bobowa budowniczowa 28.10.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 W poniedziałek będzie płot z boku i z tyłu Mają być panele, nie siatka i nie wiem jaki kolor. Wszyscy robią zielone a m Pan powiedział, że jak front będzie czarny, dom jest bezowy i dachówka brązowa to mam się zastanowić nad brązowymi panelami. Hmmmmmmmm....................... Aha, jż przyjechała moja kuchnia ale musi poczekać. Montaż kuchni - 12 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Cześć dziewczyny Aniu, mi się nie podobają zielone panele. Myślę, że brązowe będą zdecydowanie ładniejsze. A kuchni już nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 28.10.2008 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 No to 1:0 dla brązowego płotu czekam dalej A kuchni to ja też nie mogę sę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Czesiulek!!! Odetchnęłam z ulgą i teraz mogę już z Wami pogadać. No to gadaj co na budowie Dobrze, że już jesteś Wciąż się robi. Ale za wolno jak dla mnie. Ale...ale mam już skończony kominek lecz ostatnio ani chęci ani czasu nie było, aby jakąś fotkę cyknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 28.10.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 A mnie podobają się zielone panele. Ale to musi być ładna zieleń, taka prawie butelkowa. Z tym, że zieleń to do ciebie Aniu pasuje jak wół do karety. Może uda Ci się dobrać kolor paneli do dachówki To byłby najfajniejszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 28.10.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Już jestem...trochę się mój wyjazd wydłuzył....ale był bardzo owocny... , chociaż tutaj dobre wiadomości.... Bobowa....moi rodzice mieszkają 180 km od nas i chciałam dzieci wysłać do nich na ....wakacje...!! Trudno by mi było nadzorować wykończeniówkę z takiej odległości...a po drugie nasze relacje, chyba nie pozwoliłyby mieszkac z moją mamą przez 2 miesiące... A to czy do czerwca skończymy dom....i będziemy się mogli wprowadzić....to pomimo mojego wielkiego optymizmu - bardzo, bardzo wątpię. Na dzień dzisiejszy.... pozwolenia brak ( bo Pan w starostwie sie rozchorował - ten znajomy właściciela firmy budowlanej), kredytu na razie brak...i w obencej sytuacji banków... termin przyznania kredytu bliżej jest nieokresliny.... ZACZYNAM TRACIć NADZIEJę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ZACZYNAM TRACIć NADZIEJę. NIGDY, PRZENIGDY NIE WOLNO TRACIC NADZIEI.... można narzekać, można z podkulonym ogonem przesuwać termin przeprowadzki o kolejne dni, tygodnie, miesiące - ale nigdy nie wolno tracić nadziei. Dla każdego z nas te domy - to miejsca, gdzie zaczną się spełniać marzenia, gdzie nasi najbliżsi ( i żeby było jasne wcale nie mam tu na myśli tylko rodziny!) będą mogli z nami odpocząć, nadyszeć się radością i spokojem.... i dopóki jest szansa by móc cokolwiek zrobić, to nie wolno tak pisać ja Ty...więc jak to mówią? uszy do góry... to i pupsko ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ZACZYNAM TRACIć NADZIEJę. NIGDY, PRZENIGDY NIE WOLNO TRACIC NADZIEI.... można narzekać, można z podkulonym ogonem przesuwać termin przeprowadzki o kolejne dni, tygodnie, miesiące - ale nigdy nie wolno tracić nadziei. Dla każdego z nas te domy - to miejsca, gdzie zaczną się spełniać marzenia, gdzie nasi najbliżsi ( i żeby było jasne wcale nie mam tu na myśli tylko rodziny!) będą mogli z nami odpocząć, nadyszeć się radością i spokojem.... i dopóki jest szansa by móc cokolwiek zrobić, to nie wolno tak pisać ja Ty...więc jak to mówią? uszy do góry... to i pupsko ruszy Dzięki Nitubaga.... ale czasami mnie szlag trafia na te nasze instytucje ( banki) i odechciewa mi sie wszytskiego.... Wiem,że nie powinnam tak mówić...i opierdziel mi sie należał.... ale to była chyba chwila zwątpienia.... TGo już sie więcej nie powtórzy.....!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.10.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana z bankami ja wiem jak jest....ożeniłam się z nimi na długie lata.... nikt nie ma łatwo.... ja myślałam, że będę miała super - bo kupuję nowy dom od developera - i też byłby momenty, że bym ich ubiła. Po prostu ubiła. Ale to mija, wszystko mija.... ktoś tu kiedyś na forum napisał, że jeśli człowiek rezygnuje z marzeń tylko dlatego, że ich realizacja długo trwa, głupotę robi, bo przecież czas i tak minie. zobaczysz będzie dobrze... oczywiście nie łatwo, nie z różami u stóp i śpiewem na ustach, ale na koniec dnia będzie dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzień dobry Wróciłem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzień dobry Wróciłem!!!!! Dzień dobry :D Na reszcie.....!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Dzień dobry Wróciłem!!!!! NO NARESZCIE Jak kostka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Glamurku głowa do góry. Dacie radę My tez mieliśmy chwile totalnego załamania się ale wszystko da się przejść. Jak nie ekipy to bank opóźniał sie z wypłatami. Dużo by opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Glamurku głowa do góry. Dacie radę My tez mieliśmy chwile totalnego załamania się ale wszystko da się przejść. Jak nie ekipy to bank opóźniał sie z wypłatami. Dużo by opowiadać Wiem,że nie jestem jedyna na tym forum, która wzmaga się z bankami.... ale chyba każdy miał chwilę zwątpienia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pewnie, że każdy ma.My na samym początku trafiliśmy na 2 ekipy murarzy partaczy a do tego druga próbowała nas okraść.Myśleliśmy, ze już nie wybudujemy naszego domku.Ekip brak, sami partacze w koło i do tego te ceny w 2007 roku.I trafilismy na ostatnią ekipę.Złoci ludzie. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Pewnie, że każdy ma. My na samym początku trafiliśmy na 2 ekipy murarzy partaczy a do tego druga próbowała nas okraść. Myśleliśmy, ze już nie wybudujemy naszego domku. Ekip brak, sami partacze w koło i do tego te ceny w 2007 roku. I trafilismy na ostatnią ekipę. Złoci ludzie. Do dzisiaj utrzymujemy kontakt. wszystko dobre co się dobrze kończy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana, głowa do góry. Sprawdzone ekipy, dobry kierownik i jedziecie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana, głowa do góry. Sprawdzone ekipy, dobry kierownik i jedziecie do przodu Kochana ja juz wszytsko mam...do pełni szczęścia brakuje mi tylko telefonu od Pani z banku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana, głowa do góry. Sprawdzone ekipy, dobry kierownik i jedziecie do przodu Kochana ja juz wszytsko mam...do pełni szczęścia brakuje mi tylko telefonu od Pani z banku... Banki potrafią człowieka dobić Trzeba panią ostro miolestować. Moze wtedy ruszy doopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.10.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Kochana, głowa do góry. Sprawdzone ekipy, dobry kierownik i jedziecie do przodu Kochana ja juz wszytsko mam...do pełni szczęścia brakuje mi tylko telefonu od Pani z banku... Banki potrafią człowieka dobić Trzeba panią ostro miolestować. Moze wtedy ruszy doopę Sytuacja w bankach jest masakryczna. Już dosyć,że zmieniłam kredyt z franków na złotówki....to jeszcze to tak dlugo trwa... Najbardziej mnie wku* * * * , jak słyszę w TV ,że żadnego kryzysu nie ma.... To ta obecna sytuacja czym jest....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts