bobowa budowniczowa 23.10.2008 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Cześć Depesiu Fajnie, że się pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.10.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kakałkowe zdjęcia...!!! Kakałkowe zdjęcia....!!!! Zaraz zrobię demonstrację..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kakałkowe zdjęcia...!!! Kakałkowe zdjęcia....!!!! Zaraz zrobię demonstrację..... Ja juz transparenty zaczęłam szykować. Czołem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, ależTy masz cudowne bonie. Pisałaś, że narożniki...więc myślałam, że takie zwykłe...prostokątne...a tu takie śliczności Uwielbiam bonie!!! Wyszło genialnie Kolorki świetne. No super po prostu!!! A jakbyś dałabyś fotkę z dalszej perspektywy, to byłby szczyt szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.10.2008 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Wszystkie zdjęcia wkleiłam Kakałkowy domek jest Moje ukochane gresowe płytki są A teraz Wy sobie pogadajcie, jutro poczytam a ja padam więc ide spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Jakie spać!!! Jeszcze o gresiku chciałam cosik powiedzieć. MOŻESZ BYĆ Z NIEGO DUMNA! ŚLICZY! Może ja dałabym tylko trochę jaśniejszą fugę. O łazience nic nie mówię, bo mam kompleksy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.10.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziękuję Edyś Mam nadzieje, że będziesz miała ochotę kiedyś zobaczyć to wszystko na żywo Fuga jest specjalnie taka nie-ciemna i nie-jasna. Chciałam jaśniejsza le bałam się, ze jak trzy razy przejadę mopem to się pobrudzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.10.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 SPAAAAAAAAAAAAAAAć ????????To sie nie mieści w głowie....... Ale domek wygląda bardzo ładnie...ten kakałkowy to taki łagodny kakałkowy.Bardzo ładnie wygląda.....Teraz łazienka.....Po prostu .brak słów....Gresik.... wyśmienity...!!!! ( tylko podobnie jak Edmarek, zrobiłabym jaśniejszą fugę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.10.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Lecę obejrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 23.10.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Przepraszam, ale oczka już nic nie widza. Mam tak wymieszane w tym tygodniu, że ledwo do pracy chodzę Pa pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 23.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 zatem widziałam i podzielam zachwyt w całej rozciągłości... i nie wiem.... jeszcze myśle, ale nie wiem...... to się oczywiście okaże, ale nie wiem....... na pewno nie teraz ino za jakiś czas..... ale nie wiem.... czy sobie nie zrobię takich pięknych boni jak Ty masz.... bo u mnie jest tylko taki zwykły narożnik, ale te bońki to cudo.... także wiesz..... nie wiem.... ale pomyslę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2008 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dziękuję Edyś Mam nadzieje, że będziesz miała ochotę kiedyś zobaczyć to wszystko na żywo Fuga jest specjalnie taka nie-ciemna i nie-jasna. Chciałam jaśniejsza le bałam się, ze jak trzy razy przejadę mopem to się pobrudzi Coś mi się wydaje, że nie przepuszczę takiego kąska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 23.10.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Aniu, piękna ta Twoja świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 SPAAAAAAAAAAAAAAAć ???????? To sie nie mieści w głowie....... Ale domek wygląda bardzo ładnie...ten kakałkowy to taki łagodny kakałkowy. Bardzo ładnie wygląda..... Teraz łazienka..... Po prostu .brak słów.... Gresik.... wyśmienity...!!!! ( tylko podobnie jak Edmarek, zrobiłabym jaśniejszą fugę) Dzięki Glamurku Ciesze się, że Ci sę podoba A jesli chodzi o fugę to trzeba wziąćpod uwagę, że ona jest na zdjęciu ak była jeszcze mokra. Sprawdzaliśmy ją na sucho (taką samą mamy w łazience) i wygląda na jaśniejszą więc będzie ją mnej widać. mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aha......... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 zatem widziałam i podzielam zachwyt w całej rozciągłości... i nie wiem.... jeszcze myśle, ale nie wiem...... to się oczywiście okaże, ale nie wiem....... na pewno nie teraz ino za jakiś czas..... ale nie wiem.... czy sobie nie zrobię takich pięknych boni jak Ty masz.... bo u mnie jest tylko taki zwykły narożnik, ale te bońki to cudo.... także wiesz..... nie wiem.... ale pomyslę... Nituś dziękuję Ty to potrafisz trzymać napięcie A jeśli chodzi o mije bonie - narożniki to powiem tak: dowiedziałam się, że bonie to te paseczki między naklejonym styropianem, niektórzy mówią, że ten styropian to bonie, a ja nie wiem, więc nazwałam sobie mój styropian narożnikiem W trzech narożnikach domku są takiej samej wielkości, a na ścianie gdzie mam to jedno duże okno postanowiłam wydłużyć narożniki, żeby zaburzyć proporcje. Nieładnie wyglądałaby taka wielka ściana z jednym oknem i kawałkiem narożnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dziękuję Edyś Mam nadzieje, że będziesz miała ochotę kiedyś zobaczyć to wszystko na żywo Fuga jest specjalnie taka nie-ciemna i nie-jasna. Chciałam jaśniejsza le bałam się, ze jak trzy razy przejadę mopem to się pobrudzi Coś mi się wydaje, że nie przepuszczę takiego kąska. Noooo.......taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aniu, piękna ta Twoja świnka Prawda Dzięki Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 05:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Romek czy Ty w tą okropną pogodę cały czas kładziesz tę kostkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 24.10.2008 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry.... już wstałam.... i jestem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts