Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Glamurku kuchnie przepiękne :lol: :lol: :lol: :lol:

Jak bardzo chciałabym taka mieć 8)

Ale nie będę miała, choć faktycznie są cudne 8)

A co do domku, to wszystko zależy jak zrobisz elewację, czy będzie klinkier, czy tylko tynk. Bez garażu wygląda oki. Powiedz tylko jaka wysoka będzie ściana kolankowa?

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

UFFF TYCH WRAŻEŃ JEST SPORO, W SOBOTĘ CZĘŚCIOWO URZĄDZALIŚMY SALON I, JADALNIE I KUCHNIĘ BO DO GÓRY KŁADĄ SIĘ PARKIETY JESZCZE- WIĘC NIE NOCOWALIŚMY JESZCZE W SWOJEJ SYPIALNI :-) TYLKO KĄTKIEM W SALONIE , ALE PRZYSZŁY WEEKEND TO MYŚLĘ ŻE JUŻ BĘDZIEMY URZĄDZENI NA 100 % :-)

UFFF TYCH WRAŻEŃ JEST SPORO, W SOBOTĘ CZĘŚCIOWO URZĄDZALIŚMY SALON I, JADALNIE I KUCHNIĘ BO DO GÓRY KŁADĄ SIĘ PARKIETY JESZCZE- WIĘC NIE NOCOWALIŚMY JESZCZE W SWOJEJ SYPIALNI :-) TYLKO KĄTKIEM W SALONIE , ALE PRZYSZŁY WEEKEND TO MYŚLĘ ŻE JUŻ BĘDZIEMY URZĄDZENI NA 100 % :-)

:D :D :D :D :D

I jak się spało pierwszą noc?

Doberek! :D

Jak dzisiaj, to jest piękna słoneczna pogoda. Za to w weekend...szkoda gadać. :x

Anuś pięknie się robi. Zadbałaś o to, aby wszystko pasowało do siebie kolorystycznie. Jak patrzę na Twoje kafle w kuchni, to wydaje mi się, że szafki będą raczej w nowoczesnym stylu? Bardzo sie cieszę, że masz już tak dużo. :D :D :D

Monia normalnie będę Cie stawiała za wzór. Sama naciągałaś gładź??? :o Jesteś po prostu niesamowita. :D

Ania i Grzegorz nawet nie pytam jak bardzo sie cieszysz, bo pewnie pękasz z radości. :D :lol: U mnie jak dojdzie do pierwszej nocki, to chyba mi pikawa stanie. :lol: :lol: :lol: