bobowa budowniczowa 19.10.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Glamurku kuchnie przepiękne Jak bardzo chciałabym taka mieć Ale nie będę miała, choć faktycznie są cudne A co do domku, to wszystko zależy jak zrobisz elewację, czy będzie klinkier, czy tylko tynk. Bez garażu wygląda oki. Powiedz tylko jaka wysoka będzie ściana kolankowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.10.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 ROmek jak kostka? Monia szacunek Efilko pędzę oglądać Twój dach Edyś odezwij się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.10.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Aniu a 'i z bliska' łazienka to gdzie? ślicznie wyszły te kafelki. nie mogę się doczekać na biały montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 19.10.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Łazienka już była. To jest WC na dole Biały montaż za ok. 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 e tam. łazienka wc jeden kit! dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień dobry Aniu, to kiedy planowana przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Aniu świetnie wyszedł ten ciemny pasek w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ale sie zaczerwieniło na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 ale sie zaczerwieniło na forum Cześć Efilo Cóś mi się znowu zamuliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Żyjecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 20.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 CZEŚĆ WSZYSTKIM OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE OD SOBOTY MIESZKAM W SWOIM DOMCIU:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 CZEŚĆ WSZYSTKIM OGŁASZAM WSZEM I WOBEC ŻE OD SOBOTY MIESZKAM W SWOIM DOMCIU:-) Aniu moje gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To wspaniały moment Juz zdążyłem zapomnieć jak to jest Opowiadaj jak pierwsze wrażenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 20.10.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 UFFF TYCH WRAŻEŃ JEST SPORO, W SOBOTĘ CZĘŚCIOWO URZĄDZALIŚMY SALON I, JADALNIE I KUCHNIĘ BO DO GÓRY KŁADĄ SIĘ PARKIETY JESZCZE- WIĘC NIE NOCOWALIŚMY JESZCZE W SWOJEJ SYPIALNI TYLKO KĄTKIEM W SALONIE , ALE PRZYSZŁY WEEKEND TO MYŚLĘ ŻE JUŻ BĘDZIEMY URZĄDZENI NA 100 % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 UFFF TYCH WRAŻEŃ JEST SPORO, W SOBOTĘ CZĘŚCIOWO URZĄDZALIŚMY SALON I, JADALNIE I KUCHNIĘ BO DO GÓRY KŁADĄ SIĘ PARKIETY JESZCZE- WIĘC NIE NOCOWALIŚMY JESZCZE W SWOJEJ SYPIALNI TYLKO KĄTKIEM W SALONIE , ALE PRZYSZŁY WEEKEND TO MYŚLĘ ŻE JUŻ BĘDZIEMY URZĄDZENI NA 100 % I jak się spało pierwszą noc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Aniu, wszystkiego najlepszego w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Grzegorz 20.10.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 DZIĘKUJĘ MONIA- A SPAŁO SIĘ SUUUUPER, TYLKO ŻE NIE ŚNIŁO MI SIĘ NIC KONKRETNEGO - POZA TYM ŻE DWIE DZIEWCZYNY:-) CHCIAŁY MNIE OKRAŚĆ A JA NIE POTRAFIŁAM WYDUSIĆ NUMERU NA POLICJĘ - GŁUPOTY:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Doberek! Jak dzisiaj, to jest piękna słoneczna pogoda. Za to w weekend...szkoda gadać. Anuś pięknie się robi. Zadbałaś o to, aby wszystko pasowało do siebie kolorystycznie. Jak patrzę na Twoje kafle w kuchni, to wydaje mi się, że szafki będą raczej w nowoczesnym stylu? Bardzo sie cieszę, że masz już tak dużo. Monia normalnie będę Cie stawiała za wzór. Sama naciągałaś gładź??? Jesteś po prostu niesamowita. Ania i Grzegorz nawet nie pytam jak bardzo sie cieszysz, bo pewnie pękasz z radości. U mnie jak dojdzie do pierwszej nocki, to chyba mi pikawa stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 DZIĘKUJĘ MONIA- A SPAŁO SIĘ SUUUUPER, TYLKO ŻE NIE ŚNIŁO MI SIĘ NIC KONKRETNEGO - POZA TYM ŻE DWIE DZIEWCZYNY:-) CHCIAŁY MNIE OKRAŚĆ A JA NIE POTRAFIŁAM WYDUSIĆ NUMERU NA POLICJĘ - GŁUPOTY:-) w takim razie uważaj na dwie dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts