Rom 04.11.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Moniu - nie powiedziałaś nam jescze co chcesz za stronkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Moniu - nie powiedziałaś nam jescze co chcesz za stronkę Hmmm ja bym tak długo nie wytrzymała.... Dzień doberek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję przy moim zezowatym szczęściu ..... wątpię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nie możesz tak mówić!!! Jak się z góry uprzedzisz to na pewno się nie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 e tama czemu niby miałoby sie nie udać wystarczy sie zdac na szczescie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Przecież to nie jest priorytet. Uda sie to uda...nie uda sie to nie uda..... Jak bym tylko takie miała problemy to byłabym najszczęścliwszym człowiekiem pod słońcem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu jestes prawie na finischu.... bardzo mnie to martwi.... że jak wybudujesz domek i sie wprowadzisz to rzadziej będziesz wpadać na forum.... a tak dobrze ci idzie wspieranie mnie ...no i nie tylko mnie... Glamurku nie martw się, nie zostawie Was to już jest uzależnienie poza tym bardzo fajnie jest móc z Wami wszystkim pogadać..........nie tylko na tematy budowlane Aha.........muszę eszcze pokibicować Edyś, Moni, Efilce, Tobie i paru innym formowiczom i poczekać aż skończycie i pochwalicie się swoimi domkami Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A już miałam napisać, że nasza gospodyni w lesie... Czesiulek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Edytko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Diabełku...Strażaku...Tygrysku...Romku...i.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Nawet się nie waż dziekować bo jeszcze zapeszysz Super, że przyznali Wam kredyt Pewnie kamień spadł Wam z serca. A czekanie jeststrasznie, wiem coś o tym taaaa, najgorsze jest to czekanie. Dzień ma wtedy 150 godzin... Potwierdzam, że najgorsze jest czekanie................ale mnie ta budowa nauczyła cierpliwości choć sama nie wiem czy to dobrze czy źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziewczyny a Wy sobie tak z pracy "forumujecie" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję przy moim zezowatym szczęściu ..... wątpię.. no ja tu wyczuwam jakies niskie poczucie własnej wartości Czyżbyś wątpiła w swoje szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A już miałam napisać, że nasza gospodyni w lesie... Czesiulek! heloł Ja w lesie no coś Ty ja już nie wiem jak się nazywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję przy moim zezowatym szczęściu ..... wątpię.. no ja tu wyczuwam jakies niskie poczucie własnej wartości Czyżbyś wątpiła w swoje szczęście Tak, to jest niskie poczucie własnej wartości....jak ktoś komuś często powtarza, że jest niewiele wart, nic nie potrafi, jest niepotzrebny i wszystko chrzani za sie tylko bierze...to ciężko jest potem z tego wyleczyć... i do większości spraw podchodzi się pesymistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts