braza 07.02.2008 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Cześć z rana!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.02.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witajcie!!! Romku jaki milusi koteczek z Ciebie Aniu aby przeprowadzka szybko się zakończyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witajcie!!! Romku jaki milusi koteczek z Ciebie Aniu aby przeprowadzka szybko się zakończyła. hello normalnie się zaczerwieniłem Edytko przekazuje pozdróeka od Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.02.2008 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witajcie!!! Romku jaki milusi koteczek z Ciebie Aniu aby przeprowadzka szybko się zakończyła. hello normalnie się zaczerwieniłem Edytko przekazuje pozdróeka od Ani Nie czerwień się, bo ja lubię prawić komplementa. Dzięki za pozdrówka. Czy to znaczy, że Ani znów nie będzie do wieczora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 Witajcie!!! Romku jaki milusi koteczek z Ciebie Aniu aby przeprowadzka szybko się zakończyła. hello normalnie się zaczerwieniłem Edytko przekazuje pozdróeka od Ani Nie czerwień się, bo ja lubię prawić komplementa. Dzięki za pozdrówka. Czy to znaczy, że Ani znów nie będzie do wieczora? tego nie wiem, wczoraj wieczorem mówiła żebym Ciebie pozdrowił Pisała że dzisiaj od rana przeprowadzka więc pewnie jej ne będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.02.2008 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 tego nie wiem, wczoraj wieczorem mówiła żebym Ciebie pozdrowił Pisała że dzisiaj od rana przeprowadzka więc pewnie jej ne będzie Jakoś nie możemy się zgrać ostatnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.02.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2008 tego nie wiem, wczoraj wieczorem mówiła żebym Ciebie pozdrowił Pisała że dzisiaj od rana przeprowadzka więc pewnie jej ne będzie Jakoś nie możemy się zgrać ostatnio. słabo się staracie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Hej bobowa!!!!!Żyjesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ava80 08.02.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 eh..tak tu u Was rodzinnie , że sie człowiek boi napisać widzę że ktoś się przeprowadza, a ktoś poddasze robi ja tak w sumie z pozdrowieniami do bobowej, ale także z pytaniem do ciebie ROM (bo jakos żadnego dziennika i komntarzy nie widzę ): jak poniedziałkowa wizyta w banku? jakie warunki? buźka dla przeprowadzonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.02.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 eh..tak tu u Was rodzinnie , że sie człowiek boi napisać widzę że ktoś się przeprowadza, a ktoś poddasze robi ja tak w sumie z pozdrowieniami do bobowej, ale także z pytaniem do ciebie ROM (bo jakos żadnego dziennika i komntarzy nie widzę ): jak poniedziałkowa wizyta w banku? jakie warunki? buźka dla przeprowadzonych no co Ty ava - pisz jak najwięcej i jak najczęściej dzienniczka niestety nie mam - brak talentu pisarskiego.Wole czytać inne dzienniczki i czasami wtrącać swoje trzy grosze. U Ciebie mam nadzieję, że też mogę?? A co do banku - wizyta dopiero w poniedziałek. Jak tylko coś będę wiedział to napiszę. A jak tam z dzienniczkiem?? Zwolniło coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.02.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Witajcie Wróciłam i jestem i mam zamiar już sie z Wami nie rozstawać....do następnej przeprowadzki Witaj Avo i zapraszam Cię jak tylko będziesz miała ochotę Już sie przeprowadziłam, przed chwilą ostatnie podłogi umyłam, teraz siedze sobie w pidżamie, plecy mi pękają, ale na forum do Was przyszłam. Jutro i pojutrze mam zamiar odpoczywać, doprowadzić moje dłonie i paznokcie do takiego stanu, żebym nie musiała w pracy chodzić w rękawiczkach. Dziękuję Wam bardzo za wysyłanie pozytywnych fluidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Fajne, że już jesteś Nabieraj sił i ... zostań z nami na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 08.02.2008 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Fajne, że już jesteś Nabieraj sił i ... zostań z nami na dłużej Ja też się cieszę. Tak sobie ostatnio myślałam, ze jak ja mogłam żyć bez Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.02.2008 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2008 Fajne, że już jesteś Nabieraj sił i ... zostań z nami na dłużej Ja też się cieszę. Tak sobie ostatnio myślałam, ze jak ja mogłam żyć bez Forum To nie życie ... to wegetacja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.02.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzień Dobry Jestem właśnie po dwóch targowych dniach i umieram A jutro znowu do roboty Idę sobie w łeb palnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Dzień Dobry Jestem właśnie po dwóch targowych dniach i umieram A jutro znowu do roboty Idę sobie w łeb palnąć Prosze!!! Szybkostrzelny, z magazynkiem obrotowym - niezawodny i nie da się spudłować http://www.dlamysliwych.pl/photo/612.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 I dobry wieczór wszystkim obecnym i nieobecnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.02.2008 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 Ło matko!!!! Rom to się chyba wzion i zastrzelił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.02.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Dzień Dobry Jezdem jezdem chociaż ledwo żyje Po ciężkim weekendzie znowu była ciężka noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.02.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts