bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... A my to co nie ludzie??? No pewnie,że Wy to ludzie....i to jakie ludzie.... Glamurku Tobie jest z nami dobrze, a nam z Tobą. I choć to wszystko wirtualne, to bardzo szczere i prawdziwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! O ten bez winy się odezwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A jak się prace posuwają ? Może jest jakaś sznsza na przeprowadzkę na Święta zwłaszcza, że daleko nie masz Ni ma szans. Z podłogami nie zdążę przed świętami. buuuuuuuuuuuuuuu Ale potem po świętach a jeszcze przed wiosną na pewno się wprowadzisz i będziesz podziwiać ze swojego cudownego domku budzącą się po zimie naturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu wal śmiało hm................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! O ten bez winy się odezwał. nie widzisz aureoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu wal śmiało hm................ podejrzany ten uśmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 buuuuuuuuuuuuuuu Ale potem po świętach a jeszcze przed wiosną na pewno się wprowadzisz i będziesz podziwiać ze swojego cudownego domku budzącą się po zimie naturę I taka wizja trzyma mnie przy życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... A my to co nie ludzie??? No pewnie,że Wy to ludzie....i to jakie ludzie.... Glamurku Tobie jest z nami dobrze, a nam z Tobą. I choć to wszystko wirtualne, to bardzo szczere i prawdziwe. Ot.....cała prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! O ten bez winy się odezwał. nie widzisz aureoli Jaaaaasne...zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Dla Was ..... ZAWSZE.......!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ale dzisiaj macie tempo nie nadążam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! O ten bez winy się odezwał. Właśnie......właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Dla Was ..... ZAWSZE.......!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jam mozecie tak wykorzystywać pracodawców i forumować w pracy!!!!! Skandal!!!!!! O ten bez winy się odezwał. Właśnie......właśnie ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts