Rom 14.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dziękuję Efilo ale piekna motywacja czuje się naprawdę zmotywowany najgorsze że ta motywacja krótko działa i trzeba ją ciągle powtarzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 PILNIE POTZREBUJę POMOCY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 PILNIE POTZREBUJę POMOCY!!!!! co się stało???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glam o co kaman? czekamy na info Romku no ja do usług z tymi bodźcami motywującymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glam o co kaman? czekamy na info Romku no ja do usług z tymi bodźcami motywującymi trzymam Cię za słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ??Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glamja zrobiłam tak na stan surowy otwarty miałam kilka kosztorysów od różnych wykonawców więc wyciągnęłam jakąś tam średnią reszta - sprawdziłam na muratorze ile kosztuje robocizna (ewentualnie z materiałem - zależy co to) i przeliczyłam przez ilość metrów. napisz czego ci brakuje to sprawdze u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam Zdjęcia!!!! Będą, będą...........obiecuję Cześć wszystkim i każdemu z osobna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam widzimy na zdjęciach....że zapowiada się piękna aranżacja wnętrza... A jak z tą koza?? Dzięki Glamurku Koza będzie...............prawdopodobnie właśnie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ?? Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? Ja Ci napisze jak ja robiłem Tylko nie bierz ze mnie przykładu Brałem ceny z kapelusza A było to tak: chcieliśmy wziąść określoną kwotę kredytu i ani złowtówki więcej, usiedliśmy z tą kwotą z kierownikiem budowy i zaczeliśmy gdybać co ile może kosztować i dopasowywać ceny żeby były w miarę realne. No i jakoś wyszło. Bank nie miał żadnych obiekcji. A że potem ta kwota na wszystko nie starczyła - to już inna sprawa - liczyliśmy się z tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 cześć wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cześć Edyś łazienka skończona, dzisiaj fugi poszły w ruch, podłoga w pralni gotowa. Dziś zabudowa geberita w wc i jutro kafle Od jutra zaczynaja kłaść tynki pomału nie nadążam Zdjęcia!!!! Będą, będą...........obiecuję Cześć wszystkim i każdemu z osobna heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ?? Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? I tu Ci Słonko nie pomogę Nie mam zielonego pojęcia a czy Bank nie życzy sobie jakiegoś kosztorysu sporządzonego przez osobę uprawnioną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 aniu zazwyczaj jest tak że Ty przedstawiasz swoją wersję a rzeczoznawca banku ją zatwierdza. jak nie zatwierdzi to przedstawia swoją i Ty musisz ją zaakceptować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 CZEŚĆ , COŚ MNIE DZISIAJ SIĘ BLOKUJE:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Witam, niestety już deszczowo, ale jeszcze w miarę ciepło. Aniu czekam na foty. Glamurku ja niestety nie posiadam żadnej wiedzy w sprawie kredytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ?? Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? I tu Ci Słonko nie pomogę Nie mam zielonego pojęcia a czy Bank nie życzy sobie jakiegoś kosztorysu sporządzonego przez osobę uprawnioną ??? oni i tak weryfikują te kosztorysy, maja tam jakiś fachowców, nikt nie da ci pieniędzy nie sprawdziwszy wcześniej, czy kosztory jest realny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 CZEŚĆ , COŚ MNIE DZISIAJ SIĘ BLOKUJE:-( Cześć Mnie dzisiaj blokuje niechęć do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts