GLAMOURMUM 21.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Super, najem się , napiję. żyć nie umierać... a ja marudzę,że mi jest źle w domu..... jeszcze jakby za to płacili to byłaby pełnia szczęścia Monia ty tez zaliczasz dniówki w domu z małym "potworkiem"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Super, najem się , napiję. żyć nie umierać... a ja marudzę,że mi jest źle w domu..... jeszcze jakby za to płacili to byłaby pełnia szczęścia Monia ty tez zaliczasz dniówki w domu z małym "potworkiem"?? Mój potworek ma już 5 lat i chodzi do przedszkola ale mój mąż jest cały tydzień poza domem i mam co robić A od 10 listopada będę się przez jakis czas opiekować synkiem mojej przyjaciółki więc ten mały "potworek" na bank da mi w kość. a biorąc pod uwagę, ze to chorowite dziecko (mój syn zresztą też) to bedzie wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Super, najem się , napiję. żyć nie umierać... a ja marudzę,że mi jest źle w domu..... jeszcze jakby za to płacili to byłaby pełnia szczęścia Monia ty tez zaliczasz dniówki w domu z małym "potworkiem"?? Mój potworek ma już 5 lat i chodzi do przedszkola ale mój mąż jest cały tydzień poza domem i mam co robić A od 10 listopada będę się przez jakis czas opiekować synkiem mojej przyjaciółki więc ten mały "potworek" na bank da mi w kość. a biorąc pod uwagę, ze to chorowite dziecko (mój syn zresztą też) to bedzie wesoło Taaaaaa.... zapewne będzie wesoło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! trojaczki????\ Ale hurcikiem , hurcikiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! trojaczki????\ Ale hurcikiem , hurcikiem.... nie - na razie mam jednego diabełka a na przyszły rok szykuja sie dwa nastepne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 21.10.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! trojaczki????\ Ale hurcikiem , hurcikiem.... nie - na razie mam jednego diabełka a na przyszły rok szykuja sie dwa nastepne A Twoja żona ma takie same plany?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.10.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! trojaczki????\ Ale hurcikiem , hurcikiem.... nie - na razie mam jednego diabełka a na przyszły rok szykuja sie dwa nastepne A Twoja żona ma takie same plany?? nie ma za bardzo wyboru nasze bliźniak mają już 12 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 21.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a co ja mam powiedzieć - bedę miał 3 diabełki!!! trojaczki????\ Ale hurcikiem , hurcikiem.... nie - na razie mam jednego diabełka a na przyszły rok szykuja sie dwa nastepne A Twoja żona ma takie same plany?? nie ma za bardzo wyboru nasze bliźniak mają już 12 tygodni To u Ciebie będzie dopiero wesoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ania moje bardzo ulubione kolory masz wucecik i kuchnia super a fuga jaki kolor będzie w wuceciku i dobry dzień i wieczór Dzięki Magi Fuga w wuceciku na ścianach będzie śmietankowo - żółta a na podłodze kakaowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Dobry wieczór U mnie jeszcze troche do wykończeniówki a już jestem wykończona tą budową Co będzie jak zacznienie się wykończeniówka aż strach pomyśleć No chyba, ze wcześniej trafi mnie tempo działania forum Monia po prostu strach się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Cześć Monisiu! Widocznie przychodzi taki moment, że ma się wszystkiego serdecznie dość. Ja juz przechodziłam kilka takich etapów załamania. Teraz właśnie przechodzę następny, gdyż już wiem, że nie zdołam przeprowadzić się na święta. Edyś jak mi przykro Wiem, że wielkie nadzieje wiązałaś z przeprowadzka na Swięta Ale może jednak pozwolisz się pocieszyć, bo jednak skoro pewne rzeczy wymagają czasu to szkoda gonić a potem żałować. Pomyśl sobie jakbyś miała się przeprowadzać krótko przed świętami, rozpakowywać się, nie byłoby ani czasu ani ochoty na świąteczne dekoracje, byłabys zmęczona i zniecierpliwiona. A tak widoczne musiało być. Ja już się nauczyłam, że nie można robić nic na siłe bo to się potem mści. A w przyszłym roku do Świąt Bożego Narodzenia dopieścisz domek, będą dywany, lampy, obrazki, wazoniki, firanki i czas i ochota na wielkie świętowanie Mam nadzieję, że chociaż troszkę Cię pocieszyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ja Ci Edytko powiem tak. Dwa lata temu w sierpniu przeprowadziłem się i moim marzeniem było wyprawienie wielkiej rodzinnej wigilii. Jak postanowiłem tak zrobiłem. Było chyba z 15 osób!!! Na dodatek część rodziny dziwnie zrozumiała nasze zaproszenie na wigilię i została do końca świąt. Nie powiem że nie było fajnie.....ale chyba więcej nie zrobię takiej wigilii. Odpocząłem dopiero po świętach jak poszedłem do pracy A ja mam co roku 10 osób na wszystkie Święta u mnie niezaleznie od wielkości mieszkania....................a zaczynałam na 30 metrach kwadratowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nie, nie byłam na żadnych zakupach. Mój mąż mnie wkurzył i stwierdziłam, że nie mam ochoty go oglądać i zostawiłam go samego na budowie a sama się leniłam Extra Też mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Romku jestes niesamowitym optymistą i pocieszycielem. bo jeżeli sama się będziesz wpędzać w dolinę to będziesz mieć kiepski nastrój Lepiej myśleć optymistycznie Jakbym swojego lubego słyszała. On też we wszystkim widzi same zalety Ja też bym chciała, żeby mój mąż widział same zalety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Edytko - co chcesz za stronkę???? Optymizmu???????? Edyś optymizm specjalnie dla Ciebie http://felicity.blox.pl/resource/4babysmile.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 jestem, jestem.... Dzień dobry ..... Kobitki śpią.... Albo machają na budowie:) Cześć Glamurku Nareszcie przyszłaś Glamurek nie będzie dzisiaj dobrym kompanem do rozmów..... bo ma dolinę. Jutro jedzie na pogrzeb, znajomego, który został zabity przez ojca. Byli na polowaniu i ojciec przez opadającą mgłę pomylił go z dzikiem. O rany....................przykro mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 przyszlam czesc powiedziec a ty takie smutne informacje Jest mi bardzo przykro,że na nie swoim komentarzyku wylewam swoje żale. przestań tak mówić Ania się na pewno ucieszy że u niej rozmawiamy O tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Glamurku, właściwie wszystkie osoby, które udzielają się u Ani są na NK oprócz samej Ani Monia nie złość się Ja mam profil na naszej - klasie, ale nie ma w nim nic ponad to co wiecie o mnie z Forum Muratora. Są tam tylko podstawowe informacje, które były wymagane do zapisania się. A ja mam zasadę, że kumpluje się na nk tylko z osobami, które znam osobiście. I wtedy cały mój profil jest "otwarty" z pełnymi informacjami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 21.10.2008 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Heloł wszystkim Romku, zostałeś zdemaskowany przez kolejną kobietę Glamurku, bardzo mi przykro Najbardziej szkoda dzieci. Miałam nosa na Romka, zdemaskowałam jeszcze wiolasz i edmar70 ale ja sie jakioś specjalnie nie ukrywałem Genaralnie to na nasze-klasie wpadłeś mi w oko jako pierwszy. (chyba właśnie dlatego,że się nie demaskowałeś i po prostu Rom na Muratorze i Rom na naszej-klasie) o kurde!!!! Wpadłem Ci w oko DOSłOWNIE :) ups no............no................no................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts