Rom 04.11.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ piękne życzenie tylko jak je spełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ mmmmmmmmmmmmmmmm, jaka Ty jesteś kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Dla Was ..... ZAWSZE.......!!!!!! Przypmnimy się w odpowiednim momencie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Dla Was ..... ZAWSZE.......!!!!!! Przypmnimy się w odpowiednim momencie hmmm, coż za brak zaufania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ Kochana, ja to już od dawna o tym myslałam. Myslę, że jest to wspaniały pomysł, i wcale nie tak trudny o zrealizowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ piękne życzenie tylko jak je spełnić Jak to jak Myślę, że trzeba zorganizować prywatny zjazd forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ mmmmmmmmmmmmmmmm, jaka Ty jesteś kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 ano z pracy w domu to ja nie mam czasu jak ja Wam zazdroszczę... chętnie wyrwałabym sie do ludzi..... No to dalej, wyrywaj się i już Z tego co pamiętam to prowadzisz swoją firmę Tak, ale prowadzenie firmy zajmuje mi w roku jakieś 6 miesięcy...a drugie 6 miesięcy cierpię.... Teraz będziesz miała budowę to poprosisz jeszcze nie raz o wolny czas ciekawe czy szefowa mi go da...!!!! :) Sama sobie dasz ..........a potem nie będziesz miała czasu na forum Dla Was ..... ZAWSZE.......!!!!!! Przypmnimy się w odpowiednim momencie hmmm, coż za brak zaufania....[/quote:d11a317f10] To nie brak zaufania tylko rzeczywistośc budowlana przytłoczy Cię cegami, cementem, dachówką, tynkiem i jeszcze innymi płotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ Kochana, ja to już od dawna o tym myslałam. Myslę, że jest to wspaniały pomysł, i wcale nie tak trudny o zrealizowania. Prawda............. Już to raz przećwiczyłyśmy tylko w mniejszym (czytaj: dwuosobowym) gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ piękne życzenie tylko jak je spełnić Jak to jak Myślę, że trzeba zorganizować prywatny zjazd forumowiczów Ja jestem za..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ Kochana, ja to już od dawna o tym myslałam. Myslę, że jest to wspaniały pomysł, i wcale nie tak trudny o zrealizowania. Prawda............. Już to raz przećwiczyłyśmy tylko w mniejszym (czytaj: dwuosobowym) gronie a zdjęć do dzisiaj nie widzieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ piękne życzenie tylko jak je spełnić Jak to jak Myślę, że trzeba zorganizować prywatny zjazd forumowiczów Ja jestem za..... ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Aniu co to za życzenie? Ciekawam bardzo. Ja..............to bym baaaaardzo chciała..................się ..........z Wami wszyskimi.....................SPOTKAĆ Kochana, ja to już od dawna o tym myslałam. Myslę, że jest to wspaniały pomysł, i wcale nie tak trudny o zrealizowania. Prawda............. Już to raz przećwiczyłyśmy tylko w mniejszym (czytaj: dwuosobowym) gronie a zdjęć do dzisiaj nie widzieliśmy Edyś ma zdjęcia..........to do niej się musisz uśmiechnąć Ja nie mam nic przeciwko, żeby je pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Już kiedyś poruszałem ten temat i się uśmiechałem-i co ...i nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Już kiedyś poruszałem ten temat i się uśmiechałem-i co ...i nic ja myślę,że uśmiech był za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Już kiedyś poruszałem ten temat i się uśmiechałem-i co ...i nic ja myślę,że uśmiech był za mały a może Edyś wtedy miała szpital na głowie i ne zauważyla Twojego usmiechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.11.2008 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 pewnie tak - może teraz się poprawiide na sniadanko i za pół godzinki do Was wracampapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 04.11.2008 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Już kiedyś poruszałem ten temat i się uśmiechałem-i co ...i nic ja myślę,że uśmiech był za mały a może Edyś wtedy miała szpital na głowie i ne zauważyla Twojego usmiechu albo usmiech zginął w tłumie naszych ploteczek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 04.11.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 pewnie tak - może teraz się poprawi ide na sniadanko i za pół godzinki do Was wracam papapa A ja na kawkę i też wrócę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.11.2008 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 co za gaduły ja jestem za tylko pewnie wymyślicie miejsce gdzieś daleko ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts