efilo 14.10.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ojej jakie pyszności! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Glamurku biegiem do banku, bo czas ucieka... Strasznie wolno mi necik chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej No to się rozumie samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej No to się rozumie samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej No to się rozumie samo przez się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 I znowy wygrałem a ja sobie czekam na zyczenia to ja poproszę o to żeby każda z Was wkleiła.....na co ma ochotę Choć jeszcze bardzo wcześnie i nie pora obiadowa, ale mam ogromną ochotę na kaczkę z jabłkami...mmmmmnaim...uwielbiam... http://www.dziennik.pl/files/archive/00035/fr_Kaczka_zjablkami_35974l.jpg mniam mniam ale mi narobiłaś smaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 łał Aniu ile razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no i supcio Glam myślę że wszyscy tak robią więc nie ma się co przejmować w moim banku weszło to już wczoraj. akurat rozmawiałam z bankowcem jak mu to przynieśli na biurko stąd wieści. zresztą mówili w tv już w weekend. Powiem ci,że ja za bardzo się tymi wiadomośćiami nie przejmowałam....bo juz tyle razy straszyli o zmianach warunków kredytów. Ale wczoraj byłam w banku i zobaczyłam to pismo na własne oczy. Zbladłam, bo widziałam jak moja zenobia się oddala ..... a z okienek leciały jej łzy.... ja wiedziałam że nie straszą bo to były odgórne ustalenia które zapadły. dobrze że zdążyłaś przed zmianą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się strasznie forum zamuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 łał Aniu ile razy coś mi dzisiaj net szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście a to to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście a to to wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 14.10.2008 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 a jak mówiłam że się muli toś się śmiałeś ze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście jakieś spotkanie forumowiczów było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście jakieś spotkanie forumowiczów było? noooo, prywatne moje i Edytki Się pytasz jakbyś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 a jak mówiłam że się muli toś się śmiałeś ze mnie ja???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście jakieś spotkanie forumowiczów było? noooo, prywatne moje i Edytki Się pytasz jakbyś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście jakieś spotkanie forumowiczów było? noooo, prywatne moje i Edytki Się pytasz jakbyś nie wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ja zła Jak jestem zła to się nie odzywam wcale A czasami się nie odzywam jak po prostu nie mam czasu Ja Was wszystkich love Ale mnie chyba najbardziej a skąd wiesz? Bo my się znamy Romku osobiście jakieś spotkanie forumowiczów było? noooo, prywatne moje i Edytki Się pytasz jakbyś nie wiedział no i czemu nic nie mowisz tylko sie usmiechasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts