Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Aniu

Właśnie miałem sie spytać co się z Tobą dzieje

normalnie tyle się dzieje, że zapomniałam am napisać, że mam już zewnętrzne parapety (nie wiem czy ktoś pamięta ale miałam wielkie wątpliwości co do szaro-nagrobkowych parapetów do drewnianych okien)......wyszły pięknie :lol:

Domek już ocieplony, oklejony i wczoraj Panowie chcieli zacząć tynkować tylko, że okazało się, że pomylono ilości tynków. Jaśniejszy -miał być na cały dom znaczy się miało go być dużo- a ciemniejszy miał być na narożniki i miało go być mało. Okazao się dokadnie na odwrót. Nie chcę już zanudzać kto popełnił błąd, ale nie wiem co dalej. Być może zdecyduemy, że dom będzie z tego ciemniejszego tynku a narożniki z jaśniejszego choć mi osobiście to nie bardzo pasikonik.

Dzisiaj skończyli kłaść kafle w wc i zaczęłi w kuchni. A że do kuchni duże te kafle, jest ich tylko ok. 10 sztuk to pewnie dzisiaj skończą.

Fotki będa obiecuję :lol: tylo jeszczenie wiem kiedy :wink:

Efilko no kicha wyszła straszna. Zobaczymy. Generalnie miał być śmietankowy dom z kakowymi narożnikami. Może będzie odwrotnie.

I zawsze mi się wydawało, że narozniki to powinny być ciemniejsze niż dom, a nie jaśniejsze :o hm......muszę to przemyśleć. Może wyjdzie na to, że przez przypadek będzie "zgodnie ze sztuką" 8)

Romek Ty dzisiaj jakiś nieswój jesteś :roll:

Żadnych emocji nie ma, buziek nie wklejasz, nie mogę Cię rozszyfrować :roll: :lol: