Edmar70 30.10.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Magi już nie boli. To znaczy bolało ale stosuję środki znieczulające - znaczy się nie myślę Aniu, jesteś WIELKA, że tak potrafisz. Ale zdrowiem przypłaciłaś. I to jest fatalne w skutkach. Ale rodzinkę masz cudowną, i ona się tylko liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Glamurku tak mi przykro. Kochana co się stało? Edytko dłuuuuugo by opowiadać..... Nie ma sprawy. Zapewne nie łatwo Ci o tym pisać, i ja to rozumiem. Jakby co to wspieram Cię duchowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Wróciłam z Sądu Nie mam matki A ona nie ma córki KŁAMCZUCHA aż tak źle....co za zbieg okoliczności, bo ja od dzisiaj również nie mam mamy... Glamurku tak mi przykro. Kochana co się stało? Edytko dłuuuuugo by opowiadać..... Nie ma sprawy. Zapewne nie łatwo Ci o tym pisać, i ja to rozumiem. Jakby co to wspieram Cię duchowo. Dziękuję, ale na ten temat wolę rozawiać na priwa.... tak jak z ANIą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 30.10.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dziękuję, ale na ten temat wolę rozawiać na priwa.... tak jak z ANIą. Kochana, absolutnie nie nalegam. Jestem z Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.10.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja - tak nieśmiało -też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 30.10.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dziewczyny - z całego serca życzę Wam żeby rozwiązały się Wasze problemy.Wszystko będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 30.10.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Dobry wieczór, Aniu, Glamurku to przykre co Was spotkało Wydawałoby się, ze na własna matkę zawsze można liczyć i zawsze powinna byc ze swoimi dziećmi ale niestety życie pokazuje, ze nie zawsze tak jest. Mam nadzieję, ze jeszcze wszystko będzie ok. buziaki Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 30.10.2008 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 ja - tak nieśmiało -też... Ja za siebie dziękuję... Jesteście na prawdę kochane.... i kochany... Takie słowa bardzo budują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Ale mam szczęście od rana Nowa stronka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Hejka... Ty to masz szczęście...znowu sie posypią prezenty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.10.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Heloł Romek, szczęściarzu, co chcesz za nową stronkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 cześć wszystkim jak tam nastroje weekendowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Chcę to co zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Dzień dobry Nawet nie wiecie z jaką przyjemnością przyszłam dzisiaj do pracy Moja siostra wróciła, będzie u mnie mieszkać do 1.01.2009 roku. Przeprowadza razem. No nie iwem, nie wiem. Dzisiaj całe popołudnie i wieczór w kuchni - urządzam taty imieniny. Jak ja go kocham A tak ogólnie to mam serdecznie dość...........wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Aniu Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twoje zapytanie chyba z dwie strony temu. Wiedz że nie zapomniałem o Tobie i się pojawię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Strasznie tu dzisiaj cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A tak ogólnie to mam serdecznie dość...........wszystkiego Witam w ten piękny dzionek! Anulka jak ja Ciebie dosonale rozumiem. Napady chandry, które przedłużają się czasami w nieskończoność, przyprawiają mnie o mdłości. Nawet pisać o tym mi się nie chce. Jedyne pocieszenie, to takie, że wcześniej, czy później minie, i znów coś mi się zachce chcieć. Przekaż tacie życzenia ode mnie - zdrowia, radości, spokoju i siły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Aniu Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twoje zapytanie chyba z dwie strony temu. Wiedz że nie zapomniałem o Tobie i się pojawię Ja już nic nie mówię tylk grzecznie czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 31.10.2008 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Aniu Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twoje zapytanie chyba z dwie strony temu. Wiedz że nie zapomniałem o Tobie i się pojawię Ja już nic nie mówię tylk grzecznie czekam Pewnego dnia Cię zsakoczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts