efilo 14.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 przecież pisał że muli ale chyba sie wlasnie odmuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no - wreszcie ruszyło Aniu a o spotkaniu nigdy nic nie napisałas to skąd miałem wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się dzisiaj wszystkim czkało. Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się dzisiaj wszystkim czkało. Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No więc tak ...alkohol lał się strumieniami, codziennie panowie na telefon, co i rusz inny, smaczne jadło, conajmniej jak na uczcie u Nerona. Czy zaspokoiłam Romku Twoją ciekawość??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tak właśnie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tak właśnie myślałem Żałuj...żałuj Było co wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dobra - spada do domuŻyczę wszystkim miłego popołudniaBuźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tak właśnie myślałem Żałuj...żałuj Było co wspominać. a zdjęcia bendom?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 14.10.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 i znowu wygrałem poproszę ładne ciacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 i znowu wygrałem poproszę ładne ciacha Proszę http://www.lodyjas.pl/images/ciacho.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 14.10.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Z kredytem robilam podobnei jak Romek. Wiedzialam ile potrzebuje kredytu i ile musze sama wlozyc. Roboty finansowane z kredytu w kosztorysie byly zawyzone bo nie rozliczalismy sie na podstawie faktur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 UDAłOOOOOOOOOOOOOO SIę.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz czekam na decyzję... Proszę o kciuki....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Super Glamciuna pewno będzie pozytywna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Super Glamciu na pewno będzie pozytywna! Dzięki efilko - ja też mam taką nadzieje. Dzisiaj zachaczyłam o biuro nieruchomości i zrobiłam wywiad na temat sprzedaży mojego mieszkanka.Ale sobie teraz biorą prowizje ... 5 % Efilko biegnę do twojego dziennika poczytać co tam się dzieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 no - wreszcie ruszyło Aniu a o spotkaniu nigdy nic nie napisałas to skąd miałem wiedzieć No nie..........zaraz Cię huknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Galmurku super wieści!!! Kciukasy trzymam juz od teraz. Musi się udać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 No więc tak ...alkohol lał się strumieniami, codziennie panowie na telefon, co i rusz inny, smaczne jadło, conajmniej jak na uczcie u Nerona. Czy zaspokoiłam Romku Twoją ciekawość??? Popłakałam się ze smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się dzisiaj wszystkim czkało. Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy No to zaspokajam ciekawość Edytka jest fajną laską Wysoka, szczupła, piekna, inteligentna, miła, uśmiechnięta, ciepła i kochana Poznałysmy się od razu, buzie nam się nie zamykały, było fantastycznie, jak odjeżdżała to się poryczałam Edyś mam nadzieję, że wybaczysz mi, że Cię zdemaskowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts