monia77w1 29.10.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Jak dla mnie to ta cała sytuacja jest chora. Ludzie pogłupieli i wykupują waluty w katorach. Przypomina mi się sytuacja przed wejściem Polski do Unii jak ludzie rzucili się na cukier. Cena poczywiście poszła w górę a po wejściu co? Nic. Totalna paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.10.2008 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Nic mądrego nie mam do powiedzenia, to zostawię tylko pozdrówka i miłego dnia dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.10.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Wiem,że nie jestem jedyna na tym forum, która wzmaga się z bankami.... ale chyba każdy miał chwilę zwątpienia.... Glamurku zapewniam Cię, że KAŻDY. Ja na ten przykład miałam kilka załamek. I z tego co już widzę, to nie ostatnią. Czasami jestem rozgoryczona, czasmi wściekła, czasami zupełnie jestem zobojętniała. Alę się toczy, z przebojami, ale się toczy. Zawsze sobie tłumaczę, że po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A ja siedzę cicho bo się nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Może się i nie znasz ale mógłbyś troche częściej bywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Może się i nie znasz ale mógłbyś troche częściej bywać jestem i słucham co mówicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Może się i nie znasz ale mógłbyś troche częściej bywać jestem i słucham co mówicie ale odezwac to się chyba mozesz czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 ja tam strasznie nieśmiały jezdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No tak, zauważyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No tak, zauważyłam cieszę sie że się zgadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No tak, zauważyłam cieszę sie że się zgadzamy Powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 29.10.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie powiedzmy tylko tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 nie powiedzmy tylko tak powiedzmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No to sobie pogadaliście Monia z Romkiem Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Czesiulek!!! Odetchnęłam z ulgą i teraz mogę już z Wami pogadać. No to gadaj co na budowie Dobrze, że już jesteś Wciąż się robi. Ale za wolno jak dla mnie. Ale...ale mam już skończony kominek lecz ostatnio ani chęci ani czasu nie było, aby jakąś fotkę cyknąć. No..................powiedzmy, że jesteś usprawiedliwiona.......ale koniecznie prosze nadrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 A mnie podobają się zielone panele. Ale to musi być ładna zieleń, taka prawie butelkowa. Z tym, że zieleń to do ciebie Aniu pasuje jak wół do karety. Może uda Ci się dobrać kolor paneli do dachówki To byłby najfajniejszy efekt. Kurde, no............................w życiu bym nie pomyślała, że płot (boczny i tylny) ma pasować do domku . Zawsze mi sie wydawało, że to od strony ogrodu powinno być zielone, no bo ogród też zielony i chciałam, żeby się zlało a nie wyróżniało. Tak czy owak dzięki Edyś Płot już zamówiony............................będzie w poniedziałek......................................................................zielony Edytko jak mam się czuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 29.10.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Już jestem...trochę się mój wyjazd wydłuzył....ale był bardzo owocny... , chociaż tutaj dobre wiadomości.... Bobowa....moi rodzice mieszkają 180 km od nas i chciałam dzieci wysłać do nich na ....wakacje...!! Trudno by mi było nadzorować wykończeniówkę z takiej odległości...a po drugie nasze relacje, chyba nie pozwoliłyby mieszkac z moją mamą przez 2 miesiące... A to czy do czerwca skończymy dom....i będziemy się mogli wprowadzić....to pomimo mojego wielkiego optymizmu - bardzo, bardzo wątpię. Na dzień dzisiejszy.... pozwolenia brak ( bo Pan w starostwie sie rozchorował - ten znajomy właściciela firmy budowlanej), kredytu na razie brak...i w obencej sytuacji banków... termin przyznania kredytu bliżej jest nieokresliny.... ZACZYNAM TRACIć NADZIEJę. Jakie tracic nadzieję Nie pozwalam jeszcze dużo siły potrzebujesz. oszczędzaj na budowę, a nie trać go teraz. A co do rodziców...................rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2008 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A też się przywitam...a co.... Heloł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A też się przywitam...a co.... Heloł! Cześć Edytko I co ciekawego słychać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts