monia77w1 30.10.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 No to łykniem bo odwykniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ja to mam pecha....znowu mnie przyjemności ominęły ..... jestem niesystematyczna i mam......., teraz zostaje mi tylko lustro!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 A dzisiaj to w ogóle ciężki dzień bo oprócz Sądu to: 1. Tata ma imieniny 2. Wraca moja siostra z Irlandii - mówi, że na stałe, ale kto to wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Kurde no .............................co to się dzieje.............................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja to się aż boję zapytac co się kurde dzieje.... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA Aniu jakie to przykre. Ale dobrze, że nie było to dla Ciebie zaskoczeniem. W końcu przewidywałaś, że tak będzie. Ale mimo wszysto niesmak pozostaje. To bardzo nieprzyjemne, naprawdę bardzo współczuję. Czy to już koniec tej farsy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Glamurku tak mi przykro. Kochana co się stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Aniu, Glamurku tak mi przykro Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja to się aż boję zapytac co się kurde dzieje.... dobry wieczór Nituś krótko: spotykam się z mamą w sądzie bo jej po 60-tce odpierdzieliła palma. Przez ostatnie dwa lata widziała mnie 5 razy - zawsze w sądzie, bez słów. Z moimi dziećmi nie widziała się również dwa lata..........................ale mówi, że bardzo ich kocha.................no kuźwa bardzo Przypłaciłam tą całą sytuacje moim zdrowiem. jakiś rok temu było fatalnie. Wylądowałam u psychiatry, dostałam odpowiednie leki. Nie, nie..............nie próbowałam się zabić, to był raczej brak umiejętności poradzenia sobie z samą sobą. To wielki, bardzo wielki skrót. Nie życzę takich sytuacji nikomu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA Aniu jakie to przykre. Ale dobrze, że nie było to dla Ciebie zaskoczeniem. W końcu przewidywałaś, że tak będzie. Ale mimo wszysto niesmak pozostaje. To bardzo nieprzyjemne, naprawdę bardzo współczuję. Czy to już koniec tej farsy? Dzieki. To nie koniec. Następne spotkanie z mamusią 16 grudnia Kolejne - również w sądzie - nie wiadomo - sąd określi datę. Czy to będą ostatnie spotkania - nie wiem, kuźwa nie wiem Przepraszam, dzisiaj muszę sobie porzucać mięsem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Aniu, Glamurku tak mi przykro Dobry wieczór Ja to się w sumie cieszę, że nie musze się z nią spotykać i rozmawiać. Nic juz nie będzie jak kiedyś...........................i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Aniu, Glamurku tak mi przykro Dobry wieczór Ja to się w sumie cieszę, że nie musze się z nią spotykać i rozmawiać. Nic juz nie będzie jak kiedyś...........................i dobrze Ania nie zazdroszczę, wiem jak to strasznie boli. Ja to bym nawet chciała, żeby moja się do mnie nie odzywała dwa lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Aniu, Glamurku tak mi przykro Dobry wieczór Ja to się w sumie cieszę, że nie musze się z nią spotykać i rozmawiać. Nic juz nie będzie jak kiedyś...........................i dobrze Ania nie zazdroszczę, wiem jak to strasznie boli. Ja to bym nawet chciała, żeby moja się do mnie nie odzywała dwa lata Magi już nie boli. To znaczy bolało ale stosuję środki znieczulające - znaczy się nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 To dobrze Aniu, to dobrze. Skoro Twoja mama dokonała takiego wyboru to nic tylko trzeba się dostosować i żyć dalej, w końcu masz swoją wspaniałą rodzinkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 DOBRZE,żE TO NIE JEST ZARAżLIWE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 30.10.2008 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 To dobrze Aniu, to dobrze. Skoro Twoja mama dokonała takiego wyboru to nic tylko trzeba się dostosować i żyć dalej, w końcu masz swoją wspaniałą rodzinkę :) I tak będę mysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 30.10.2008 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 To dobrze Aniu, to dobrze. Skoro Twoja mama dokonała takiego wyboru to nic tylko trzeba się dostosować i żyć dalej, w końcu masz swoją wspaniałą rodzinkę :) I tak będę mysleć tak trzymaj na niektóre rzeczy poprostu nie mamy wpływu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Glamurku tak mi przykro. Kochana co się stało? Edytko dłuuuuugo by opowiadać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts