efilo 14.10.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 romku miałam pietra ale zrobiłam dla Ciebie wyjątek mam nadzieję że nie pójdzie raport do przełożonego bo to byłaby niezła kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi No nie........ Nikt mnie nie zrozumiał Ja mówię, że nic nie mówię bo po prostu nic nie wiem no to się nie wypowiadam ........ufffff........czy teraz jasno mówię? ufffffffffffffffffff a ja myślałem że jesteś na nas zła Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 my Ciebie też love Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 my Ciebie też love Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glam ja zrobiłam tak na stan surowy otwarty miałam kilka kosztorysów od różnych wykonawców więc wyciągnęłam jakąś tam średnią reszta - sprawdziłam na muratorze ile kosztuje robocizna (ewentualnie z materiałem - zależy co to) i przeliczyłam przez ilość metrów. napisz czego ci brakuje to sprawdze u siebie brakuje mi sporo. Materiały na fundamenty, cena schodów, dach konstrukcja , jak mam policzyc koszta elewacji, skąd mam wziąść ilość metrów kwadratowych?, podłoża, posadzki,tynki wewnętrzne, instalacja wodno-kanalizacyjna, drogi,ogrodzenie, oświetlenie,instalacja elektryczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glamciu i co z tym priwem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 romku miałam pietra ale zrobiłam dla Ciebie wyjątek mam nadzieję że nie pójdzie raport do przełożonego bo to byłaby niezła kicha ups........a te raporty to jak często do niego dochodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glamciu i co z tym priwem? za moment, bo tonę w papierach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I znowy wygrałem a ja sobie czekam na zyczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 romku miałam pietra ale zrobiłam dla Ciebie wyjątek mam nadzieję że nie pójdzie raport do przełożonego bo to byłaby niezła kicha ale dla mnie ryzykowałaś tym bardziej mi miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi No nie........ Nikt mnie nie zrozumiał Ja mówię, że nic nie mówię bo po prostu nic nie wiem no to się nie wypowiadam ........ufffff........czy teraz jasno mówię? ufffffffffffffffffff a ja myślałem że jesteś na nas zła Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love łi lowju tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 romku miałam pietra ale zrobiłam dla Ciebie wyjątek mam nadzieję że nie pójdzie raport do przełożonego bo to byłaby niezła kicha ups........a te raporty to jak często do niego dochodzą jak sie pojawia tresc niedozwolona podczas grzebania w necie to jest informowany przełożony ale nie wiem jak to działa bo nie było żadnej oficjalnej informacji w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I znowy wygrałem a ja sobie czekam na zyczenia to ja poproszę o to żeby każda z Was wkleiła.....na co ma ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glam ja zrobiłam tak na stan surowy otwarty miałam kilka kosztorysów od różnych wykonawców więc wyciągnęłam jakąś tam średnią reszta - sprawdziłam na muratorze ile kosztuje robocizna (ewentualnie z materiałem - zależy co to) i przeliczyłam przez ilość metrów. napisz czego ci brakuje to sprawdze u siebie brakuje mi sporo. Materiały na fundamenty, cena schodów, dach konstrukcja , jak mam policzyc koszta elewacji, skąd mam wziąść ilość metrów kwadratowych?, podłoża, posadzki,tynki wewnętrzne, instalacja wodno-kanalizacyjna, drogi,ogrodzenie, oświetlenie,instalacja elektryczna. Poradzimy sobie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 jejku jak to złośliwe? czy ja coś mówie nie na miejscu? no ja właśnie tez nie rozumiem o co Ani chodzi No nie........ Nikt mnie nie zrozumiał Ja mówię, że nic nie mówię bo po prostu nic nie wiem no to się nie wypowiadam ........ufffff........czy teraz jasno mówię? ufffffffffffffffffff a ja myślałem że jesteś na nas zła Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love łi lowju tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i supcio Glam myślę że wszyscy tak robią więc nie ma się co przejmować w moim banku weszło to już wczoraj. akurat rozmawiałam z bankowcem jak mu to przynieśli na biurko stąd wieści. zresztą mówili w tv już w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I znowy wygrałem a ja sobie czekam na zyczenia to ja poproszę o to żeby każda z Was wkleiła.....na co ma ochotę Choć jeszcze bardzo wcześnie i nie pora obiadowa, ale mam ogromną ochotę na kaczkę z jabłkami...mmmmmnaim...uwielbiam... http://www.dziennik.pl/files/archive/00035/fr_Kaczka_zjablkami_35974l.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i supcio Glam myślę że wszyscy tak robią więc nie ma się co przejmować w moim banku weszło to już wczoraj. akurat rozmawiałam z bankowcem jak mu to przynieśli na biurko stąd wieści. zresztą mówili w tv już w weekend. Powiem ci,że ja za bardzo się tymi wiadomośćiami nie przejmowałam....bo juz tyle razy straszyli o zmianach warunków kredytów. Ale wczoraj byłam w banku i zobaczyłam to pismo na własne oczy. Zbladłam, bo widziałam jak moja zenobia się oddala ..... a z okienek leciały jej łzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts