Rom 17.10.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 17.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzień dobry Wpadłam się tylko przywitać i uciekam na budowę. Miłego dnia wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nie ma to jak miec nad sobą bat banku przynajmniej sie robota nie ślimaczy dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dzień dobry Wpadłam się tylko przywitać i uciekam na budowę. Miłego dnia wszystkim życzę Znowu na budowę??? Normalnie wogóle ostatnio nie masz dla nas czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 nie ma to jak miec nad sobą bat banku przynajmniej sie robota nie ślimaczy dzieńdoberek Efilo niezła jestes?? JAk znajdujesz tyle czasu - praca, dziecko???? Zdradz mi ten sekret?? Dopiero co Ci gratulowałem postu nr 6000 a już masz 6118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 naprawdę? no nie wiem - ostatnio się uzależniłam. ale to pewnie przez postępy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 naprawdę? no nie wiem - ostatnio się uzależniłam. ale to pewnie przez postępy na budowie tylko patrzeć jak mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 sie bedziesz tak opuszczał to pewnie tak dobrze że znajdujesz czas żeby choć raz na miesiąc do mnie zajrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 17.10.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Witanko! Co dobre szybko się kończy. Ni ma słońca i ciepełka, tylko wiatr i deszcz. Monia dzięki za oświecenie, i bardzo się cieszę, że prace na budowie przybrały taki obrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 sie bedziesz tak opuszczał to pewnie tak dobrze że znajdujesz czas żeby choć raz na miesiąc do mnie zajrzec Zaglądam do Ciebie zdecydowanie za rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 i tak się cieszę. przez to każda wizyta całkiem niespodziewana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Normalnie wstyd się przyznać ale nie mam czasu.........ostatnio....... Doberek ania dzieki za pochwałę Edytko co u mamy? Mam nadzieję, że wszystko przebiega zgodnie z planem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cześć Aniu Właśnie miałem sie spytać co się z Tobą dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cześć Aniu Właśnie miałem sie spytać co się z Tobą dzieje normalnie tyle się dzieje, że zapomniałam am napisać, że mam już zewnętrzne parapety (nie wiem czy ktoś pamięta ale miałam wielkie wątpliwości co do szaro-nagrobkowych parapetów do drewnianych okien)......wyszły pięknie Domek już ocieplony, oklejony i wczoraj Panowie chcieli zacząć tynkować tylko, że okazało się, że pomylono ilości tynków. Jaśniejszy -miał być na cały dom znaczy się miało go być dużo- a ciemniejszy miał być na narożniki i miało go być mało. Okazao się dokadnie na odwrót. Nie chcę już zanudzać kto popełnił błąd, ale nie wiem co dalej. Być może zdecyduemy, że dom będzie z tego ciemniejszego tynku a narożniki z jaśniejszego choć mi osobiście to nie bardzo pasikonik. Dzisiaj skończyli kłaść kafle w wc i zaczęłi w kuchni. A że do kuchni duże te kafle, jest ich tylko ok. 10 sztuk to pewnie dzisiaj skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 o matko ale kiszka z tymi tynkami a duża różnica w kolorze? z drugiej strony często narożniki są jaśniejsze a nawet białe no i gdzie fotki tych nagrobków!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Ale sie u Was dziejeNormalnie szok jak szybko Wam idzie ta budowa.Fajnie by było jakbyś wkleiła zdjęcia tych parapetów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.10.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Fotki będa obiecuję tylo jeszczenie wiem kiedy Efilko no kicha wyszła straszna. Zobaczymy. Generalnie miał być śmietankowy dom z kakowymi narożnikami. Może będzie odwrotnie. I zawsze mi się wydawało, że narozniki to powinny być ciemniejsze niż dom, a nie jaśniejsze hm......muszę to przemyśleć. Może wyjdzie na to, że przez przypadek będzie "zgodnie ze sztuką" Romek Ty dzisiaj jakiś nieswój jesteś Żadnych emocji nie ma, buziek nie wklejasz, nie mogę Cię rozszyfrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.10.2008 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 no różnica duża ale powinno być ciekawie spróbuj sobie kolorki narzucić w paincie jak myszka bodajże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 ups Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Dobry Wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts