bobowa budowniczowa 05.02.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. Znaczy się...jak będziesz w stanie jechać???? Przejrzałaś mnie Tylko pamiętaj....albo co tam... baw się na całego to w końcu fajne spotkanie po latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.02.2008 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Słuchajcie...bardzo Was przepraszam, ale ja muszę przyjąć pozycje horyzontalną, bo już nie daje rady a w pozycji horyzontalnej nie umiem klikać więc bawcie się dalej dobrze, pogadajcie sobie ale ja zmykam buuu jak boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Słuchajcie...bardzo Was przepraszam, ale ja muszę przyjąć pozycje horyzontalną, bo już nie daje rady a w pozycji horyzontalnej nie umiem klikać więc bawcie się dalej dobrze, pogadajcie sobie ale ja zmykam buuu jak boli dobranoc i poproś mężusia o masaż a tak przy okazji - pozdrów go ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Edytko jak ładnie Twój domek już wygląda Bardzo mi się podoba. Czy decyzja o dachu podjęta? i kiedy on będzie? O dziękuję dziękuję W sobotę (jeśli tylko dam radę, bo w piątek mam spotkanie naszej klasy) to jadę już definitywnie wybrać blaszkę. a ja cały weekend siedzę w pracy - na targach znaczy się buuuuuu..... no ale chyba wieczorkiem tutaj wpadniesz pracuje w obecnej firmie 7 lat - i dotychczas udawało mi sie wymigać od targów - aż w końcu przyszła kryska na matyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.02.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Słuchajcie...bardzo Was przepraszam, ale ja muszę przyjąć pozycje horyzontalną, bo już nie daje rady a w pozycji horyzontalnej nie umiem klikać więc bawcie się dalej dobrze, pogadajcie sobie ale ja zmykam buuu jak boli Aniu nie przepraszaj, jak mus to mus. Ja też już znikam, bo oczka mi się kleją a rano trzeba wstać. D O B R A N O C!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2008 Słuchajcie...bardzo Was przepraszam, ale ja muszę przyjąć pozycje horyzontalną, bo już nie daje rady a w pozycji horyzontalnej nie umiem klikać więc bawcie się dalej dobrze, pogadajcie sobie ale ja zmykam buuu jak boli Aniu nie przepraszaj, jak mus to mus. Ja też już znikam, bo oczka mi się kleją a rano trzeba wstać. D O B R A N O C!!! Dobranoc A ja mam jescze tyle pracy....ehhhhhhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.02.2008 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.02.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 I ja mówię dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Witajcie, jestem po akcie notarialnym, podpisany, były małe niedomówienia ale poradziliśmy sobie i tak.....kaska będzie w przyszłym tygodniu i powiem, że nie mam siły się cieszyć bo po pierwsze łepetyna do wymiany (tak mnie boli, że musiałabym użyc bardzo niecenzuralnych słów, żeby to wyrazić) a po drugie zmywam pakować się A Wy bawcie sie dobrze, pogadajcie sobie i odezwę się jak będę miała internet w nowym domku...mam nadzieję, że nastąpi to szybko .... bo mąż potrzebuje internet do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Już mogę puścić kciuki?? Mam trochę roboty bo cały czas trzymałem zamiast pracować Ciesze się że z tym aktem wszystko się dobrze skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Już mogę puścić kciuki?? Mam trochę roboty bo cały czas trzymałem zamiast pracować Ciesze się że z tym aktem wszystko się dobrze skończyło Oj dzięki Rom-ku mam nadzieję, że roboty nie zawaliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków A wiesz to dobry pomysł...tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków A wiesz to dobry pomysł...tak zrobię jest jeszcze allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków A wiesz to dobry pomysł...tak zrobię jest jeszcze allegro Tak szczerze mówiąc to wolę sprzedawać niż kupować na allegro, ale może spróbuję A co u Ciebie Romku, jak Twoja kuchnia się spisuje??? PS> Pozdrowienia od malżonka A o co chodzi z PS. Nie może być post scriptum???? A pozdrowienia są od mojęgo małzonka dla Ciebie....to komu chcesz przekazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ale plama!!!!!!! Aniu nie dostałaś kwiatków za poprzednią stronę już to naprawiam http://www.pocztakwiatowa.pl/img/pic/2/0/5/6/56_11049285661.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 ooo nawet otwarłem nową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 A co u Ciebie Romku, jak Twoja kuchnia się spisuje??? PS> Pozdrowienia od malżonka dziękuję kuchnia rewelka już się przyzwyczailismy Dziękuje za pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Romku dzięki za kwiatki, juz głupio mi było się upominać A to dla Ciebie, na wieczór w sam raz http://mocoloco.com/upload/2007/03/argdis_2007_arg/mareados-whiskey-glass-swid.jpg i chyba dobrze pamiętam, że potrzebne jest jeszcze to http://dump.3d-artist.nl/Freework/coca-cola.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts