Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ?? Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? Ja Ci napisze jak ja robiłem Tylko nie bierz ze mnie przykładu Brałem ceny z kapelusza A było to tak: chcieliśmy wziąść określoną kwotę kredytu i ani złowtówki więcej, usiedliśmy z tą kwotą z kierownikiem budowy i zaczeliśmy gdybać co ile może kosztować i dopasowywać ceny żeby były w miarę realne. No i jakoś wyszło. Bank nie miał żadnych obiekcji. A że potem ta kwota na wszystko nie starczyła - to już inna sprawa - liczyliśmy się z tym ROM, MY ROBILIŚMY IDENTYCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Potrzebuje szczegółową wycenę do kredytu. Nie mam jeszcze ustalonych wszystkich pozycji. Jak Wy to robiliście przy składaniu wniosku ?? Przecież nie będe wymyślać jakiś kwot z kosmosu?? Ja Ci napisze jak ja robiłem Tylko nie bierz ze mnie przykładu Brałem ceny z kapelusza A było to tak: chcieliśmy wziąść określoną kwotę kredytu i ani złowtówki więcej, usiedliśmy z tą kwotą z kierownikiem budowy i zaczeliśmy gdybać co ile może kosztować i dopasowywać ceny żeby były w miarę realne. No i jakoś wyszło. Bank nie miał żadnych obiekcji. A że potem ta kwota na wszystko nie starczyła - to już inna sprawa - liczyliśmy się z tym ROM, MY ROBILIŚMY IDENTYCZNIE ufffffffffffff juz się bałem że to tylko ja miałem takie dziwne podejście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 PRZECIEŻ WIADOMO ŻE SĄ TO SZACUNKOWE KOSZTY - CENY Z GRUDNIA ZESZŁEGO ROKU SĄ TROSZKĘ INNE NIŻ TERAZ - A JAK KTOŚ BIERZE KREDYT, BUDUJE I WYKAŃCZA NA PRZESTRZENI DWÓCH LAT TO WIADOMO ŻE FAKTYCZNE KOSZTY BĘDĄ ODBIEGAĆ OD TYCH SZACUNKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 A ja mam tylko jedną radę Glamurku Dolicz trochę do keoty kosztorysu bo nigdy nie starcza niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pamiętaj tylko że teraz trzeba mieć 30% wkładu własnego jak w CHF bierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pamiętaj tylko że teraz trzeba mieć 30% wkładu własnego jak w CHF bierzesz aż tak dużo wymagają??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 o kredytach już nic nie mówię......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pamiętaj tylko że teraz trzeba mieć 30% wkładu własnego jak w CHF bierzesz aż tak dużo wymagają??? no niestety nowe dyrektywy. tylko nie mówcie że mi mówili że nie trzeba bo one są od tego tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 o kredytach już nic nie mówię......... dlaczego???? przecież nasze uwagi nie są złośliwe tylko rozmawiamy sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I znowy wygrałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Romciu za stronke http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/9091/zawadzki4.jpg a teraz powiedz co chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi No nie........ Nikt mnie nie zrozumiał Ja mówię, że nic nie mówię bo po prostu nic nie wiem no to się nie wypowiadam ........ufffff........czy teraz jasno mówię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Romciu za stronke http://i.wp.pl/a/f/pjpeg/9091/zawadzki4.jpg a teraz powiedz co chcesz bardzo dziekuję śliczna od kiedy to w pracy takie obrazki oglądasz? widzę, że dotrzymujesz słowa znowu mój poziom motywacji wzrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pamiętaj tylko że teraz trzeba mieć 30% wkładu własnego jak w CHF bierzesz aż tak dużo wymagają??? no niestety nowe dyrektywy. tylko nie mówcie że mi mówili że nie trzeba bo one są od tego tygodnia zaraz coś wam wszystkim wyślę na priwa, bo nie chce tego tematu poruszać na forum - dotyczy banków i nowych ustaleń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi No nie........ Nikt mnie nie zrozumiał Ja mówię, że nic nie mówię bo po prostu nic nie wiem no to się nie wypowiadam ........ufffff........czy teraz jasno mówię? ufffffffffffffffffff a ja myślałem że jesteś na nas zła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 pamiętaj tylko że teraz trzeba mieć 30% wkładu własnego jak w CHF bierzesz aż tak dużo wymagają??? no niestety nowe dyrektywy. tylko nie mówcie że mi mówili że nie trzeba bo one są od tego tygodnia zaraz coś wam wszystkim wyślę na priwa, bo nie chce tego tematu poruszać na forum - dotyczy banków i nowych ustaleń to ja czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no tośmy się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no tośmy się dogadali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts