GLAMOURMUM 20.10.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Doberek! Ania i Grzegorz nawet nie pytam jak bardzo sie cieszysz, bo pewnie pękasz z radości. U mnie jak dojdzie do pierwszej nocki, to chyba mi pikawa stanie. i cała budowa pójdzie na marne...... Aniu ja równiez gratuluje przeprowadzki. BOBOWA W TAKIM WC TO BęDZIE SAMA PRZYJEMNOśC POSIEDZIEć Z GAZETą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 20.10.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa Mamy już dość ...........tej wykończeniówki Powinna sprawiać radość a tymczasem to jest jedna wielka gonitwa. Może to dlatego, że się spieszymy Witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 20.10.2008 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ania moje bardzo ulubione kolory masz wucecik i kuchnia super a fuga jaki kolor będzie w wuceciku i dobry dzień i wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dziękuję Wam wszystkim za miłe słowa Mamy już dość ...........tej wykończeniówki Powinna sprawiać radość a tymczasem to jest jedna wielka gonitwa. Może to dlatego, że się spieszymy Witanko Oooo, skąd ja to znam. Czym bliżej końca, tym bardziej jestem niecierpliwa. Wlecze się to wszystko jak flaki z olejem. I niby już dużo zrobione, ale końca nie widać. Wykończeniówka wykańcza, cokolwiek to znaczy. Przez cały dzien nawet nie próbowałam nic pisać, bo przecież FM tak sie muliło, że o mało mnie nie trafiło. Ale teraz chyba też nie jest o wiele lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 FM muli od kilku dni. Nie wiem co sie dzieje ale dobrze nie jest. Kiedyś tak muliło przed północą a teraz jest tragedia. bobowa - im szybsze tempo tym szybciej bedziecie to mieli za sobą. może teraz jest zwariowany czas ale potem sie bedziesz cieszyc że to juz aniu - wielke gratulacje. ależ zazdroszczę. my jeszcze tak daleko do tego momentu ale od kiedy mam dach jakoś tak mi sie wydaje ze to już za chwileczke już za momencik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dobry Wieczór Normalnie tak się muli że mnie szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czesiulek! Chyba jest juz lepiej...uffff... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czesiulek! Chyba jest juz lepiej...uffff... Coś w końcu ruszyło A co Pani robi o tej godzinie na forum?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Czesiulek! Chyba jest juz lepiej...uffff... Coś w końcu ruszyło A co Pani robi o tej godzinie na forum?? Nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.10.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja też ale raczej nie nadrobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Ja też ale raczej nie nadrobie.a to dlaczego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dobry wieczór U mnie jeszcze troche do wykończeniówki a już jestem wykończona tą budową Co będzie jak zacznienie się wykończeniówka aż strach pomyśleć No chyba, ze wcześniej trafi mnie tempo działania forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dobry wieczór U mnie jeszcze troche do wykończeniówki a już jestem wykończona tą budową Co będzie jak zacznienie się wykończeniówka aż strach pomyśleć No chyba, ze wcześniej trafi mnie tempo działania forum Cześć Monia Nadal przecierasz te tynki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Głowa do góry!!!!! A przeprowadzka po świętach to już nie będzie Cię cieszyć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Głowa do góry!!!!! A przeprowadzka po świętach to już nie będzie Cię cieszyć????? Oczywiście, że będzie, ale na co innego byłam nastawiona i myślałam,że się wyrobię, że sobie zasiądę przed kominkiem, że rodzinę zaproszę na święta i że w ogóle będę miała to za sobą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 20.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Głowa do góry!!!!! A przeprowadzka po świętach to już nie będzie Cię cieszyć????? Heloł Edytko Ja to zawsze mówie, ze w Polskim kalendarzu jest tyle świąt, ze zawsze można przeprowadzić się na święta Romku, nie przycierałam dzisiaj tynków. Dzisiaj miałam dzień buntu i uciekłam z budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 A ja Ci Edytko powiem tak. Dwa lata temu w sierpniu przeprowadziłem się i moim marzeniem było wyprawienie wielkiej rodzinnej wigilii. Jak postanowiłem tak zrobiłem. Było chyba z 15 osób!!! Na dodatek część rodziny dziwnie zrozumiała nasze zaproszenie na wigilię i została do końca świąt. Nie powiem że nie było fajnie.....ale chyba więcej nie zrobię takiej wigilii. Odpocząłem dopiero po świętach jak poszedłem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Głowa do góry!!!!! A przeprowadzka po świętach to już nie będzie Cię cieszyć????? Heloł Edytko Ja to zawsze mówie, ze w Polskim kalendarzu jest tyle świąt, ze zawsze można przeprowadzić się na święta Romku, nie przycierałam dzisiaj tynków. Dzisiaj miałam dzień buntu i uciekłam z budowy. i co robiłaś????? Czyżby jakieś zakupy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 20.10.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Monia jakbym miała robić to co Ty, to też bym się zbuntowała. Ale i tak pewnie będziesz musiała nadrobić zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts