Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale się dzisiaj wszystkim czkało. :lol:

Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. :lol: :wink:

Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. :wink:

nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp

a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy :lol:

No to zaspokajam ciekawość

Edytka jest fajną laską :lol: Wysoka, szczupła, piekna, inteligentna, miła, uśmiechnięta, ciepła i kochana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poznałysmy się od razu, buzie nam się nie zamykały, było fantastycznie, jak odjeżdżała to się poryczałam

Edyś mam nadzieję, że wybaczysz mi, że Cię zdemaskowałam :wink:

:o :o :o :o :o :o

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

No nie wiem czy to wszystko prawda. :oops: :oops: :oops:

Jeszcze nikt tak pięknie o mnie nie mówił oprócz męża. :oops:

A obwód pasa, bioder i biustu to co... :lol: :lol: :lol:

Ania jest taką osobą, która emanuje ciepłem i serdecznością, mimo tego, że widziała mnie przecież pierwszy raz. Od razu mnie do niej przyciągnęło. :D Przejawia niespotykaną empatię, co mnie jeszcze bardziej powaliło na kolana. Rozumiałyśmy się w pół słowa. Ale ja to czułam już podczas rozmów na FM. :D Poza tym prowadzi świetną kuchnię. Ugościła mnie niczym królową angielską. :D i bardzo stara się, aby wszystko wypadło jaknajlepiej. :D

I jeszcze jedno...nie mogłam się napatrzeć na Ani oczy. :oops: Pomimo iż nosi cyngielki, jak ja zresztą, :lol: to te oczy miały w sobie coś...hmmmm...kochanego, coś co tylko ja czuję.

Jest prawdziwą przyjaciółką. :D

Ale się dzisiaj wszystkim czkało. :lol:

Ania to nawet 3 razy mnie wykochała. :lol: :wink:

Romek nie ściemniaj, że nic nie wiedziałeś. :wink:

nie mowiłem ze nie wiedziałem, tylko że nigdy nic o tym spotkaniu nie napisałyście na forum po spotkaniu, chodzi mi o to jak było, jakie wraznie itd itp

a my tu wszyscy strasznie ciekawi jestesmy :lol:

No to zaspokajam ciekawość

Edytka jest fajną laską :lol: Wysoka, szczupła, piekna, inteligentna, miła, uśmiechnięta, ciepła i kochana :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Poznałysmy się od razu, buzie nam się nie zamykały, było fantastycznie, jak odjeżdżała to się poryczałam

Edyś mam nadzieję, że wybaczysz mi, że Cię zdemaskowałam :wink:

:o :o :o :o :o :o

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

No nie wiem czy to wszystko prawda. :oops: :oops: :oops:

Jeszcze nikt tak pięknie o mnie nie mówił oprócz męża. :oops:

A obwód pasa, bioder i biustu to co... :lol: :lol: :lol:

Ania jest taką osobą, która emanuje ciepłem i serdecznością, mimo tego, że widziała mnie przecież pierwszy raz. Od razu mnie do niej przyciągnęło. :D Przejawia niespotykaną empatię, co mnie jeszcze bardziej powaliło na kolana. Rozumiałyśmy się w pół słowa. Ale ja to czułam już podczas rozmów na FM. :D Poza tym prowadzi świetną kuchnię. Ugościła mnie niczym królową angielską. :D i bardzo stara się, aby wszystko wypadło jaknajlepiej. :D

I jeszcze jedno...nie mogłam się napatrzeć na Ani oczy. :oops: Pomimo iż nosi cyngielki, jak ja zresztą, :lol: to te oczy miały w sobie coś...hmmmm...kochanego, coś co tylko ja czuję.

Jest prawdziwą przyjaciółką. :D

Edytko chlip...chlip........serducho wali, ręce drżą...................

Tyle pochwał :o i wszystkie dla mnie :o

Ja nie umiem tak pięknie mówić o Tobie :(

A zasługujesz na jeszcze więcej najlepszych słów :lol:

Przyjaciółko :D