bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Aniu Cześć Tygrysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu ja tez juz tak chcem jak u Ciebie http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/smutek_13.GIF Co tam rura...zaraz ja naprawią i będzie po krzyku. Ale za to możesz już robic te wszystkie miłe rzeczy związane z przeprowadzką. Jak zawsze uczucie zazdrości było mi obce, tak teraz naprzwdę Ci zazdraszczam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziewczyny a Wy sobie tak z pracy "forumujecie" ?? ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu Cześć Efilko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziewczyny a Wy sobie tak z pracy "forumujecie" ?? Nioooo.... kota (czyt. szefostwa) nie ma to myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... A my to co nie ludzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję przy moim zezowatym szczęściu ..... wątpię.. no ja tu wyczuwam jakies niskie poczucie własnej wartości Czyżbyś wątpiła w swoje szczęście Tak, to jest niskie poczucie własnej wartości....jak ktoś komuś często powtarza, że jest niewiele wart, nic nie potrafi, jest niepotzrebny i wszystko chrzani za sie tylko bierze...to ciężko jest potem z tego wyleczyć... i do większości spraw podchodzi się pesymistycznie. Może my Ci tu zastosujemy jakąś grupową psychoterapię wspaniała, cudowna, dzielna, mądra, odważna KOBIETO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu ja tez juz tak chcem jak u Ciebie http://gify.roziu.pl/images/rsgallery/original/smutek_13.GIF Co tam rura...zaraz ja naprawią i będzie po krzyku. Ale za to możesz już robic te wszystkie miłe rzeczy związane z przeprowadzką. Jak zawsze uczucie zazdrości było mi obce, tak teraz naprzwdę Ci zazdraszczam. Obiecuję Edytko, że już niedługo też tak będzie u Ciebie A jak się prace posuwają ? Może jest jakaś sznsza na przeprowadzkę na Święta zwłaszcza, że daleko nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Diabełku...Strażaku...Tygrysku...Romku...i.... ........i????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Cześć Glamurku Pracuj na nową stronkę to będziesz miała okazję przy moim zezowatym szczęściu ..... wątpię.. no ja tu wyczuwam jakies niskie poczucie własnej wartości Czyżbyś wątpiła w swoje szczęście Tak, to jest niskie poczucie własnej wartości....jak ktoś komuś często powtarza, że jest niewiele wart, nic nie potrafi, jest niepotzrebny i wszystko chrzani za sie tylko bierze...to ciężko jest potem z tego wyleczyć... i do większości spraw podchodzi się pesymistycznie. Może my Ci tu zastosujemy jakąś grupową psychoterapię wspaniała, cudowna, dzielna, mądra, odważna KOBIETO Dodam jeszcze samodzielna, przewidująca, kochająca, koleżeńska. I niech Ci juz nikt nigdy w życiu nie powie, że tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu gratulki z okazji stronkico chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dziewczyny a Wy sobie tak z pracy "forumujecie" ?? Nioooo.... kota (czyt. szefostwa) nie ma to myszy harcują Mojego tez nie ma, a ja jestem ale nie wiem czy moi współpracownicy pracują bo jestem tu z Wami No dobra......wiem, że pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A jak się prace posuwają ? Może jest jakaś sznsza na przeprowadzkę na Święta zwłaszcza, że daleko nie masz Ni ma szans. Z podłogami nie zdążę przed świętami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... A my to co nie ludzie??? No własnie...................... Kurde mol.......nie nadążam za Wami Ale cieszę się, że nas dzisia tak dużo może sobie razem pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... A my to co nie ludzie??? No pewnie,że Wy to ludzie....i to jakie ludzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu gratulki z okazji stronki co chcesz? Oj............dawno już nie mogłam sobie nic życzyć Ale moje życzenie jest nietypowe i nie wiem czy się uda spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu wal śmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts