monia77w1 22.10.2008 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Glamurku, właściwie wszystkie osoby, które udzielają się u Ani są na NK oprócz samej Ani Monia nie złość się Ja mam profil na naszej - klasie, ale nie ma w nim nic ponad to co wiecie o mnie z Forum Muratora. Są tam tylko podstawowe informacje, które były wymagane do zapisania się. A ja mam zasadę, że kumpluje się na nk tylko z osobami, które znam osobiście. I wtedy cały mój profil jest "otwarty" z pełnymi informacjami. Oj Aniu, przecież ja sobie żartuje. No ale jakieś zdjecie, na którym Cię widać moglabyś kiedyś wreszcie wkleic Monia ja już wklejałam moje zdjęcia Faktycznie cała kolekcja Zdjęcie nr 1: Ania z nową fryzurą (Anię ledwo widać bo jest daleko) Zdjęcie nr 2: cień Ani na poddaszu Zdjęcie nr 3: Ania stojaca w miejscu gdzie ma byc okno (dom widać Anię nie bardzo) Aniu, mam nadzieję, ze wiesz, ze sobie żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A historia z tynkiem bombowa. Ubawiałam się setnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 22.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A historia z tynkiem bombowa. Ubawiałam się setnie ja też dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 mi też zupa przypadła strasznie do gustu ale najbardziej sie ciesze z ostatniego słowa. mówiłam że tak będzie dobrze? no mówiłam? no i standardowy foch: GDZIE ZDJECIA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 22.10.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no to czekamy na zdjęcia kakałkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Aniu, świetne to tynkowanie bardzo mi w temacie dylematów: śmietanka czy zielonkawy A jakiej firmy ten tynk i gdzie tak mieszają przy mieszaniu? Witaj Aga Tynk firmy STO, podobno można go myć karcherem, załatwiany po znajomości, bo podobno w Poznaniu nie ma takiego sklepu - mieszalni STO Ale to jest wersja mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Glamurku, właściwie wszystkie osoby, które udzielają się u Ani są na NK oprócz samej Ani Monia nie złość się Ja mam profil na naszej - klasie, ale nie ma w nim nic ponad to co wiecie o mnie z Forum Muratora. Są tam tylko podstawowe informacje, które były wymagane do zapisania się. A ja mam zasadę, że kumpluje się na nk tylko z osobami, które znam osobiście. I wtedy cały mój profil jest "otwarty" z pełnymi informacjami. Oj Aniu, przecież ja sobie żartuje. No ale jakieś zdjecie, na którym Cię widać moglabyś kiedyś wreszcie wkleic Monia ja już wklejałam moje zdjęcia Faktycznie cała kolekcja Zdjęcie nr 1: Ania z nową fryzurą (Anię ledwo widać bo jest daleko) Zdjęcie nr 2: cień Ani na poddaszu Zdjęcie nr 3: Ania stojaca w miejscu gdzie ma byc okno (dom widać Anię nie bardzo) Aniu, mam nadzieję, ze wiesz, ze sobie żartuję Wiem, wiem Monia kiedyś bardzo lubiłam się fotografować a to było jakieś 15 kilogramów temu Teraz baaaardzo nie lubię To, że wstawiłam te kilka zdjęć kosztowało mnie złamania moich zasad................ale postaram się kiedyś sie pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A historia z tynkiem bombowa. Ubawiałam się setnie ja też dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 mi też zupa przypadła strasznie do gustu ale najbardziej sie ciesze z ostatniego słowa. mówiłam że tak będzie dobrze? no mówiłam? no i standardowy foch: GDZIE ZDJECIA! No mówiłaś Kochana, mówiłaś Zdjęcia oczywiście będa ale dzisiaj dojechałam na budowę dopiero ok. 18, to juz sie szaro robiło i padało i chyba mi sie podoba ale jeszcze nie wiem. Muszę zobaczyć jak będzie normalnie jasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no to czekamy na zdjęcia kakałkowe Obiecuję, że będą................proszę tylko o cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Aniu, świetne to tynkowanie bardzo mi w temacie dylematów: śmietanka czy zielonkawy A jakiej firmy ten tynk i gdzie tak mieszają przy mieszaniu? Witaj Aga Tynk firmy STO, podobno można go myć karcherem, załatwiany po znajomości, bo podobno w Poznaniu nie ma takiego sklepu - mieszalni STO Ale to jest wersja mojego męża Aniu, Twój mąż ma rację. Firma STO nie sprzedaje w sklepach ani składach tylko bezpośrednio w swoich oddziałach. A tynk nie podobno a na pewno można nyć karcherem. Mój już przeszedł pierwszą próbę i nic mu się nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.10.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Super że tynk przeszedł pierwsze chrzciny A jak Twoje roboty na budowie, na jakim Ty jestes etapie Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 ja też potwierdzam wersje moni.STO nie sprzedaje sie w sklepach. można kupić tylko bezpośrednio u nich. swoją drogą najchetniej to oni sprzedaja wykonawcom. a co do tego czy da sie go myć karcherem to jeszcze zależy co to za tynk bo STO to tylko firma a tynków mają w pigułę. ja będę prawdopodobnie mieć zwykły - mineralny (bo chciałabym na gładko) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja mam tynk silikonowy i można myć. Jakiś czas temu ubrudziliśmy ścianę dysperbitem i bez problemu zeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no bo własnie silikonowy można myc a takiego nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A kiedy ja będę miała tynki???? Witojcie skarby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A kiedy ja będę miała tynki???? Witojcie skarby! Heloł Edytko No właśnie, kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A kiedy ja będę miała tynki???? Witojcie skarby! Heloł Edytko No właśnie, kiedy? Siema Monia! Pewnie dopiero w pszyszłym roku. Monia byłaś w Żyrardowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.10.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Edtko, niestety nie byłam. Na nic ostatnio nie mamy czasu. Ciągle tylko budowa, dom, Paweł w pracy, dzisiaj miałam zebranie w przedszkolu i wróciłam do domu dopiero po 19. A jutro jadę do W-wy z Szymonem po prezent na jego imieniny, potem przychodzi instalator z tpsa, pan z Rockwoola a na koniec dnia muszę załatwić zgodę współwłaścicili drogi, zebyśmy mogli miec prąd. I kiedy ja mam jechać do oglądać płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2008 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 No fakt, zapracowana jesteś na maksa. Ale w sumie masz jeszcze troszke czasu, aby rozglądać sie za płytkami, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts