bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Romku for ju http://1.1.1.4/bmi/www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.jpg Nic nie widzę A teraz? http://www.strykowski.net/akty3/Akty_-_przyklady_5152.php Wiesz co..............tak sobie mi się podoba Nie no.......... wszystkim to ja nie dogodzę No wszystkim nie musi, w końcu to był prezent dla Romka, a jemu się podobało. Może tak niepotrzebnie się odezwałam Nie no........... bez przesady W sumie to Ty tu rządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Dobra, idę imprezkę tacie szykować, nakrywam do stołu i biesiadujemy Miłego wieczorku wszystkim życzę Wszystkiego najlepszego dla taty i udanej zabawy Dzięki Monia Zabawa się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Cześć Aniu Przepraszam że nie odpowiedziałem na Twoje zapytanie chyba z dwie strony temu. Wiedz że nie zapomniałem o Tobie i się pojawię Ja już nic nie mówię tylk grzecznie czekam Pewnego dnia Cię zsakoczę hm.....................czy ja lubię być zaskakiwana ....................no wiesz, makijaż musze mieć, fryzurę odpowiednią, muszę Się zaprezentować A nie przesadzasz trochę????? A Ty nie widziałeś, że na końcu puściłam oko no to masz wybaczone nie wiem co powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Aniu wspaniała wiadomość z tym gazem Chociaż może mniej wspaniałe jest to że od dzisiaj gaz drożeje Trzymam kciuki za szybkie pozwolenie na użytkowanie trzymaj, przydadzą się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Aniu możesz mi dać namiary na stolarza, który ci robił drzwi?? Bardzo mi się podobają... Poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Witanko! Aniu bardzo szybko u Ciebie gazownia odkręca kurek. Ja ponoć będę musiała czekać jakieś 3 tyg. A piec jaki będzie? No szybko, ciesze się z tego bo zimno się robi Piec mam Junkersa Cerapur Acu http://www.rtvagd.sklep.pl/junkers/cerapur_acu_zwsb_24_28_3a_19083.php5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 02.11.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Aniu, co za wiadomości Bardzo się cieszę, że już niedługo wszystko będzie za Wami i zamieszkacie w swoim domku Juz za trzy tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień Dobry Robaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Aniu, co za wiadomości Bardzo się cieszę, że już niedługo wszystko będzie za Wami i zamieszkacie w swoim domku Juz za trzy tygodnie Aniu, niezłe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 03.11.2008 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 A tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2008 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Ale tu dzisiaj cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzieńdoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzieńdoberek Cześć Dawno Cię tu nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 prawda jak wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień doberek OGłASZAM WSZEM I WOBEC ,żE DNIA 21 LISTOPADA ZACZYNAMY KOPAC FUNDAMENTY No chyba,że spadnie grad, będzie trzęsienia ziemi, spadnie tem. poniżej 70 stopni C i nawali bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.11.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień doberek OGłASZAM WSZEM I WOBEC ,żE (jeżeli nie spadnie grad, nie będzie trzęsienia ziemi, nie spadnie tem. poniżej 70 stopni C) 21 lLISTOPADA ZACZYNAMY KOPAć FUNDAMENTY !!!!!!! Glamurku moje gratulacje!!!!!!!!! Trzymam kcuiki żeby się wszystko udało i żeby tego dnia Wasza budowa ruszyła pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Dzień doberek OGłASZAM WSZEM I WOBEC ,żE (jeżeli nie spadnie grad, nie będzie trzęsienia ziemi, nie spadnie tem. poniżej 70 stopni C) 21 lLISTOPADA ZACZYNAMY KOPAć FUNDAMENTY !!!!!!! Glamurku moje gratulacje!!!!!!!!! Trzymam kcuiki żeby się wszystko udało i żeby tego dnia Wasza budowa ruszyła pełną parą Rom, przepraszam ale nie dziękuję, żeby nie zapeszać. Podziękuję z całego serduszka jak juz ruszymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.11.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Stempelku no wielkie gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 03.11.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 hmmm, chyba powinnam napisać o tym w moim dzienniku...., ale wolałam najpierw podzielić się tą wiadomością z Wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.11.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 Glamcia to rewelacyjna wiadomość! Oby tylko pogoda dopisała. Ja zaczynałam 26.X, a na dzień przed Wigilią był lany strop. Pogoda była wręcz bajkowa, czego i Tobie życzę gorąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts