magi 31.10.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A tak ogólnie to mam serdecznie dość...........wszystkiego Witam w ten piękny dzionek! Anulka jak ja Ciebie dosonale rozumiem. Napady chandry, które przedłużają się czasami w nieskończoność, przyprawiają mnie o mdłości. Nawet pisać o tym mi się nie chce. Jedyne pocieszenie, to takie, że wcześniej, czy później minie, i znów coś mi się zachce chcieć. Przekaż tacie życzenia ode mnie - zdrowia, radości, spokoju i siły. a ja myślałam, że tylko ja tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Aniu najserdeczniejsze życzenia dla taty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mamy weekend...huuuuura Tylko szkoda, że taki trochę zabiegany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 31.10.2008 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Mamy weekend...huuuuura Tylko szkoda, że taki trochę zabiegany. chyba taki urok tego święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.10.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Romku for ju http://1.1.1.4/bmi/www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A tak ogólnie to mam serdecznie dość...........wszystkiego Witam w ten piękny dzionek! Anulka jak ja Ciebie dosonale rozumiem. Napady chandry, które przedłużają się czasami w nieskończoność, przyprawiają mnie o mdłości. Nawet pisać o tym mi się nie chce. Jedyne pocieszenie, to takie, że wcześniej, czy później minie, i znów coś mi się zachce chcieć. Przekaż tacie życzenia ode mnie - zdrowia, radości, spokoju i siły. Oj ta chandra..................cholerna.................... Ale wieczorkiem już lepiej A za życzenia dla taty dziękuję, jutro mu przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Aniu Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twoje zapytanie chyba z dwie strony temu. Wiedz że nie zapomniałem o Tobie i się pojawię Ja już nic nie mówię tylk grzecznie czekam Pewnego dnia Cię zsakoczę hm.....................czy ja lubię być zaskakiwana ....................no wiesz, makijaż musze mieć, fryzurę odpowiednią, muszę Się zaprezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 A tak ogólnie to mam serdecznie dość...........wszystkiego Witam w ten piękny dzionek! Anulka jak ja Ciebie dosonale rozumiem. Napady chandry, które przedłużają się czasami w nieskończoność, przyprawiają mnie o mdłości. Nawet pisać o tym mi się nie chce. Jedyne pocieszenie, to takie, że wcześniej, czy później minie, i znów coś mi się zachce chcieć. Przekaż tacie życzenia ode mnie - zdrowia, radości, spokoju i siły. a ja myślałam, że tylko ja tak mam No to znaczy, że wszystko z nami oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Aniu najserdeczniejsze życzenia dla taty... dzięki, jutro przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Romku for ju http://1.1.1.4/bmi/www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.jpg Nic nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Witanko wieczorne! Aniu, humorek sie widze poprawił. Bardzo się napracowałaś przy garach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Aniu dawno nie zagladalam, a tu patrze a Ty nie dlugo zamieszkasz!!!! pieknie sie robi, teraz dom nabiera ciepla..., piekna macie lazienke i zarabiscie duzaaaa , kafle w kuchni bardzo mi sie podobaja, a koza odlotowa widze, ze u Was to nowoczesnie bedzie Trzymam kciuki aby wszystko szlo dorze i abyscie jak najszybciej w domciu zamieszkali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Aniu, Twój dziennik nieprzyzwoicie spadł na 4 stronę. Musisz coś z tym natychmiast zrobić. Cześć Zeljka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pozdrawiam sasiadke po drugiej stronie! Ja na zachod od W-wki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Pozdrawiam sasiadke po drugiej stronie! Ja na zachod od W-wki. Łał...to my miastowe som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.10.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Jak to idzie ta piosenka ..., jestem z miasta... Pozdrawiam i lece juz, i tak dzis dlugo tu siedze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Romku for ju http://1.1.1.4/bmi/www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.jpg Nic nie widzę A teraz? http://www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Monia Fota artystyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 31.10.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Heloł Edytko Trochę się naszukałam ale znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 31.10.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Cześć Edytko Humorek lepszy A gary....cóż...................gotowe Sałatka z fasoli czerwonej i jajek zrobiona Sałatka jarzynowa gotowa Śledź pod pierzynką gotowy Nóżki z kurczaka usmażone Zupa pieczarkowa zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts