Rom 06.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 dziękuję Aniu - wstawie do lodówki i zostawię sobie na jutro. Dzisiaj poszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Ale masz pamięć Pamiętałaś że taki zestaw lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 dziękuję Aniu - wstawie do lodówki i zostawię sobie na jutro. Dzisiaj poszczę ups ja co prawda w ferworze walki nie jadłam dzisiaj mięska ani kiełbasy, ani nic nie piłam....ale faktycznie zostaw to na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 cos mi się porobiło i na poprzedniej stronie wskoczyła mi odpowiedź dla Ciebie nie wiem jak to się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków A wiesz to dobry pomysł...tak zrobię jest jeszcze allegro Tak szczerze mówiąc to wolę sprzedawać niż kupować na allegro, ale może spróbuję A co u Ciebie Romku, jak Twoja kuchnia się spisuje??? PS> Pozdrowienia od malżonka A o co chodzi z PS. Nie może być post scriptum???? A pozdrowienia są od mojęgo małzonka dla Ciebie....to komu chcesz przekazać źle przeczytałem dziękuję za pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Aniu 600zł za skrzynkę budowlaną, którą potem się i tak zlikwiduje!!!!!!! Toż to rozbój w biały dzień!!!!! Ja kupiłem używaną za 200zł Popytaj w grupie wielkopolskiej - może ktoś zakończył budowę i chce się pozbyć będzie na następną parę butków A wiesz to dobry pomysł...tak zrobię jest jeszcze allegro Tak szczerze mówiąc to wolę sprzedawać niż kupować na allegro, ale może spróbuję A co u Ciebie Romku, jak Twoja kuchnia się spisuje??? PS> Pozdrowienia od malżonka A o co chodzi z PS. Nie może być post scriptum???? A pozdrowienia są od mojęgo małzonka dla Ciebie....to komu chcesz przekazać źle przeczytałem dziękuję za pozdrówka No problem... a swoją małżonkę też pozdrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziękuję bardzo Po cichu Ci powiem, że moja małąz na w poniedziałek spotkanie w Millenium w sprawie podwyższenia kredytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął My też robiliśmy przegląd dzisiaj (na tym wynajmowanym cobyśmy w powietrze nie wylecieli), co prawda nie był to przegląd serwisowy, też Junkers, zaplacilismy 130 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziękuję bardzo Po cichu Ci powiem, że moja małąz na w poniedziałek spotkanie w Millenium w sprawie podwyższenia kredytu noooooo.... to świetna wiadomość....i jestem przekonana, że sie uda Wiesz na pewno będą mieli dla Was kasę bo my im w poniedziałem oddajemy cały kredyt hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął My też robiliśmy przegląd dzisiaj (na tym wynajmowanym cobyśmy w powietrze nie wylecieli), co prawda nie był to przegląd serwisowy, też Junkers, zaplacilismy 130 zł ale numer w tym samym dniu a może jeszcze ten sam Pan?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziękuję bardzo Po cichu Ci powiem, że moja małąz na w poniedziałek spotkanie w Millenium w sprawie podwyższenia kredytu noooooo.... to świetna wiadomość....i jestem przekonana, że sie uda Wiesz na pewno będą mieli dla Was kasę bo my im w poniedziałem oddajemy cały kredyt hihihihihihi jeszcze ten sam bank coraz więcej mamy wspólnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dzisiaj był u nas serwisant Junkersa zrobić przegląd serwisowy I 150 zyla wziął My też robiliśmy przegląd dzisiaj (na tym wynajmowanym cobyśmy w powietrze nie wylecieli), co prawda nie był to przegląd serwisowy, też Junkers, zaplacilismy 130 zł ale numer w tym samym dniu a może jeszcze ten sam Pan?? Nie wiem....bo takie techniczne sprawy to mój mąż załatwia Wiesz ja biurwa to kompletnie antytechniczna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Dziękuję bardzo Po cichu Ci powiem, że moja małąz na w poniedziałek spotkanie w Millenium w sprawie podwyższenia kredytu noooooo.... to świetna wiadomość....i jestem przekonana, że sie uda Wiesz na pewno będą mieli dla Was kasę bo my im w poniedziałem oddajemy cały kredyt hihihihihihi jeszcze ten sam bank coraz więcej mamy wspólnego no ciekawe.....ciekawe..... co będzie dalej???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a u mnie na budowie coś może drgnie w weekend. Ja siedzę na targach a teściu prawdopodobnie będzie mi montował sufit z nidy - na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 a u mnie na budowie coś może drgnie w weekend. Ja siedzę na targach a teściu prawdopodobnie będzie mi montował sufit z nidy Jak to u Ciebie na budowie???? przecież ty sie już wybudowałeś...no chyba, że o czyms nie wiem i chyba się cieszysz z tych targów w tej sytuacji no...to pierwszy krok do przodu do wykończenia poddasza gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chodzi o poddasze. Na razie jest niezamieszkałe. Jest to na razie jedno wielkie pomieszczenie a w przyszłości będą dwa pokoje, gabinet i łazienka. Ściany są wyłożone nidą a sufit nie. Generalnie góra to jedna\y wielki bajzel - a pomiędzy tym wszystkim stoi biurko, komputer i siedze ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 06.02.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chodzi o poddasze. Na razie jest niezamieszkałe. Jest to na razie jedno wielkie pomieszczenie a w przyszłości będą dwa pokoje, gabinet i łazienka. Ściany są wyłożone nidą a sufit nie. Generalnie góra to jedna\y wielki bajzel - a pomiędzy tym wszystkim stoi biurko, komputer i siedze ja Właśnie to sobie wyobraziłam Idę spać....jutro muszę wcześnie wstać bo o 8 zaczynam się przeprowadzać papa aha i pozdrów ode mnie Edytkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.02.2008 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2008 Chodzi o poddasze. Na razie jest niezamieszkałe. Jest to na razie jedno wielkie pomieszczenie a w przyszłości będą dwa pokoje, gabinet i łazienka. Ściany są wyłożone nidą a sufit nie. Generalnie góra to jedna\y wielki bajzel - a pomiędzy tym wszystkim stoi biurko, komputer i siedze ja Właśnie to sobie wyobraziłam Idę spać....jutro muszę wcześnie wstać bo o 8 zaczynam się przeprowadzać papa aha i pozdrów ode mnie Edytkę siedzę w poranniku dobranoc Dziekuję jak Ją spotkam to pozdrowię Powodzenia w przeprowadzce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Dzień DobryAnia pewnie już z kartonami zasuwaAniu jestem z tobą myślami. Udanej przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts