bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj moi kochani witajcie!!!! Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać.... Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie ...nie??? Ale i tak bardzo mi Was brakowało [/i] hahaha ale mi się podoba Twoja charakterystyka muszę się zastanowić.......hmm........czy ta charakterystyka miała pozytywny oddzwięk czy nie??? A jak myślisz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Ale i tak bardzo mi Was brakowało No właśnie mi do Ciebie też było tęskno a Ty sobie jakieś szkolenia wymyśliłaś. ... no i żebym to ja sobie wymyśliła.... ale to odgórnie przyszło Pani pójdzie bla bla bla i ...cóż było robić...trza było iść.... choć wolalabym w pracy (czyt.z Wami) być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 A jesli chodzi o przeprowadzkę to: napierd...ją mnie plecy i coś korzonki się odzywają a jak ja się rozłożę, to wiadomo jak ta przeprowadzka się skończy.....hihihi......Pokoje dzieciaków spakowane do końca, kuchnia w połowie, slaon prawie do końca, najbardziej martwię się garaże, strychem i pom. gosp.... wiecie te pierdol...ki są najgorsze no nie zazdraszczam Ci jak miałbym się teraz przeprowadzać.......niby jestem na swoim od 1,5 roku a tyle dupereli się zebrało że szok ...ledwo siedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj moi kochani witajcie!!!! Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać.... Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie ...nie??? Ale i tak bardzo mi Was brakowało [/i] hahaha ale mi się podoba Twoja charakterystyka muszę się zastanowić.......hmm........czy ta charakterystyka miała pozytywny oddzwięk czy nie??? A jak myślisz???? hmmmmmm po cichu licze że nie masz nic złego na mysli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 co??????????? ja wielbicielek???? chyba mnie z kimś pomyliłaś??? jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj Romku ja tu innych mężczyzn na forum nie znam a jak bywam w gościnie u różnych osób to widzę, że Ty tam brylujesz A żona na pewno Ci szlabanu nie da bo wie że ją kochasz mam nadzieję, że za bardzo nie dałam czadu O... i nauczyłam się małe literki robić oooo...jestem Twoim jedynym mężczyzną - na forum oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj to jest całkiem możliwie. W mojej grupie budującej już był taki jeden sympatyczny facecik, z którym to o różnych rzeczach się gadało (tak jak z Wami). I wszystko było dobrze dopóki nie wkradła się na forum żona owego gościa i nabluzgała naszej żeńskiej grupie, przepędziła towarzystwo i miły pan już nie loguje się na muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Oj moi kochani witajcie!!!! Jak się ciesze, że jesteście, hurraaaaa!!!! Edytko kciuki trzymaj, bardzo proszę, jak tylko wrócę, to dam Wam znać.... Rom-eczku Ty to jesteś taki kokietek (miałam na mysli męską wersję kokietki), to tu wpadniesz i Cię pogłaszczą, to tam wpadniesz i Cię poczęstują i jakoś to będzie ...nie??? Ale i tak bardzo mi Was brakowało [/i] hahaha ale mi się podoba Twoja charakterystyka muszę się zastanowić.......hmm........czy ta charakterystyka miała pozytywny oddzwięk czy nie??? A jak myślisz???? hmmmmmm po cichu licze że nie masz nic złego na mysli Eureka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 co??????????? ja wielbicielek???? chyba mnie z kimś pomyliłaś??? jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj Romku ja tu innych mężczyzn na forum nie znam a jak bywam w gościnie u różnych osób to widzę, że Ty tam brylujesz A żona na pewno Ci szlabanu nie da bo wie że ją kochasz mam nadzieję, że za bardzo nie dałam czadu O... i nauczyłam się małe literki robić oooo...jestem Twoim jedynym mężczyzną - na forum oczywiście jaka nadinterpretacja ...dopiero jak to Twoja żona przeczyta to będziesz miał szlaban ...czego Ci oczywiście nie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj to jest całkiem możliwie. W mojej grupie budującej już był taki jeden sympatyczny facecik, z którym to o różnych rzeczach się gadało (tak jak z Wami). I wszystko było dobrze dopóki nie wkradła się na forum żona owego gościa i nabluzgała naszej żeńskiej grupie, przepędziła towarzystwo i miły pan już nie loguje się na muratora. oj oj oj...ale go musiało bolec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. Znaczy się...jak będziesz w stanie jechać???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj to jest całkiem możliwie. W mojej grupie budującej już był taki jeden sympatyczny facecik, z którym to o różnych rzeczach się gadało (tak jak z Wami). I wszystko było dobrze dopóki nie wkradła się na forum żona owego gościa i nabluzgała naszej żeńskiej grupie, przepędziła towarzystwo i miły pan już nie loguje się na muratora. oj oj oj...ale go musiało bolec Przede wszystkim żal, bo przecież nic złego nie robiliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. a ja cały weekend siedzę w pracy - na targach znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. Znaczy się...jak będziesz w stanie jechać???? Przejrzałaś mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj to jest całkiem możliwie. W mojej grupie budującej już był taki jeden sympatyczny facecik, z którym to o różnych rzeczach się gadało (tak jak z Wami). I wszystko było dobrze dopóki nie wkradła się na forum żona owego gościa i nabluzgała naszej żeńskiej grupie, przepędziła towarzystwo i miły pan już nie loguje się na muratora. oj oj oj...ale go musiało bolec Przede wszystkim żal, bo przecież nic złego nie robiliśmy. oo wydało się maczałaś w tym palce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. a ja cały weekend siedzę w pracy - na targach znaczy się buuuuuu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 jak moja żona to przeczyta no mam szlaban na forum Oj to jest całkiem możliwie. W mojej grupie budującej już był taki jeden sympatyczny facecik, z którym to o różnych rzeczach się gadało (tak jak z Wami). I wszystko było dobrze dopóki nie wkradła się na forum żona owego gościa i nabluzgała naszej żeńskiej grupie, przepędziła towarzystwo i miły pan już nie loguje się na muratora. oj oj oj...ale go musiało bolec Przede wszystkim żal, bo przecież nic złego nie robiliśmy. oo wydało się maczałaś w tym palce No jasne, ale to takie niewinne wszystko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 no no tak się mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. a ja cały weekend siedzę w pracy - na targach znaczy się buuuuuu..... no ale chyba wieczorkiem tutaj wpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts