monia77w1 24.10.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry Ja też wstałam ale uciekam...... na budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 No to co ........ja tu dzisiaj sama jestem............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 nieprawda oto przybywam! obejrzałam zdjęcia i chciałam skomentować ale byłam w plecy z komentarzami i nie mogłam sobie odmówić nadrobienia elewacja boska!!!!! Jak to dobrze że kakałko duże a śmietanka mała!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzięki Efilko Dobrze, że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aniuile ma ten Twój domek i ile ma ściana 'kolankowa' bo ze zdjęć to wygląda na wielgachny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 24.10.2008 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Efilko mój dome ma 210 m razem z garażem (garaż ma 38 m), a ściana kolankowa 160 cm i bardzo się z niej cieszę bo nie ogranicza i nie zmniejasza powierzchni pokojów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.10.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 widać że ściana wysoka. nasza licząc od stropu ma 2,1 takie oto mamy użytkowe poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 24.10.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Aniu mialam moj poprzedni dom byl podobny do Twojecho (ten rodzaj dachu nazywa sie polski o ile sie nie myle) super sie mieszkalo bez tych skosow,wiec jestem przekonana ze bedzie Ci w nim dobrze kakalko super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 No tak..........ledwo półtora dnia mnie nie było a już spadłam na drugą stronę No ale strażnika nie ma i to pewnie dlatego Dzień dobry Jadę dzisiaj po farby i po panele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 26.10.2008 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.10.2008 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Sie witam!!! Jak minął weekend(za szybko jak dla mnie). Aniu z zakupów jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.10.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobry wieczór Aniu wszystko sobie obejrzałem i wszystko mi się podoba - tynki, łazienka, gresy. Pięknie się u Ciebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja już dzisiaj życzę Wam wszystkim miłego poniedziałku... Niestety jutro mnie czeka jakieś 400 km ale dam radę...(nie takie odległości sie pokonywało). Ubolewam nad tym strasznie,że jutro sobie z Wami nie porozmawiam...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami UWAGA UWAGA UWAGA Oglaszam, że za miesiąc się przeprowadzam HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami UWAGA UWAGA UWAGA Oglaszam, że za miesiąc się przeprowadzam HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka fajowa nowinka...... święta już na nowym..... Ale zaje...fajnie..... A kiedy nowe zdjęcia.....??? kiedy nowe zdjęcia....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Sie witam!!! Jak minął weekend(za szybko jak dla mnie). Aniu z zakupów jesteś zadowolona? Dla mnie też za szybko Normalnie nie ma kiedy odpocząć Ostanio jestem specjalistką w robieniu kilku rzeczy na raz, choć jak tak pomyślę to wychodzi, że od dawna tak jest Z zakupów jestem zadowolona, kupiłam szafkę i zlew do garażu, farby do wszystkich pomieszczeń, wybrałam panele do salonu i chłopców (byc może te salonowe powtórzę jeszcze w sypialni, garderobie, gabinecie). Cóż, tempo wzrasta, przygotowuję się do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dobry wieczór Aniu wszystko sobie obejrzałem i wszystko mi się podoba - tynki, łazienka, gresy. Pięknie się u Ciebie robi Dzięki Romek A jak Twoja kostka?????? I KIEDY W KOŃCU DO MNIE WPADNIESZ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja już dzisiaj życzę Wam wszystkim miłego poniedziałku... Niestety jutro mnie czeka jakieś 400 km ale dam radę...(nie takie odległości sie pokonywało). Ubolewam nad tym strasznie,że jutro sobie z Wami nie porozmawiam... Pozdrawiam Glamurku a gdzie Ty się wybierasz????? Szkoda, że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami UWAGA UWAGA UWAGA Oglaszam, że za miesiąc się przeprowadzam HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jaka fajowa nowinka...... święta już na nowym..... Ale zaje...fajnie.....[/url] Nooooo, super Normalnie tak się cieszę, że brak mi słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Ja już dzisiaj życzę Wam wszystkim miłego poniedziałku... Niestety jutro mnie czeka jakieś 400 km ale dam radę...(nie takie odległości sie pokonywało). Ubolewam nad tym strasznie,że jutro sobie z Wami nie porozmawiam... Pozdrawiam Glamurku a gdzie Ty się wybierasz????? Szkoda, że Cię nie będzie Musze jechać do Wrocławia i do Lubin i do Legnicy ( sprawy służbowe - szukałam nowej Pani która mi szablony będzie robić.... i cicho sza...ale chyba znalazłam) Aniu tak sie ciesze,że u Ciebie prawie finisch...... Ja miałam w tym tygodniu ruszać...ale od samego początku opóźnienia..... przez te BANKI , KTóRE NAM UWIELBIAJą UTRUDNIAC żYCIE I NISZCZYć PLANY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts