bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Aniu wszytsko mam...ekipy, zamówione materiały, okna, drzwi........ wszyscy czekają i tupia nóżkami na telefon od Pani z banku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Aniu wszytsko mam...ekipy, zamówione materiały, okna, drzwi........ wszyscy czekają i tupia nóżkami na telefon od Pani z banku.... łał No widzę, że pójdziesz jak burza A kiedy planujesz sie wprowadzić???? A PAni z banku to nie ma telefonu, czy jak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Aniu wszytsko mam...ekipy, zamówione materiały, okna, drzwi........ wszyscy czekają i tupia nóżkami na telefon od Pani z banku.... łał No widzę, że pójdziesz jak burza A kiedy planujesz sie wprowadzić???? A PAni z banku to nie ma telefonu, czy jak???? Aniu moja miła.... wprowadzam sie najpóźniej w październiku, bo i tak od czerwca nie mam gdzie mieszkać.... łot tak.... Byłam u Pani z banku w piątek - sprawdzić czy aby na pewno dobrze zapisała nasze numery tel...... , no i niestety dobrze.... z czegoś to wynika,że jeszcze nie zadzwoniła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 26.10.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Aniu wszytsko mam...ekipy, zamówione materiały, okna, drzwi........ wszyscy czekają i tupia nóżkami na telefon od Pani z banku.... łał No widzę, że pójdziesz jak burza A kiedy planujesz sie wprowadzić???? A PAni z banku to nie ma telefonu, czy jak???? Aniu moja miła.... wprowadzam sie najpóźniej w październiku, bo i tak od czerwca nie mam gdzie mieszkać.... łot tak.... Byłam u Pani z banku w piątek - sprawdzić czy aby na pewno dobrze zapisała nasze numery tel...... , no i niestety dobrze.... z czegoś to wynika,że jeszcze nie zadzwoniła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.10.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Koniecznie daj znać jak Pani zadzwoni Znaczy się, że tylko kasa potrzeban, a reszta czeka w blokach startowych A gdzie będziesz mieszkać między czerwcem a październikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 27.10.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Koniecznie daj znać jak Pani zadzwoni Znaczy się, że tylko kasa potrzeban, a reszta czeka w blokach startowych A gdzie będziesz mieszkać między czerwcem a październikiem Moje dzieci u moich rodziców..... a my do tego czasu coś wymyślimy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry w poniedziałek. A ja soboe siedzę dzisiaj w domciu bo mam chorego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami UWAGA UWAGA UWAGA Oglaszam, że za miesiąc się przeprowadzam HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu, co za tempo Co za wiadomości Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko Wam to poszło i niedługo zamieszkacie we własnym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Glamurku i to wszystko jednego dnia Jedź ostrożnie No to kiedy start???? Ekipy masz????? Aniu wszytsko mam...ekipy, zamówione materiały, okna, drzwi........ wszyscy czekają i tupia nóżkami na telefon od Pani z banku.... Kasiu, trzymam kciuki za bank. Okropny okres Wam się trafił z braniem kredytu ale napewno wszystko bedzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Koniecznie daj znać jak Pani zadzwoni Znaczy się, że tylko kasa potrzeban, a reszta czeka w blokach startowych A gdzie będziesz mieszkać między czerwcem a październikiem Moje dzieci u moich rodziców..... a my do tego czasu coś wymyślimy.... A Wy się u rodziców nie zmieścicie?????? A moze do czerwca to już będzie można się wprowadzić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry w poniedziałek. A ja soboe siedzę dzisiaj w domciu bo mam chorego synka A co mu jest? Przeziębił się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry Coś czuję, że przeprowadzka zbliża się wielkimi krokami UWAGA UWAGA UWAGA Oglaszam, że za miesiąc się przeprowadzam HURRRRAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Aniu, co za tempo Co za wiadomości Bardzo się cieszę, ze tak szybciutko Wam to poszło i niedługo zamieszkacie we własnym domku Dzięki Monia, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry w poniedziałek. A ja soboe siedzę dzisiaj w domciu bo mam chorego synka A co mu jest? Przeziębił się? Niestety znowu przypomniały o sobie oskrzela ale inhalujemy się i powinno być ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 27.10.2008 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Dzień dobry w poniedziałek. A ja soboe siedzę dzisiaj w domciu bo mam chorego synka A co mu jest? Przeziębił się? Niestety znowu przypomniały o sobie oskrzela ale inhalujemy się i powinno być ok No to trzymam kciuki, dobrze, że macie inhalator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Aniu, dziekuję U nas nebulizator to podstawa. Bez niego musiałabym ciągle jeździc do szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.10.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Czesiulek!!! Odetchnęłam z ulgą i teraz mogę już z Wami pogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.10.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Edytko, fajnie, ze znowu jesteś z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Edytko, fajnie, ze znowu jesteś z nami Noooo...fajnie.... Dzisiaj pierwszą noc spałam w miarę spokojnie. Emocje trochę odpuściły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.10.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Czesiulek!!! Odetchnęłam z ulgą i teraz mogę już z Wami pogadać. No to gadaj co na budowie Dobrze, że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts