bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 tak właśnie myślałem Żałuj...żałuj Było co wspominać. a zdjęcia bendom?? aaaaaaaaaaaaa.................to musisz się do Edyś usmiechnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 UDAłOOOOOOOOOOOOOO SIę.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Teraz czekam na decyzję... Proszę o kciuki....... No...............mogę kciuki puścić bo mi już paznokcie zaczęły się wbijać w dłonie GRATULUJĘ I czekam na dalsze dobre wieści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja też bym sie chciała popłakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 14.10.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Dzieki za miłe słówka...ja tez się cieszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja też bym sie chciała popłakać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się dzisiaj wszystkim czkało. Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy No to zaspokajam ciekawość Edytka jest fajną laską Wysoka, szczupła, piekna, inteligentna, miła, uśmiechnięta, ciepła i kochana Poznałysmy się od razu, buzie nam się nie zamykały, było fantastycznie, jak odjeżdżała to się poryczałam Edyś mam nadzieję, że wybaczysz mi, że Cię zdemaskowałam No nie wiem czy to wszystko prawda. Jeszcze nikt tak pięknie o mnie nie mówił oprócz męża. A obwód pasa, bioder i biustu to co... Ania jest taką osobą, która emanuje ciepłem i serdecznością, mimo tego, że widziała mnie przecież pierwszy raz. Od razu mnie do niej przyciągnęło. Przejawia niespotykaną empatię, co mnie jeszcze bardziej powaliło na kolana. Rozumiałyśmy się w pół słowa. Ale ja to czułam już podczas rozmów na FM. Poza tym prowadzi świetną kuchnię. Ugościła mnie niczym królową angielską. i bardzo stara się, aby wszystko wypadło jaknajlepiej. I jeszcze jedno...nie mogłam się napatrzeć na Ani oczy. Pomimo iż nosi cyngielki, jak ja zresztą, to te oczy miały w sobie coś...hmmmm...kochanego, coś co tylko ja czuję. Jest prawdziwą przyjaciółką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja też bym sie chciała popłakać. no co by mnie edyś odwiedziła ale po tym co napisała to już wiem że nie dorastam do pięt i gdzie ja się pcham przed szereg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 14.10.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Ale się dzisiaj wszystkim czkało. Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy No to zaspokajam ciekawość Edytka jest fajną laską Wysoka, szczupła, piekna, inteligentna, miła, uśmiechnięta, ciepła i kochana Poznałysmy się od razu, buzie nam się nie zamykały, było fantastycznie, jak odjeżdżała to się poryczałam Edyś mam nadzieję, że wybaczysz mi, że Cię zdemaskowałam No nie wiem czy to wszystko prawda. Jeszcze nikt tak pięknie o mnie nie mówił oprócz męża. A obwód pasa, bioder i biustu to co... Ania jest taką osobą, która emanuje ciepłem i serdecznością, mimo tego, że widziała mnie przecież pierwszy raz. Od razu mnie do niej przyciągnęło. Przejawia niespotykaną empatię, co mnie jeszcze bardziej powaliło na kolana. Rozumiałyśmy się w pół słowa. Ale ja to czułam już podczas rozmów na FM. Poza tym prowadzi świetną kuchnię. Ugościła mnie niczym królową angielską. i bardzo stara się, aby wszystko wypadło jaknajlepiej. I jeszcze jedno...nie mogłam się napatrzeć na Ani oczy. Pomimo iż nosi cyngielki, jak ja zresztą, to te oczy miały w sobie coś...hmmmm...kochanego, coś co tylko ja czuję. Jest prawdziwą przyjaciółką. Edytko chlip...chlip........serducho wali, ręce drżą................... Tyle pochwał i wszystkie dla mnie Ja nie umiem tak pięknie mówić o Tobie A zasługujesz na jeszcze więcej najlepszych słów Przyjaciółko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Aniu po prostu dobrze czujemy się w swoim towarzystwie, i to jest piękne. Nie ma co tu ubierać tego w piękne słowa. Najważniejsze jest to co czujemy i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 14.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 ja też bym sie chciała popłakać. no co by mnie edyś odwiedziła ale po tym co napisała to już wiem że nie dorastam do pięt i gdzie ja się pcham przed szereg Efilko proszę Cię nie pisz więcej takich głupot. O jakim nie dorastaniu do pięt mówisz. No nie mogę...no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 14.10.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 już nic wiecej nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ale się rozpisałyście po południu. Edyś bendom zdjęcia ze spotkania???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 i znowu wygrałem poproszę ładne ciacha Proszę http://www.lodyjas.pl/images/ciacho.gif normalnie powaliłaś mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.10.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 i znowu wygrałem poproszę ładne ciacha Proszę http://www.lodyjas.pl/images/ciacho.gif normalnie powaliłaś mnie na kolana Dzień dobry Widzę rodzyneczku,że cię tutaj rozpieszczają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć GLAMOURMUM nie mam tu lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry Romku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 dzień dobry Romku Dzień Dobry Efilo a co to za usmiech?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 15.10.2008 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć GLAMOURMUM nie mam tu lekko No widzę.....jak ty to znosisz...?? Witaj Efilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 15.10.2008 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Cześć GLAMOURMUM nie mam tu lekko No widzę.....jak ty to znosisz...?? Witaj Efilo sam sie sobie dziwię... ale powiem ci po cichu że lubie to babskie towarzysto tutaj tylko im nie powtarzaj bo obrosną w piórka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts