Rom 21.10.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Słyszałem o tym Bardzo mi przykro Glamurku Nooooo .... O ile można podzielić na mądą i głupią śmierć...to ta była wyjatkow głupia zawsze sobie próbowałem tłumaczyć że wszystko dzieje się co coś.....tylko w tym przypadku nie wiem po co się tak stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Słyszałem o tym Bardzo mi przykro Glamurku Rom a Ty z Pozanania jesteś.... Byłam wczoraj u Moni na naszej-klasie..... i wyczaiłam tam takiego jednego Roma ups to chyba ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Słyszałem o tym Bardzo mi przykro Glamurku Nooooo .... O ile można podzielić na mądą i głupią śmierć...to ta była wyjatkow głupia zawsze sobie próbowałem tłumaczyć że wszystko dzieje się co coś.....tylko w tym przypadku nie wiem po co się tak stało Coś w tym jest...kiedyś ktoś mi powiedział,że ten miły Pan "na górze" lubi otaczać sie dobrymi ludzmi..... chyba właśnie o to chodzi... bo Paweł był na prawdę wyjątkowy. Szkoda tylko,że takie małe dzieciaczki zostały bez taty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Glamurku i chyba tak trzeba sobie to wszystko tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Glamurku i chyba tak trzeba sobie to wszystko tłumaczyć Właśnie tak... A życie toczy sie dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rom skąd brałes w Poznaniu materiały budowlane..?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przyszlam czesc powiedziec a ty takie smutne informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przyszlam czesc powiedziec a ty takie smutne informacje Jest mi bardzo przykro,że na nie swoim komentarzyku wylewam swoje żale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rom skąd brałes w Poznaniu materiały budowlane..?? a róznie powiedz komkretnie o jakie materiały chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przyszlam czesc powiedziec a ty takie smutne informacje Jest mi bardzo przykro,że na nie swoim komentarzyku wylewam swoje żale. przestań tak mówić Ania się na pewno ucieszy że u niej rozmawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. nic sie przed Wami nie ukryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rom skąd brałes w Poznaniu materiały budowlane..?? a róznie powiedz komkretnie o jakie materiały chodzi?? Porównuję ceny matriałów do fundamentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 To niewiele, jeszcze sporo osób do zdemaskowania przed Tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rom skąd brałes w Poznaniu materiały budowlane..?? a róznie powiedz komkretnie o jakie materiały chodzi?? Porównuję ceny matriałów do fundamentów. beton brałem w Buku - hurtownia "DORA" bloczki w takiej małej betoniarni w Palędziu Jakbyś chciała to służe telefonami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 To niewiele, jeszcze sporo osób do zdemaskowania przed Tobą Nie znam jeszcze zbyt wielu ludzi na FM....., zostało mi jeszcze 5-6 osób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 ale ja sie jakioś specjalnie nie ukrywałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Rom skąd brałes w Poznaniu materiały budowlane..?? a róznie powiedz komkretnie o jakie materiały chodzi?? Porównuję ceny matriałów do fundamentów. beton brałem w Buku - hurtownia "DORA" bloczki w takiej małej betoniarni w Palędziu Jakbyś chciała to służe telefonami Dzuiękuję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 ale ja sie jakioś specjalnie nie ukrywałem Genaralnie to na nasze-klasie wpadłeś mi w oko jako pierwszy. (chyba właśnie dlatego,że się nie demaskowałeś i po prostu Rom na Muratorze i Rom na naszej-klasie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts