Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do nowego dziennika budowy który mi się marzy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 17,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• monia77w1

4432

• Rom

3762

• bobowa budowniczowa

3017

• Edmar70

2732

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiem,że nie jestem jedyna na tym forum, która wzmaga się z bankami.... ale chyba każdy miał chwilę zwątpienia....

Glamurku zapewniam Cię, że KAŻDY.

Ja na ten przykład miałam kilka załamek. I z tego co już widzę, to nie ostatnią. :( Czasami jestem rozgoryczona, czasmi wściekła, czasami zupełnie jestem zobojętniała. Alę się toczy, z przebojami, ale się toczy. Zawsze sobie tłumaczę, że po nocy przychodzi dzień, a po burzy spokój... :D

Czesiulek!!! :D

Odetchnęłam z ulgą i teraz mogę już z Wami pogadać. :lol:

No to gadaj co na budowie :lol: :lol:

Dobrze, że już jesteś :lol: :lol: :lol:

Wciąż się robi. Ale za wolno jak dla mnie. :roll:

Ale...ale mam już skończony kominek :D lecz ostatnio ani chęci ani czasu nie było, aby jakąś fotkę cyknąć. :oops:

No..................powiedzmy, że jesteś usprawiedliwiona.......ale koniecznie prosze nadrobić :lol:

A mnie podobają się zielone panele. :lol: Ale to musi być ładna zieleń, taka prawie butelkowa. Z tym, że zieleń to do ciebie Aniu pasuje jak wół do karety. :wink: Może uda Ci się dobrać kolor paneli do dachówki :roll: To byłby najfajniejszy efekt.

Kurde, no............................w życiu bym nie pomyślała, że płot (boczny i tylny) ma pasować do domku :oops: . Zawsze mi sie wydawało, że to od strony ogrodu powinno być zielone, no bo ogród też zielony i chciałam, żeby się zlało a nie wyróżniało.

Tak czy owak dzięki Edyś :lol: :lol:

Płot już zamówiony............................będzie w poniedziałek......................................................................zielony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Edytko jak mam się czuje?

Już jestem...trochę się mój wyjazd wydłuzył....ale był bardzo owocny...:) , chociaż tutaj dobre wiadomości....:)

Bobowa....moi rodzice mieszkają 180 km od nas i chciałam dzieci wysłać do nich na ....wakacje...!! Trudno by mi było nadzorować wykończeniówkę z takiej odległości...a po drugie nasze relacje, chyba nie pozwoliłyby mieszkac z moją mamą przez 2 miesiące... :(

A to czy do czerwca skończymy dom....i będziemy się mogli wprowadzić....to pomimo mojego wielkiego optymizmu - bardzo, bardzo wątpię. Na dzień dzisiejszy.... pozwolenia brak ( bo Pan w starostwie sie rozchorował - ten znajomy właściciela firmy budowlanej), kredytu na razie brak...i w obencej sytuacji banków... termin przyznania kredytu bliżej jest nieokresliny....

ZACZYNAM TRACIć NADZIEJę.

Jakie tracic nadzieję :o :evil:

Nie pozwalam :evil:

jeszcze dużo siły potrzebujesz. oszczędzaj na budowę, a nie trać go teraz.

A co do rodziców...................rozumiem :cry: