółę, z którą gadam sobie szczerze i zawsze po takiej rozmowie jest mi lżej.

Trzeba bardzo wiele przejść, chyba trzeba przekroczyć pewną granicę, żeby otworzyc się przed cała Polską - wiem, bo też to zrobiłam. Poczułam sie lepiej, bo miałam wsparcie od ludzi z forum, pomogło mi to.

Aniu - niezmiennie trzymam kciuki, nie daj się jej i już.

Niech idzie naszczaw, a nie z pretensjami do Ciebie. :evil:

To chyba nie jest kwestia granicy, przekraczania jej lub nie.... to jest chyba kwestia charakteru. Wcale nie twierdzę,że dzielenie się swoimi problemami z innymi jest złe. Wręcz przeciwnie, bardzo chciałabym sie otworzyć przed innymi, ale nie mam odwagi.... to wszystko. :)

Glamurku, ja też nie mam odwagi, albo aż takiej potrzeby, nie wiem sama...jestem osobą raczej zamkniętą i swoje problemy wolę rozwiązywać w zaciszu. Taka już jestem i już :D

Ja może potrzebę mam .... ale nie mam odwagi... :cry: , i chyba boję się ranić moich bliskich, gdyby to przeczytali. Ktoś kiedyś napisał,że punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia....

Jest mi źle z tym co dzieje się w moim życiu, ale może nie warto tego upubliczniać..:)

Kochane moje depesiu, edys i glamurku :lol:

Jeszcze raz mówię, sama się sobie dziwię, moja przyjaciółka zna mnie na wylot i znam jej opinie, może chciałam jeszcze usłyszeć opinie innych :roll: :roll:

Tak czy owak to jest i kwestia charakteru i odwagi i zaufania i otwartości i przełomu i tzw. jednej kropli za dużo.

Cóż ...............ja i tak baaaaaaaaaaaaaardzo się ciesze z tego co mam i życzę aby każdy człowiek miał to co będzie chciał. :lol:

Cześć Edyś :lol:

łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa.

Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle

Od jutra zaczynaja kłaść tynki :lol:

pomału nie nadążam

widzimy na zdjęciach....że zapowiada się piękna aranżacja wnętrza...

A jak z tą koza??