Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

Glamurku,

właściwie wszystkie osoby, które udzielają się u Ani są na NK oprócz samej Ani :-?

Monia nie złość się :lol:

Ja mam profil na naszej - klasie, ale nie ma w nim nic ponad to co wiecie o mnie z Forum Muratora. Są tam tylko podstawowe informacje, które były wymagane do zapisania się. A ja mam zasadę, że kumpluje się na nk tylko z osobami, które znam osobiście. I wtedy cały mój profil jest "otwarty" z pełnymi informacjami.

Oj Aniu, przecież ja sobie żartuje.

No ale jakieś zdjecie, na którym Cię widać moglabyś kiedyś wreszcie wkleic :lol:

:o :o

Monia ja już wklejałam moje zdjęcia :roll: :wink: :lol: :lol:

Faktycznie cała kolekcja :roll:

Zdjęcie nr 1: Ania z nową fryzurą (Anię ledwo widać bo jest daleko) :lol:

Zdjęcie nr 2: cień Ani na poddaszu :lol:

Zdjęcie nr 3: Ania stojaca w miejscu gdzie ma byc okno (dom widać Anię nie bardzo) :roll:

Aniu, mam nadzieję, ze wiesz, ze sobie żartuję :wink:

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu, świetne to tynkowanie :lol: :lol: :lol: bardzo mi w temacie dylematów: śmietanka czy zielonkawy :D A jakiej firmy ten tynk i gdzie tak mieszają przy mieszaniu?

Witaj Aga :lol:

Tynk firmy STO, podobno można go myć karcherem, załatwiany po znajomości, bo podobno w Poznaniu nie ma takiego sklepu - mieszalni STO :roll:

Ale to jest wersja mojego męża :roll: :wink:

Glamurku,

właściwie wszystkie osoby, które udzielają się u Ani są na NK oprócz samej Ani :-?

Monia nie złość się :lol:

Ja mam profil na naszej - klasie, ale nie ma w nim nic ponad to co wiecie o mnie z Forum Muratora. Są tam tylko podstawowe informacje, które były wymagane do zapisania się. A ja mam zasadę, że kumpluje się na nk tylko z osobami, które znam osobiście. I wtedy cały mój profil jest "otwarty" z pełnymi informacjami.

Oj Aniu, przecież ja sobie żartuje.

No ale jakieś zdjecie, na którym Cię widać moglabyś kiedyś wreszcie wkleic :lol:

:o :o

Monia ja już wklejałam moje zdjęcia :roll: :wink: :lol: :lol:

Faktycznie cała kolekcja :roll:

Zdjęcie nr 1: Ania z nową fryzurą (Anię ledwo widać bo jest daleko) :lol:

Zdjęcie nr 2: cień Ani na poddaszu :lol:

Zdjęcie nr 3: Ania stojaca w miejscu gdzie ma byc okno (dom widać Anię nie bardzo) :roll:

Aniu, mam nadzieję, ze wiesz, ze sobie żartuję :wink:

Wiem, wiem :lol:

Monia kiedyś bardzo lubiłam się fotografować a to było jakieś 15 kilogramów temu :roll:

Teraz baaaardzo nie lubię :evil:

To, że wstawiłam te kilka zdjęć kosztowało mnie złamania moich zasad................ale postaram się kiedyś sie pokazać :lol: :lol:

mi też zupa przypadła strasznie do gustu :lol: :lol: :lol:

ale najbardziej sie ciesze z ostatniego słowa.

mówiłam że tak będzie dobrze? no mówiłam?

:p :D

no i standardowy foch: GDZIE ZDJECIA!

No mówiłaś Kochana, mówiłaś :oops: :wink: :lol:

Zdjęcia oczywiście będa ale dzisiaj dojechałam na budowę dopiero ok. 18, to juz sie szaro robiło i padało i chyba mi sie podoba ale jeszcze nie wiem. Muszę zobaczyć jak będzie normalnie jasno :D :D :D :D :D

Aniu, świetne to tynkowanie :lol: :lol: :lol: bardzo mi w temacie dylematów: śmietanka czy zielonkawy :D A jakiej firmy ten tynk i gdzie tak mieszają przy mieszaniu?

Witaj Aga :lol:

Tynk firmy STO, podobno można go myć karcherem, załatwiany po znajomości, bo podobno w Poznaniu nie ma takiego sklepu - mieszalni STO :roll:

Ale to jest wersja mojego męża :roll: :wink:

Aniu, Twój mąż ma rację. Firma STO nie sprzedaje w sklepach ani składach tylko bezpośrednio w swoich oddziałach.

A tynk nie podobno a na pewno można nyć karcherem.

Mój już przeszedł pierwszą próbę i nic mu się nie stało :D

ja też potwierdzam wersje moni.

STO nie sprzedaje sie w sklepach. można kupić tylko bezpośrednio u nich. swoją drogą najchetniej to oni sprzedaja wykonawcom.

a co do tego czy da sie go myć karcherem to jeszcze zależy co to za tynk bo STO to tylko firma a tynków mają w pigułę.

ja będę prawdopodobnie mieć zwykły - mineralny (bo chciałabym na gładko)

Edtko, niestety nie byłam.

Na nic ostatnio nie mamy czasu.

Ciągle tylko budowa, dom, Paweł w pracy, dzisiaj miałam zebranie w przedszkolu i wróciłam do domu dopiero po 19.

A jutro jadę do W-wy z Szymonem po prezent na jego imieniny, potem przychodzi instalator z tpsa, pan z Rockwoola a na koniec dnia muszę załatwić zgodę współwłaścicili drogi, zebyśmy mogli miec prąd.

I kiedy ja mam jechać do oglądać płytki :roll: